Je normálne, že test a ultrazvuk sa nezhodujú?
Dobry den, rada by som sa spýtala ci normálne že test mi vyšiel pozitívny aj hcg stupa ale podľa menštruácie vychádza iny tyzden tehotenstva ako na ultrazvuku?
Mne vychadza podľa menštruácie 9+4 tt ale podľa usg 6+4 tt... reakcia srdiečka dnes ešte nebola... kontrolny usg mam o týždeň... preto neviem ci sa mam obávať toho najhoršieho alebo je tam nádej... ďakujem za odpoveď...
@anonym_7eb18f žiaľ dopadlo to nie dobre... išlo o missed...
@januela29 Veľmi ma to mrzí. Na najbližšej kontrole sa ukázalo, že už nie je nádej?
Ja keď pôjdem najbližšie, budem podľa menštruácie 6+1 a už teraz sa veľmi obávam 😞
@januela29 Veľmi ma to mrzí. Na najbližšej kontrole sa ukázalo, že už nie je nádej?
Ja keď pôjdem najbližšie, budem podľa menštruácie 6+1 a už teraz sa veľmi obávam 😞
@anonym_7eb18f no ja som bola 2.1 na usg a mala som podľa usg 6+4 a podla ms 9+4 ale doktorka počkala este týždeň ze ci sa nejak nerozbehne srdiečko.. po týždni žiaľ reakcia srdiečka nebola... a uz som nebola podľa usg 6+4 ale 6+2 a aj podľa meraní bolo menšie ako pred týždňom... a ro som mala byt podľa ms v 10+4tt
Ale verim ze toto nie je tvoj prípad... hlavne treba veriť a myslieť pozitívne... silno držím palce aby všetko dobre dopadlo

@januela29 ako to dopadlo?🙂