icon

Je možné tehotenstvo?

7. feb 2026

Mam take tvrdšie brucho , taka zvláštna bolest ako keby nie bolest , tlačia ma legíny na bruchu alebo hoci co , musim mat len ovulenne brucho tak mi je príjemne

anonym_06efb3
7. feb 2026

troll

autor
7. feb 2026
@anonym_06efb3

troll

@anonym_06efb3 nie

autor
7. feb 2026

A ako keby mam taký inštinkt ze si chránim seba

dzulli1980
7. feb 2026

Však si urob test, či? ... si myslíš, že tu sú všetky jasnovidky? ... poriadne sa vyprď a hneď bude po tehotenstve ...

viestta
7. feb 2026

@anonym_autor ocurat papierik ti nenapadlo?

motylik2559
7. feb 2026
@dzulli1980

Však si urob test, či? ... si myslíš, že tu sú všetky jasnovidky? ... poriadne sa vyprď a hneď bude po tehotenstve ...

@dzulli1980 tak ty si ma rozosmiala, dakujem😂😂😂😂 nema chybu tato odpoved🙏🙈😂

autor
7. feb 2026
@viestta

@anonym_autor ocurat papierik ti nenapadlo?

@viestta nemám po ruke

anonym_5d69c6
7. feb 2026
@anonym_autor

@viestta nemám po ruke

@anonym_autor Tak si očuraj ruku. Lekárne sú otvorené aj v nedeľu.

jaskolka
8. feb 2026

Že nemáš test po ruke? To ti až presne pred polnocou napadlo,že máš tvrdé brucho, chceš voľne legíny a chránis samu seba? 🙈 Tak zajtra choď do lekárne,do supermarketu,do drogérie s nedeľným predajom,a kúp si test. Či akú radu tu čakáš?

anonym_085c8a
8. feb 2026

@anonym_autor som v 12 tt., a az teraz zacinam cosi citit tesne nad lonovou kostou, ze mi rastie maternica a leginy ma tlacia len preto, ze som pribrala. Tam hore v pase budem daco citit mozno o 2 mesiace 🤪.

viestta
8. feb 2026
@jaskolka

Že nemáš test po ruke? To ti až presne pred polnocou napadlo,že máš tvrdé brucho, chceš voľne legíny a chránis samu seba? 🙈 Tak zajtra choď do lekárne,do supermarketu,do drogérie s nedeľným predajom,a kúp si test. Či akú radu tu čakáš?

@jaskolka hcg test a USG na telepatickom principe

mici88
8. feb 2026
@anonym_autor

A ako keby mam taký inštinkt ze si chránim seba

@anonym_autor ťažké nahováranie si príznakov , to sa občas stane ak niečo moc chceme... Nesleduj sa toľko .

anonym_73e810
8. feb 2026

@anonym_autor aj mne je neprijemne, akurát som chcela ísť na wc ale obsadené. Skúšala si ísť na wc? Možno máš len prdy. Z bozkávania ešte nik neotehotnel

anonym_73e810
8. feb 2026
@anonym_autor

@viestta nemám po ruke

@anonym_autor nemáš žiaden papierik doma?

krasneleto
8. feb 2026

@anonym_autor neviem ake je teda ovulenne brucho, ale tvrde brucho mozes mat aj s plnych criev, skus ist na zachod