Je možné, že som tehotná?
Dobrý mám prosbu 31.12 som mala dostať ms ale prišla 1.1 je jej strašne málo len pri utierani mám aj bokesti pod bruchom aj križov duphostan som vysadila 30.12 a 22.12 som mala ducha na teste ... Sprosté komentáre si nechajte pre seba
Vsak si test sprav
Neviem čo je v tomto prípade sprostý komentár, ale zdravý rozum káže ráno ísť napr do lekárne a urobiť si test
Zajtra ráno choď do lekárne, kúp test, choď domov, sprav test a budeš vedieť.
Ale pokiaĺ si brala progesteron tak k otehotneniu urcite nemohlo prist. Ono pri uzivani duphastonu može prist slabšia menštruácia.
Hlavne aby sme si sprosté komentáre nechali pre seba. Zajtra zbehni do dm či inej drogérie kúp si test a podla návodu si ju urob
Ďakujem
Určite si spravím test keď však sa nespustí to krvácanie silnejšie ..... Mala som tak isto aj v novembri najprv slabé krvácanie a potom o 4 dní bol test pozitívny ale bohužiaľ to boli biochemické
Určite si spravím test keď však sa nespustí to krvácanie silnejšie ..... Mala som tak isto aj v novembri najprv slabé krvácanie a potom o 4 dní bol test pozitívny ale bohužiaľ to boli biochemické
@liliana1997 na čo si užívala duphaston?
@liliana1997 na čo si užívala duphaston?
@stellarstar na úpravu cyklu
@liliana1997 tak si nemohla otehu
@stellarstar áno Duphostan je na úpravu cyklu aj na podporu tehotenstva čítala som to ..... Inak mám mierne bolesti pod bruchom stále si myslím že sa spústi poriadna ms ale nie vložka je čistá a krv mám len keď sa utriem ale iba málinko .... Som stoho zmätená
@stellarstar áno Duphostan je na úpravu cyklu aj na podporu tehotenstva čítala som to ..... Inak mám mierne bolesti pod bruchom stále si myslím že sa spústi poriadna ms ale nie vložka je čistá a krv mám len keď sa utriem ale iba málinko .... Som stoho zmätená
@liliana1997 áno máš pravdu ale nie je jedno kedy užívaš. V každom prípade po sviatkoch smer gyn
@liliana1997 áno máš pravdu ale nie je jedno kedy užívaš. V každom prípade po sviatkoch smer gyn
@stellarstar Áno chystám sa ísť zajtra uš by mala ordinovať Keď sa nespustí ms tak toto mierne spinenie bude implantacne Lebo neboli má tak pod bruškom ako pri normálnej ms len mierne kŕče
@liliana1997 áno , je možné že si tehotná, alebo aj nie.
@liliana1997 áno , je možné že si tehotná, alebo aj nie.
@anonym_6ab01b zajtra si spravím test a uvidím

no a tá prosba je aká? Však si urob test