icon

Je niečo na teste alebo sa mi to iba zdá?

katkaholiova
25. nov 2020

Ahojte nechcela som nahanat duchov ale po vcerajsom spineni mi bud sibe alebo? Je to ten isty test

Strana
z3
katkaholiova
autor
27. nov 2020

No asi meninovy darcek nevysiel pomaly mozem ocakavat ms. Takze zaciname odznova

katkaholiova
autor
27. nov 2020

Po 2dnoch meskania tato.takze ideme do dalsieho kola. Dnes mi na prist mama test ale asi zbytocne

katkaholiova
autor
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
autor
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
autor
27. nov 2020
petamich
27. nov 2020

@katkaholiova mrzi ma to :( po dvoch dnoch meskania uz by mala byt aspon podla mna celkom viditelna ciarka, snad sa podari nabuduce

katkaholiova
autor
27. nov 2020

@petamich dakujem. Dufajme

kristina2015
27. nov 2020

@katkaholiova Nevadí aj keby nie ,veď milovanie sa je krásna vec, ta robota 🤷😁 toto je už to vedľajšie 😉

snazilka_bio_mamka
27. nov 2020

@petamich kamoska bola tehotna a prvy naznak čiarky sa jej objavil az 5-6 dni po meškaní ms.

katkaholiova
autor
27. nov 2020

@kristina2015 jasne ze ano. Len ja uz pomaly 34 a priatel 42 a velmi neskoro nechceme

petamich
27. nov 2020

@snazilka_bio_mamka to je ale skor ojedinele si myslim, ak je cca. pravidelny a viac menej standardny cyklus, tak pro 2 dnoch meskania si vlastne 16 dni DPO a to uz by tam mal byt nielen duch ale ano mozne je vsetko a kiezby

snazilka_bio_mamka
27. nov 2020

@petamich mohla mat ale posunutu ovulaciu... hlavne by som si dala pokoj na chvilu od testov a testla sa az pondelok, mal by byt uz cierne na bielom. Ja som sa trocha pohrala s fotkou testu a je tam jasno viditelna čiarka ale poslala osm do sukromnej spravy lebo niektre by ma ukamenovali za to :D

petamich
27. nov 2020

@snazilka_bio_mamka ja uprimne drzim paste kazdej zene, ktora tuzi po dietato, aby si tam tu ciarku nasla a vsetko dobre dopadlo 🤞🏻 a v zasade ak MS nepride, tak presne skusi neskor a kiezby! 🍀

kristina2015
27. nov 2020

@katkaholiova Tiež mám toľko čo ty a jedno baby 🤷 ale tak mne to celkom nevadí ak aj ostane jedináčik. Ešte nezufaj v pondelok može byť taká čiarka že až,nie každej stúpa hcg rovnako ,niekt.zenam až po 2 tyz vymeskani ukáže test pozit. Ty ho už máš ,málinko ale je tam//

katkaholiova
autor
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
autor
27. nov 2020

Uz druhy den mam taky vytok ze intimku 2xdenne penim. Ale len taky vodnaty. Ak sa nemylim tak aj krcom je o nieco vacsi ale ten neviem ci mas s tym nieco spolocne

katkaholiova
autor
28. nov 2020

teplota stupla naspat ale test takyto.uz naozaj pockam par dni

katkaholiova
autor
29. nov 2020

dnes teplota zas klesla takze ocakavam ms ☹️

katkaholiova
autor
29. nov 2020

uz mi prisla aj ms ☹️