icon

Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?

zaira301
23. aug 2010

Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂

Strana
z8
montemotherone
25. jan 2020

@zaira301 kedykoľvek, aj počas menzesu. Ak prebieha ovulacia, a to je teda fakt individuálne. Netreba sa držať "polovice cyklu", to je blbosť ako traky. Treba radšej sledovať svoje telo, napríklad symptotermalnou metodou a tak trochu "sa vnímať ". Ovulacia dáva o sebe vedieť 😉

elka017
26. apr 2020

Trosku oprasim tuto temu. Mozem byt tehotna, ked som s manzelom mala styk 3 dni pred MS a ta nasledne aj prisla?

lens
30. nov 2021

@cukrik580 ahoj prosim ta a menstruacia ti normalne prisla?

zuzi654
15. feb 2025

@katren či že je to pravda že môže žena otehotniet 10 dni pred ms? Áno? Ak neviem ci som mala vôbec ovu

nataliik
15. feb 2025

@zuzi654 áno mam dve 7 dni pred MS.

zuzi654
16. feb 2025

@nataliik ako si to mám vypočítať keď niekedy mi meškajú tých dve dni jak a kalendár mi ukazuje ešte 9 dni

nataliik
16. feb 2025

@zuzi654 ako si máš vypočítať co? Lebo neviem co presne sa pytas. Kalendár ti ukazuje, že ti meska 9 dni a 2 dni máš meškanie z čoho?
Ak máš pravidelný cyklus, tak si vieš vypočítať.

mnamko
17. feb 2025

@elka017 nechápem,dostala si normalne menzes tak prečo by si bola tehotná

zuzi654
17. feb 2025

@nataliik do ms mi chýbajú 9 dni a maly sme pohlavný styk pred ms 10 dni a menstruačny kalendár mi ukázuje ešte 8 dni do ms...a niekedy mi prichádzajú o 2 až 3 dni neskôr

nataliik
17. feb 2025

@zuzi654 aha. Tak kľudne môžeš. Ak ti bude meškať, tak tomozno aj koniec ovulácie ste stihli.

zuzi654
17. feb 2025

@nataliik no neviem neviem ci som mala tu ovulaciu alebo nemala lebo som nemala bolestí v pod brušku no neviem uvidíme ak bude meškať 😏

zuzi654
17. feb 2025

Snažíme sa o druhe dieťa po 5 rokoch ja si myslím ze po druhom dieťati sa ťažko oplodnuje však?

nataliik
18. feb 2025

@zuzi654 nemyslím si. Skôr možno aký máš vek a ostatný zdravotné problémy. My sme plánovali na druhom začať pracovať v decembri, ale som už bola mesiac tehotná 😄

zuzi654
18. feb 2025

@nataliik vek mam 24 a zdravotné problémy žiadne

luli552
13. okt 2025

Ahojte 🙂 chcela by som sa poradiť alebo len tak nejaký názor 😊 v stredu 15.10. by som mala dostať ms a mali sme s priateľom nechr. sx 7.10. všetko šlo dnu...až tu som sa dozvedela že je možne tyždeň pred ms otehotnieť teda kedykoľvek....no a ak bude meškať po koľkých dňoch meškania urobiť test som nedočkava😏😂

Strana
z8