Je možné, že som v tom?
Ahojte , s priateľom sme sa rozhodli že chceme bábätko , 22.5. sa spravil dnu , 28.5. mi prišla menštruácia ( prísť nemala , až o 2 týždne ) je možné že som v Tom ? Alebo aky je dôvod predčasnej menštruácie?

28.5 je dnes, krvácaš normálne? nie len trošku, ako niekto zvykne počas plodných dní, počas ovulácie?
Predchádzajúca skončila 14.5. ..... Dnes prišla nečakane zato som ostala v šoku , je slabšia ako býva ale zatiaľ je to prvý deň uvidím aká bude ostatné dni .
@1aduliatko1 je slabšia ako keď som dostávala po iné dni menštruáciu
@suzi123d toto podľa mna nieje menštruácia, pod 2 týždnoch...možno uhniezdenie, možno ovulácia
@suzi123d Keď som vysadila HAK, tiež som zostala zaskočená, že zase budem mat menštruáciu po krátke dobe, až potom som zistila, že to bola ovulácia 😉
@suzi123d nezostáva ti nič iné len si počkať. Môže aj nemusí to byť tehotenstvo. Buď je to ovulácia, naozaj menštruácia alebo uhniezdenie. V tomto momente je to ešte vo hviezdach
ak si čerstvo po vysadení HAK, môže ti to haprovať ešte
@pisikomi ak tam vidíš dve čiarky tak sú tam dve čiarky 🤷♀️ Toto je diskusia o inom probléme nie o dvoch čiarkach niekoho iného...ale blahoželám

@suzi123d aká je tá menštruácia? Rovnako silná alebo slabšia? Len špinenie alebo klasická krv. Ak to bolo 6 dní po sexe tak je možné že to mohlo byť uhniezďovanie. To sa ale dozvieš až neskôr. Pockaj si tie 2-3 týždne a urob test. Nijak inak to momentálne nezistíš.