Je normálne, že čiarka na teste slabne?
dobrý večer, je normálne ak som si ráno robila test vyšli mi dve paličky tá druha celkom viditeľná a večer som sa na ten test pozrela a je oveľa slabšia? mala som ho cely deň v kryte od telefónu
@michaela010101001 výsledky sa oscitacaju do nejakého času... inak načo ti je v mobile?
@gabriela2952 partner neboj pri mne a nenapadlo ma iné miesto kde sa to neponičí ani nepoškriabe aby som mu to mohla ukázať no zoslabla tak že ju len tak tak vidno
@gabriela2952 a ta silnejšia čiarka bola normálne v časovom limite ukazalo mi ju tam hneď
@michaela010101001 to vobec neries. Moj prvy test bol slaba ciarka, po zaschnuti takmer neviditelna. Vsetko zalezi od farbiva. Po zaschnuti je test iny... To je normalne.
@jankajanka13 robila som si ho z ranneho mocmu bola silnejšia ako teraz večer na tom istom teste tak som sa chcela poradiť pretože som nikdy tehotná nebola
@ailiba ďakujem krásne
vies o tom, ze vsetko mokre vyzera vyraznejsie a po vyschnuti to zbledne? test jednoducho vyschol
@michaela010101001 áno ved to je v poriadku práve o to ide, že bola silná v tom časovom limite ❤️
@michaela010101001 Dnes si uz testovala?
@ailiba ano a vyšiel mi negatívny tak nechápem...včera mi vyšiel takýto aký je na fotke...a dnes len jedna čiarka a to iste sa mi stalo aj pred tyždňom v jeden deň pozitívne a na druhy negatívny boli od rovnakej značky
@michaela010101001 taketo ciarky sa tu objavuju casto a casto tehu nejde. jasne to bude ak budu riadne kolajnice.
testy duchuju.
kolky DC si?
@majamat 20 dc ale posledná menštruácia bola možno 2-3 dni aj keď stale som mala 6-7 dňovú
@michaela010101001 ak by si bola tehu z predosleho cyklu, potom mas uz riadne kolajnice.
ja soms a testovala pri dcere asi 2dni pred ms asi 25DC a mala som ducha, ani to nebolo vidno na fotke.
20DC je dost skoro na ducha v tomto cykle, aj ked moznost tu je. bud mozes byt tehu z tohoto cyklu s tym, ze islo o skoru ovulku. z minuleho cyklu urcite nie.
tu je moj test na 25DC
a tu amm dalsie DC, na 32DC uz je ciarka uplne jasna. to mims meskala asi 4dni.
ak by si bola tehu z predchadzajuceho cyklu, hoci aj s neskorou posunutou ovukou, uz by mal test vyzerat aspon tak ako mne ten druhy .
ide o to, ze ja som 1x testovala mozno nejaky 10DPO a bol tam duch. na 15DPO uz boli kolajnice. ty ak by si otehotnela aj v predoslom cykle, uz by si bola minimalne 21DPO. pozri aky som mala ten posledny test asi 19DPO. testovacia ciarka rovnako silna ako kontrolna. a to som nemala nijak skoro pozitivne testy,a ko niektore zeny maju. taky priemer.
teraz pozeram, dokonca posledny test som uznerobila ani z ranneho mocu. bol robeny na obed a silna pozitivita.
@majamat dobre ďakujem krasne 28.3. mi vychádza menštruácia tak počkám ako do vtedy to bude...pretože mi naozaj nejde do hlavy ako to že pred 10 dňami bol pozitívny pred 5 dňami negativný včera pozitívny a dnes negatívny...to naozaj nechápem
@majamat možem sa opýtať na značku pozitívnych testov? ja používam stále len plus lekáreň žiaden iný
@michaela010101001 to uz si moc nepamatam. zda sa mi z eto boli 2 peno, ale to bolo robene uz takmer pred 14r
a neviem ci mamatest.
@michaela010101001 to je pekne... Tebe este ani nemeskala ms? Ja som mala ducha 3 dni po meskani... Je to este skoro robit zavery.

@michaela010101001 nebojte sa, palicka moze schnut/ byt menej kvalitna atd. Ak by sa jednalo o test vo velmi velmi rannom stadiu tak postupne zosilnie, najvyraznejsia je z prveho ranneho mocu.