Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?
Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂
Trosku oprasim tuto temu. Mozem byt tehotna, ked som s manzelom mala styk 3 dni pred MS a ta nasledne aj prisla?
Snažíme sa o druhe dieťa po 5 rokoch ja si myslím ze po druhom dieťati sa ťažko oplodnuje však?
Ahojte 🙂 chcela by som sa poradiť alebo len tak nejaký názor 😊 v stredu 15.10. by som mala dostať ms a mali sme s priateľom nechr. sx 7.10. všetko šlo dnu...až tu som sa dozvedela že je možne tyždeň pred ms otehotnieť teda kedykoľvek....no a ak bude meškať po koľkých dňoch meškania urobiť test som nedočkava😏😂

@zaira301 kedykoľvek, aj počas menzesu. Ak prebieha ovulacia, a to je teda fakt individuálne. Netreba sa držať "polovice cyklu", to je blbosť ako traky. Treba radšej sledovať svoje telo, napríklad symptotermalnou metodou a tak trochu "sa vnímať ". Ovulacia dáva o sebe vedieť 😉