icon

Je možné, že je priateľka tehotná?

5. mar 2025

Už neviem, či som paranoidny alebo nie.
Pred tromi mesiacmi bol sex, po ktorom jej prišiel menzes, druhý mesiac od toho jej prišiel v čase iba na deň, načo sa potom o 4 dni spustil a teraz jej prišiel po jednodnovom meškani aj s typickymi bolesťami. Lenže časom sa citila unavena, potom jej parkrat bolo aj vraj nejak zle, teraz zrazu šla spať neskoršie, teda neskoro v noci. Všetko si to spajam len s tym scenarom, vôbec nemam istotu, pričom ona mi stale hovori, že mi šibe. Ale ja som sa tu na tomto fore načital toľko veci, že ako niektore nevedeli, že sú, že 3 mesiace ešte mali normálne, potom že 4… Už neviem, čomu mam veriť, neviem si pomôcť, test si urobiť nechce. Ja už neviem, čo mam robiť.. som vystrašený. Ďakujem za pripadnu pomoc..

Strana
z2
viky_21
5. mar 2025

Chlapče prosím nes*xuj keď máš potom paranoidne stavy ..

autor
5. mar 2025

@viky_21 ďakujem za pomoc

crazy_cat_lady
5. mar 2025

a aku pomoc ocakavas? preco si nechce urobit test?

autor
5. mar 2025

@crazy_cat_lady sam neviem

jaskolka
5. mar 2025

Má úplne pravdu v tom, čo ti hovorí...

jaskolka
5. mar 2025

@crazy_cat_lady lebo dievča má asi viac rozumu, nevidí dôvod robiť test,mala menzes,len chalan stresuje.

crazy_cat_lady
5. mar 2025

@jaskolka to, ze chalan stresuje - ok, ale keby som mala toto riesit kazdy den, tak ten test ocuram, nech mam pokoj :D

domkakvet
5. mar 2025

Ked mas s priatelkou sex, tak musis pocitat aj s tym, ze taka vec moze nastat, ak sa nevies postarat o dieta, tak nesexuj.

tanyan
5. mar 2025

A nebude ten psychický stav (paranoja) spojený s faktom, že sex bol pred 3 mesiacmi? Zdravému, mladému, aktívnemu mužovi už môže fyzický a chemický vnútorný tlak nazbieraný za 3 mesiace spôsobovať aj mentálnu ujmu...

autor
5. mar 2025

@domkakvet pytal som sa na niečo ine, ale dobre, beriem tvoj nazor..

martinka13
5. mar 2025

Nech si spraví test, aj keď teda určite tehotná nebude. A Ty vo vlastnom záujme nesexuj, lebo sa zblázniš

diewcatqoo
5. mar 2025

Ze isla spat neskorsie v noci? Vazne? Seriozne toto spajas s tehotenstvom?.

autor
5. mar 2025

@diewcatqoo čo si mam potom o tom myslieť..

guudy
5. mar 2025

@tanyan 😂😂😂

kiki68
5. mar 2025

Ma menzes, neni tehotna.

bambulka711
5. mar 2025

Ja som tehotná presne 3 mesiace, resp. som v 13tt a o druhej poobede zomieram únavou a spať chodím o 9 večer najneskôr. Aj to ledva dožijem. Tehotná nebude. Aj keď nerozumiem, prečo je taký problém spraviť si jeden test a mať kľud.

guudy
5. mar 2025

Prosim ta, ak chces mat sex, tak aspon pomenuj veci slovami….. tehotenstvo a menstruacia, nie ‘su’ a ‘mali normalne’.

autor
5. mar 2025

@guudy spytal som sa slušne, aj tak ma niekto potrebu skákať. Ďakujem aj tak

autor
5. mar 2025

@bambulka711 nerozumiem ani ja. Až mi je z toho blbo. Aj keď som vravel, že by mi to pomohlo nabrať istotu, stale z toho nič. Potom sa len trapim. A počuvať, že som blazon..

guudy
5. mar 2025

Neskacem, slusne som ti napisala….medzi riadkami citaj - nevyjadruj sa ako male decko, ale ako dospely clovek.
A k tvojej otazke. Paranoia sa riesi u psychiatra🤷🏼‍♀️

nin12345
5. mar 2025

A uz si aj predtym niekedy takto stresoval a bola ochotna ti ocikat test alebo je to prvykrat?

autor
5. mar 2025

@nin12345 prvykrat

sisska96
5. mar 2025

Koľko máš rokov preboha? 16?

dota6
5. mar 2025

Odporúčam nestresovať. Ak by aj bola tehotná, musíš byť na to pripravený. Ak máte sex bez ochrany, stále musíš mať na pamäti, že prípadné tehotenstvo je v hre. Hovorí sa tomu zodpovednosť za svoje konanie.

krasneleto
5. mar 2025

pozri, naozaj moze byt kludne tehotna... ale aj nie.. bez testu to tazko povedat... v kazdom pripade, ak je, tak s tym uz nic neurobite a uz by to bolo mozno trosku aj vidno... ale ved kup test, pekne ju popros , zjavne teda na dietatko este sa necitis... a ked je normalna tak ho ocura... alebo tak uz urobila a davno vie vysledok???????

autor
5. mar 2025

@krasneleto ona ho robila vo februari ale že tam bola len jedna slaba čiarka

diewcatqoo
5. mar 2025

Ehm, je tu jedna taka, co mala sex naposledy v auguste a stale si mysli, ze je tehotna. Mozno by ste sa mali spojit a mozete to prezivat spolocne, ak tvoja frajerka si mysli, ze ti sibe 🤷‍♀️

kiwi3
5. mar 2025

chlapce, ty si v poriadku? fakt by som ti radila vyhladat odbornika. test mala negativny, mestruaciu "neviemkolkokrat" a ty ju stale mordujes tym, ci nie je tehotna? to mas fakt nejaku obsedantnu neurozu.

krasneleto
5. mar 2025

ciarka ak je jedna, nikdy nie je slaba... slaba alebo intenzivna, pripade ziadna je ta druha ciarka... chapes?

autor
5. mar 2025

@krasneleto takže bol pozitivny?

Strana
z2