Je niečo na teste alebo sa mi to iba zdá?
Ahojte nechcela som nahanat duchov ale po vcerajsom spineni mi bud sibe alebo? Je to ten isty test
@katkaholiova mrzi ma to :( po dvoch dnoch meskania uz by mala byt aspon podla mna celkom viditelna ciarka, snad sa podari nabuduce
@petamich dakujem. Dufajme
@katkaholiova Nevadí aj keby nie ,veď milovanie sa je krásna vec, ta robota 🤷😁 toto je už to vedľajšie 😉
@petamich kamoska bola tehotna a prvy naznak čiarky sa jej objavil az 5-6 dni po meškaní ms.
@kristina2015 jasne ze ano. Len ja uz pomaly 34 a priatel 42 a velmi neskoro nechceme
@snazilka_bio_mamka to je ale skor ojedinele si myslim, ak je cca. pravidelny a viac menej standardny cyklus, tak pro 2 dnoch meskania si vlastne 16 dni DPO a to uz by tam mal byt nielen duch ale ano mozne je vsetko a kiezby
@petamich mohla mat ale posunutu ovulaciu... hlavne by som si dala pokoj na chvilu od testov a testla sa az pondelok, mal by byt uz cierne na bielom. Ja som sa trocha pohrala s fotkou testu a je tam jasno viditelna čiarka ale poslala osm do sukromnej spravy lebo niektre by ma ukamenovali za to :D
@snazilka_bio_mamka ja uprimne drzim paste kazdej zene, ktora tuzi po dietato, aby si tam tu ciarku nasla a vsetko dobre dopadlo 🤞🏻 a v zasade ak MS nepride, tak presne skusi neskor a kiezby! 🍀
@katkaholiova Tiež mám toľko čo ty a jedno baby 🤷 ale tak mne to celkom nevadí ak aj ostane jedináčik. Ešte nezufaj v pondelok može byť taká čiarka že až,nie každej stúpa hcg rovnako ,niekt.zenam až po 2 tyz vymeskani ukáže test pozit. Ty ho už máš ,málinko ale je tam//
Uz druhy den mam taky vytok ze intimku 2xdenne penim. Ale len taky vodnaty. Ak sa nemylim tak aj krcom je o nieco vacsi ale ten neviem ci mas s tym nieco spolocne
uz mi prisla aj ms ☹️

No asi meninovy darcek nevysiel pomaly mozem ocakavat ms. Takze zaciname odznova