Je možné, že test ukáže ešte druhú čiarku?
Želám všetko dobre na úvod, chcela by som sa opýtať či už niekto zažil toto ( pripadne niečo podobne) - tento mesiac sme sa snažili , 11.1 mal prist menzes , kt som si myslela , že prišiel , ale iba jeden deň bledo ružová krv a dnes už nič , nikdy sa mi to nestalo - urobila som si test a ukázal iba jednu čiarku tz negatívny … je možné, že ešte test ukáže pozitivitu - pripadne sa rozbehne menzes normálne, ako má byt ?
Diky
@juliavolna Snažili sme sa počas OVU, 12.1 a dnes mám ružový výtok, od obeda nič, zajtra mám dostať MS a testy negatívne....tak čakám či sa rozbehne MS alebo sa budeme tešiť po rokoch....
@lalulola my sme natom podobne - snažíme sa dlho , zrejme dlhšie ako pise kocka vyššie …. Mne ale prišiel menzes načas ( trval jeden deň ) veľmi slabé krvácanie a zrazu sa nic nedialo , ani sa nerozbehol ale ani úplne neprestal akoby 🤷♀️ Testy som robila 3x ( 1x skoro , 2x po dvoch dňoch a 3 x dnes )
No dievčatá,môj prípad bol taký,že takisto som čakala na menštruáciu (ale mne vždy meškala,takže som nikdy nemala vyrátaný deň) a niekedy po týždni od meškania som mala presne to čo vy. Trochu krvi alebo teda červeného výtoku na nohavičkách. Tak som čakala ďalej,až nakoniec nič neprišlo a po ďalšom týždni bol pozitívny test.
Držím palce a odporúčam ešte vydržať aby ste mali poriadne červené čiarky 😁dajte potom vedieť
To slabé krvacanie mohlo byt uhniezdenie, mohla si mat o pár dní posunúť ovuláciu. Ak ti nepríde menzes, sprav test o 2 dní, ale z prvého ranného moču. V tejto chvíli ti nikto nevie s istotou povedať, či je to tehotenstvo ci nie, kým nezačne krvácať, šanca tam je.
@janiikkk ja som skúšala test dnes a bol plne negatívny 🙂 takze zrejme zas nič
@juliavolna a koľko dní ti mešká?Ak len 2-3 dni,tak to je príliš skoro podľa mňa. Lebo ono to vraj neukáže hneď na začiatku a asi záleží aj od toho,že aký test si skúšala
@janiikkk skúšala som pepino10 - menzes mešká 2 deň ( ale včera bolo to slabo červene spinenie alebl začiatok menzesu ? Dnes nič !)
@juliavolna skús ešte vydržať pár dní. Naplánuj si deň, v ktorý si urobíš hneď ráno z prvého moču test a vydrž dovtedy. Neboj, trpezlivosť ruže prináša
@janiikkk je to celé zvláštne pichajú má vaječníky , boli má podbrusko ako pri menzese ale ten sa nejako nevie spustiť 🤷♀️ Dakujem
@juliavolna to ja chodim tak či tak vždy pred menštruáciou....podľa mňa tým že som nafúknutá pred ms tak mi to nejako spôsobuje pocit na cikanie.

@ddd333 Tak toto by zaujímalo presne aj mňa....😊 Som na tom úplne rovnako....