Je nejaká šanca na tehotenstvo?
Ahojte, takže asi by som začala takto....ja mám svoj účet na MK, ale o toto ma poprosila kamoška. Viem, znie to ako klišé. Ale je tomu naozaj tak a hanbím sa to dať pod mojím menom :D. Takže ako by som ju citovala. Je mi to už teraz vtipné, lebo sme sa na tom včera nasmiali. Ale aby táto správa nemala 50 riadkov napíšem to stručne. Takže.... mala s priateľom nechránený styk deň pred ovulaciou. Nepoužívajú nikdy ochranu, idú takým štýlom, že on to dá von. Lenže tentokrát boli pod vplyvom alkoholu a natreli to aj na vibrátor a robil ju tým. :DD A vlastne podľa mňa je tam nejaká šanca na tehotenstvo, podľa nej nie. .....Vy si o tom myslíte čo? :DD ...preto som usúdila, že môže z toho byť niečo, lebo ja mám jedno dieťatko. 🙂
Neverím, že takíto primitívi vychovávajú dieťa. Keď deti majú sex...
nabudúce nech jej kámoš natrie aj uši s tým vibrátorom.... však uvidíme či jej narastú somárske...
Hej? Tiež vzniklo zo spermií vystriekanych do ruky a následne natretymi na vibrátor?
Nabuduce nech si to natrie na chleba,to bude vacsia istota,ze neotehotnie😂
@janai1 nie....ja nechápem prečo takýto komentár na moju adresu. Nie som sex coach. A samé sme sa na tom včera smiali.
@sisa_s práveže nechce mať dieťa
@iwesska :DDD
Preto som dala aj hore názov "kuriózny" ....oni mať dieťa nechcú, a ja som včera prišla s tým, že či sa nebojí že neotehotnie....takže tak. Ja by som toto nerobila a ani nepijem a ani nie som dieťa. 🙂
@deti95060810 :D :D je to vtipné, ale na šťastie sa to netýka mňa.
To si mysleli, ze to bude len ako "prirodny", lubrikant, ci co? 🙄
No ak ste sa na tom smiali, tak dufam, ze sa budu smiat aj o 2 tyzdne, ked si na tehotenskom teste najde 2 ciarky. Nahoda je blbec, ale oni dvaja este vacsi blbci...toto robit den pred ovulaciou, neviem, ja by som sa nesmiala 🧐. My cakame stvrte dieta a sex bol 5 dni pred ovulaciou, co nikdy sa nic nestalo, az raz. Vravim, nahoda je blbec.
Ja som citala na facebooku taky koment "každý blbne po svým" 🤣 tak ked si to v tej spalni predstavim, tak je to fakt celkom haluz
Fuj hnus ten opis tzv. Autorky.
Takže spravil sa von aby neotehotnela, ale nakoniec jej tie spermie aj tak dal dnu?? Priateľ neskutočne zodpovedný 😄😄 Áno, môže byť tehotná aj z toho.

A takito blbi ludia budu mat deti 🙏