Je možné, že je priateľka tehotná?
Už neviem, či som paranoidny alebo nie.
Pred tromi mesiacmi bol sex, po ktorom jej prišiel menzes, druhý mesiac od toho jej prišiel v čase iba na deň, načo sa potom o 4 dni spustil a teraz jej prišiel po jednodnovom meškani aj s typickymi bolesťami. Lenže časom sa citila unavena, potom jej parkrat bolo aj vraj nejak zle, teraz zrazu šla spať neskoršie, teda neskoro v noci. Všetko si to spajam len s tym scenarom, vôbec nemam istotu, pričom ona mi stale hovori, že mi šibe. Ale ja som sa tu na tomto fore načital toľko veci, že ako niektore nevedeli, že sú, že 3 mesiace ešte mali normálne, potom že 4… Už neviem, čomu mam veriť, neviem si pomôcť, test si urobiť nechce. Ja už neviem, čo mam robiť.. som vystrašený. Ďakujem za pripadnu pomoc..
ok, neviem v ktorom kraji su teraz prazdniny, ale dufam, ze sa dobre bavis.
@kiwi3 pytam sa normalne ah…
ak tam bola iba I - silna ta testovacia a ziadna ina, tehotna nie je.. ak tam bola testovacia vyrazna / a druha slaba, slabsia, velmi slaba- je tehotna...
@krasneleto povedala mi, ze tam bola iba jedna slaba no… ja neviem
neviem kolko mate rokov, ale pozri si na gooli zadaj tehotensky test.. pozitivny , negativny a vyhodi ti vizual.. ak tam bola jedna, tak slaba byt nemohla, lebo je to ta testovacia...
@krasneleto toto je prilis zlozite na neho. Radsej mu neplet hlavu tym, ze testovacia by nemala byt slaba, lebo este sa toho chyti.
@diewcatqoo mas pravdu...

Jasne jedna slabá čiarka je pozitívny test 😂
@krasneleto ona povedala ze dve tam neboli
tak ked dve tam neboli, tehotna nie je... prestan sa trapit... do buducna sa chrante lepsie, nech nemusis pri 4 tej menstruacii dumat, ci ozaj nie je tehotna.
@crazy_cat_lady
no isto, namiesto testu by som zažila voľbu priatela 🙉 Takeho panikara by som nechcela. A celý život mu niečo dokazovať ci vyvracat.
Chlapce soamataj sa! Jasne môže byt tehotna ale nič tomu nenasvedčuje. Ved unavena môže byť zo 100 iných veci!
Si predstav, ze by si bol ty unavený ako ona a by ti stále kecali, ze mas asi rakovinu! Super, ci? Badás chybu?
Pametam si na naše prvé sexuálne aktivity keď sme mali okolo 20tky a naozaj aj pre nás bol postrach, že by som ostala tehotná 🙂 ja som až tak nestresovala a vtedajší priateľ bol po každom styku na prášky, chlapi to jednoducho prežívajú viac hlavne keď oni nevedia čo sa odohráva v nás a musia veriť len tomu, že im povieme že tehotné nie sme 😁 ak mala menštruáciu už 3 x odvtedy tehotná nebude, ak by bola už v treťom mesiaci skôr by bola unavená a nie že by ponocovala 🙂 ak máš stále stres, pokojne mi napíš 🙂
Preboha,chlape...inak všetko ok u teba? Frajerka mala menzes,test mala negatívny,vôbec nema nijaké príznaky a ty stále riešiš,či nie je tehotná? Frajerka má úplnú pravdu, šibe ti.
Ešte napíš,že ten sex bol s kondómom a jej tabletkami a už fakt si pomyslím,že si úplný paranoik

Toto tu uz bolo, nie? Stale nie je schopna urobit test?