icon

Je po 7 dňoch ešte skoro na tehotenský test?

sofi2030
15. feb 2025

Ahojte som 7dpo a dnes, keď sme išli s priateľom autom, tak by bolo na vracanie toto iste som mala aj pri prvom žiadne iné príznaky ako boľavé prsia a podobne proste vždy, keď som išla autom tak mi bolo na vracanie, ako náhle som vystúpila z autá všetko ok, sadla som do autá a zase to iste. Test som si robila práve teraz a je negatívny. Myslite, že je ešte skoro na test?

stellarstar
15. feb 2025

To bude iné, nemas Problem s ušami?

rachel36a
15. feb 2025

Jasne ze je to veľmi skoro...aj na pozitívny test, aj na nevoľnosť...ta prichádza so zvýšeným hcg

januska12323
15. feb 2025

Príliš skoro, to bude choroba.

evcagabi
15. feb 2025

Lahke je si nieco vsugerovat

nana8989
15. feb 2025

Keby som to nezažila tak napíšem, ze je to skoro. Ale pri oboch deťoch som mala pozitívny tehu test 7 dní pred MS a sex bol 7-8 dní predtým.. Viem to úplne presne, pretože manžel v tej dobe robil v zahraničí a domov chodil len 1x za mesiac, takže som si istá kedy sa zadarilo 😂 a tiež bol jeden z prvých príznakov, ze mi bolo v aute strašne zle 🙄 a potom už nielen v aute, ale všade 😂

sofi2030
autor
15. feb 2025

@nana8989 áno ja som sa kopla som 9dpo nie 7 a priateľ mi taktiež pracuje v zahraničí, ale on chodí domov každý týždeň presne v piatok a príde na víkend, takže mávame pohlavný styk piatok, sobota a niekedy aj nedeľa na nete som čítal, že test môže ukázať už 7 dní po pohlavnom styku, preto som si myslela, že test mi niečo ukáže. A napadlo mi ho robiť hneď po tom ako sme išli dnes autom a bolo mi v ňom veľmi zle.

okm221
15. feb 2025

Aj ja som mala 8-9dpo už veľmi viditeľnou druhu čiarku.. Takže si myslím ze aj 7 by už ukázalo

veronikaszabova
15. feb 2025

@sofi2030 ak by ti bolo zle z tehotenstva - test uz by si mala poz. "Priznaky, nevolnosti..." su zo zvysujuceho sa HCG v tele.