icon

Je normálne takéto bruško, aj keď tehu príznaky nemám?

bubu83
12. júl 2015

Ahojte, v poslednom case mi akosi narástlo brusko, cítim sa akoby nadutá, mám bolesti hlavy, cítim sa tak trocha unavená.MS som mala presne test som si nerobila 😒 Moja otázka je či je normálne takéto brusko i napriek tomu že cvičím brušáky? ☹ Prikladám foto.

bubu83
autor
•
Odpoveď bola odstránená
•
ladyblcha
•
12. júl 2015

@bubu83 toto vazne ? aj s kozami? akoze co je tu eroticka stranka 😕

adrika25
•
12. júl 2015

😄😄😄😄😄😄pane Bože vyzeráš ako kus peknej zeny, este tu hlavu použiť, prosim neber ako urážku ale tvoje "kozy"uvidí minimálne pól koná, ja sa nečudujem, ze sa z niektorých žien muži smejú, my si to samé pýtame 😄😄😄

sibalka21
•
12. júl 2015

Cicky si tu ukazovať nemusela, toto není erotická stránka ale mala si normálnu ms, to že más brucho neznamená, že si tehotna. Brucho rastie až niekedy v 2. trimestri

ematko29
•
12. júl 2015

Mne to pride,ze zakladatelka chcela pobavit s tou nahatou fotkou.a k tomu ta otazka odveci.

bylinkaa
•
12. júl 2015

Podla toho kolko brusakov cvicis - ak 10x,tak je to normalne....a co strava?

fopka
•
12. júl 2015

😀

fopka
•
12. júl 2015

už som tu na konovi zazila tolko srandy

nanervy_2
•
12. júl 2015
ukulela
•
12. júl 2015

skoda, ze nevidno, ako sa ti lesknu oci 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mam-si-urobit-test-alwbo-je-nato-priskoro/
ak sa citis zle, konzultuj s lekarom. niektore diagnozy brusakmi bevyriesis ...

ukulela
•
12. júl 2015

... sorry, zabudla som komentovat kozy, ja mam vacsie, ale to je kojenim ...

fopka
•
13. júl 2015

@ukulela 😀 😀 😀

erickatt
•
13. júl 2015

Aaaaaalebo cakas trojicky

natalym
•
13. júl 2015

To je veľmi hlúpa otázka. 😠

bubu83
autor
•
13. júl 2015

Nie túto fotku som sem chcela dat len...A inác som aká som aká som, vsimla som si len tolko, ze uz mesiac ho mám vacsie akoze brucho a mala som aj závraty troska, stále grgám a bolí ma hlava. Ale ak to nie je tehotenstvo, tak co? :/ Som zufalá pretoze i napriek cviceniu dtále priberám a to hlavne na brucho. ☹

hrjanka
•
13. júl 2015

Celiakia? Alergia? Gastritida? Akekolvek ine ochorenie traviaceho traktu? Zajdi za obvodnym, nech ta posle na gastroenterologiu.

katey
•
13. júl 2015

@bubu83 a co ti brani urobit ten test?

paloma20
•
13. júl 2015

😂😂😂

ukulela
•
13. júl 2015

@bubu83 mozes mat aj cystu, hocico ... ved chod za obvodnym, pytaj sa

tani03
•
13. júl 2015

niekedy len cvicit nestaci, treba zmenit aj stravu. Stava sa, ze svaly rastu, ale tuk ostava, cize pod vrstvou tuku rastie vrstva svalstva, 1+1=2. cize brucho je vacsie, obvod sa nezmensuje.

evittam
•
13. júl 2015

@bubu83 Brušáky sú ti na 2 veci 😀 😀 😀 😀 😀 Tie ti určite nepomôžu zmenšiť veľkosť brucha.

diana20
•
13. júl 2015

@evittam no ja neviem, ale mne brusaky pomohli dosť zmenšiť brucho, ale nemala som ho ani predtým veľké, skôr sa mi vyformovalo a bolo tým o dosť plochejsie.. Ale nevidela som fotku, takže neviem posúdiť.. 😝
@bubu83 urob si test, niekedy sa stáva, že aj tehotná dostane menštruáciu v prvý mesiac, ale inak si myslím, že takto skoro by si nemala pribrať ešte aj keby si necvičila.. Aspoň ja som nepribrala teda.. Urob si test a chod ku doktorovi..

bubu83
autor
•
14. júl 2015

Dnes si idem kupit test, lebo je to zo dna na den horsie, tie nevolnosti a závraty...v case ovulky sme mali nechráneny styk aj pred ovulkou takze nuc nie je vylucené...Ak nebudem tehu tak potom navstívim lekára, bo potom asi pojde o zaludocné tazkosti 😒 😅