icon

Je možné, že testy ukazujú zvyškové HCG?

14. máj 2026

Ahojte, minulý mesiac som mala biochemické (ukončené v 5tt na sone nebolo vidno nič) 21-27.4 som mala ms. Je možné že ešte testy ukazujú "zvyskove" hcg?
Mám cca 7 dní do MS a áno viem, testovať sa ma až keď nepríde ms atď ...
Len teda či nemá niekto skúsenosť či môže ísť ešte o zvyskove hcg na teste z minulého mesiaca .. ďakujem za normálne komenty

dixitka
14. máj 2026

Na tých fotkách toho moc nevidím, ale pri biochemku je HCG tak nízke, že to klesne na nulu za pár dní. Čiže ak budeš mať teraz pozitívny test, určite to nebude z aprílového biochemického tehotenstva.

autor
14. máj 2026
@dixitka

Na tých fotkách toho moc nevidím, ale pri biochemku je HCG tak nízke, že to klesne na nulu za pár dní. Čiže ak budeš mať teraz pozitívny test, určite to nebude z aprílového biochemického tehotenstva.

@dixitka ďakujem 🩷 pozerala som, že tieto fotky majú zlú kvalitu o niečo lepšie je to keď ich človek otvorí ale aj tak zlá kvalita

dzulli1980
14. máj 2026

Áno je to možné, ja som tak mala ... ešte mesiac "po" pozitívne tehotenské testy.

lenik98
14. máj 2026

Toto mi príde ako blbosť aby to bolo zostatkové. Ešte k tomu z 5tt. Ak to bude pozit, je to nové tehotenstvo

autor
15. máj 2026
@lenik98

Toto mi príde ako blbosť aby to bolo zostatkové. Ešte k tomu z 5tt. Ak to bude pozit, je to nové tehotenstvo

@lenik98 ďakujem uvidíme nasledujúce dni

autor
15. máj 2026
@dzulli1980

Áno je to možné, ja som tak mala ... ešte mesiac "po" pozitívne tehotenské testy.

@dzulli1980 a v ktorom tt ste mali ukončene tehotenstvo?

dzulli1980
15. máj 2026

cca v 5tt.

autor
15. máj 2026
@dzulli1980

cca v 5tt.

@dzulli1980 aha dakujem tak to podobne

anonym_cfba6c
15. máj 2026

Ano môže to byt zvyškové aj mesiac po....

autor
15. máj 2026

Dnešný

autor
15. máj 2026
michaela329
15. máj 2026

@anonym_autor po biochemickom som mala zvyšky - mne bral Dr. krv dvakrát, až do menzes, to isté po potrate v 16tt.

autor
15. máj 2026
@michaela329

@anonym_autor po biochemickom som mala zvyšky - mne bral Dr. krv dvakrát, až do menzes, to isté po potrate v 16tt.

@michaela329 len ja už mam po menstruacii takmer 3týždne, ale možné je všetko. Mne krv nebral, vraj prenho je doležite že na sone nevidi nič, resp či uvidi na sone niečo

michaela329
15. máj 2026
@anonym_autor

@michaela329 len ja už mam po menstruacii takmer 3týždne, ale možné je všetko. Mne krv nebral, vraj prenho je doležite že na sone nevidi nič, resp či uvidi na sone niečo

@anonym_autor nooo...mne veru bral, aj po menzes a robil sono. Aby vylúčil mimomaternicové tehotenstvo. Keď bola 0, skončili kontroly.

autor
15. máj 2026
@michaela329

@anonym_autor nooo...mne veru bral, aj po menzes a robil sono. Aby vylúčil mimomaternicové tehotenstvo. Keď bola 0, skončili kontroly.

@michaela329 ano na kontrolu som bola po ms, ale spravil len sono a rovno aj preventívku. Ale povedal, že všetko je okej, krv nebral
A 0 hcg si mala po ms hned?

michaela329
15. máj 2026
@anonym_autor

@michaela329 ano na kontrolu som bola po ms, ale spravil len sono a rovno aj preventívku. Ale povedal, že všetko je okej, krv nebral
A 0 hcg si mala po ms hned?

@anonym_autor pred ms ešte bolo 15, až po nej bola nula, dokonca po kyretazi som ešte mala hcg až kým nenabehol cyklus. Ak si mala ovuláciu, potom môžeš byť aj tehotná, skús obden urobiť test a ak stmavne, stúpa to. Mne hovorila Dr. v CAR, že po biochemickom zvykne byť ďalšie tehotenstvo rýchlo - telo je nabudene.

autor
15. máj 2026
@michaela329

@anonym_autor pred ms ešte bolo 15, až po nej bola nula, dokonca po kyretazi som ešte mala hcg až kým nenabehol cyklus. Ak si mala ovuláciu, potom môžeš byť aj tehotná, skús obden urobiť test a ak stmavne, stúpa to. Mne hovorila Dr. v CAR, že po biochemickom zvykne byť ďalšie tehotenstvo rýchlo - telo je nabudene.

@michaela329 dakujem pekne, uvidím o par dní. Ja som doteraz ani netušila, že nejake biochemicke tehotenstvo existuje 🙄 A to už mam 6r dieťa

michaela329
15. máj 2026
@anonym_autor

@michaela329 dakujem pekne, uvidím o par dní. Ja som doteraz ani netušila, že nejake biochemicke tehotenstvo existuje 🙄 A to už mam 6r dieťa

@anonym_autor to si málokto všimne, keď nerieši snaženie 🤷🙂 Je to pomerne časté - ja som bola po IVF, preto také manévre okolo mňa boli.