icon

Je možné, že som tehotná? Diskusia o oneskorení menštruácie

16. feb 2024

Ahojte chcem sa opýtať , mám 38 deň cyklu. Mala som dostať svoje dni 11.2 ( dala som si ale jednu tabletku norrethisteron na oddialenie - osobný dôvod , viac som potom neuzila.. a čakala som .. kedy mi prídu áno viem narušila som si cyklus zbytočne.
No a odvtedy Svoje dni nemám .. 🙂
Áno s manželom sa snažíme o bábätko preto nechceme cez najvacsiu šancu , a cez ovulaciu keďže máme 3 chalanov 😂😂 Splodenych takto ..nech v tom je jasno a áno viem že otehotnieť sa nedá len počas ovulácie kebyže sa tu nájde nejaká dôležitá osoba.
Moja šanca počas toho keď sme mali s manželom sex , bola nízka na otehotnenie. Snažíme sa od januára tohto roku , veď nesilime to.. väčšinou sme mali styk kde bola nízka šanca .. moja otázka znie , je možné že som tehotná ? Robiť test je skoro , či čakať či mi prídu dni 🩷 alebo je to tou tabletkou, a proste len počkať ďakujem..dnes a stále nič menzes nemám myslím si že od tabletky uplynulo dosť dni nepoviem kebyže užíjem viac ale jednu 🤔 ďakujem za názor a pomoc radšej anonymne lebo v dnešnej dobe normálnej odpovede sa nedočká človek len hejtu pekný deň;))

Strana
z2
chvostik1
17. feb 2024

Pozri si čínsky lunárny kalendár počatia 🙂 myslím, že to volajú aj jonasova metóda. Mne to podľa toho kalendára sedí a aj pohlavie detí mojich kamosiek a sedí aj moje a mojich súrodencov 🙂

autor
17. feb 2024

@chvostik1 dáte mi tu link?🙂

ailiba
17. feb 2024

Najskor urob ten test a uvidis. Ak bude negativny, tak by som este pockala aspon tyzden a isla k lekarovi. (viac ako 2 tyzdne ti nebude meskat, ak nie je iny dovod).

nikiki29
17. feb 2024

@chvostik1 mne to nesedí

koniarova
17. feb 2024

@ailiba už urobila. Je pozitívny.

autor
17. feb 2024

@ailiba vyššie som dala fotku že som tehotná 🙂 len neviem dátum počatia 🙈

chvostik1
17. feb 2024

@ailiba ten test už spravila. Je tu foto pozitívneho testu 🙂

chvostik1
17. feb 2024

Snáď vieš používať internet a Google. Ten ti to hneď nájde. Dátum počatia ti vedieť netreba, staci tvoj vek v období počatia a mesiac kedy si počala.

autor
17. feb 2024

@chvostik1 výborne , ďakujem predsa sa nájdu veľmi múdre maminky 🤗

chvostik1
17. feb 2024

Prepáč, ale toto vyznelo dosť ironicky...

autor
17. feb 2024

@chvostik1 aj som to tak napísala , veď dobre. 🫶 googlit viem🙂 neboj , pondelok pôjdem tam kde treba ísť 🤗

chvostik1
17. feb 2024

Však ja ťa ku nikomu nenahanam. Ale aby som ti tu postovala ešte aj link na tabuľky z uja googla lebo tebe sa evidentne neunuvalo ani skúsiť hľadať sama, mi už príde maximalne smiešne.

maba123
19. feb 2024

Pre povzbudenie ja tam vidim dievcatko 🥰🥰🥰, prinajlepsom ,.... Dorastie chvostik 🤣🤣

autor
19. feb 2024

@maba123 ale no tak 😂😂😂😂

Strana
z2