icon

Je pobolievanie maternice príznakom uhniezďovania?

12. máj 2021

Ahojte. Mali ste niektora taketo priznaky uhniezdovania?
Vcera v noci ma pred spanim pichlo v maternici, a od dnes poobedia mam jemne pobolievanie maternice - nieco ako na ms, len velmi slabucka intenzita to je. Aktualne som cca 8-9 dni po ovulacii. Menzes ne(cakam) o 5dni. Dakujem za rady.

kkovacovak
•
12. máj 2021

Ano môže to byť uhniezďovanie ale aj nemusí. Treba čakať

autor
•
12. máj 2021

@kkovacovak to bude dlhe cakanie 😄

kkovacovak
•
12. máj 2021

No to veru bude 😄 ale treba počkať. Ani test hneď po termíne ms nemusí ukázať pozitivitu. Len treba byť trpezlivá. Ak to tam je tak sa to časom ukáže 😉 držím palce

autor
•
12. máj 2021

@kkovacovak dakujem ti krasne 😘

hanka555
•
13. máj 2021

Ja som od 5dpo kazdy den citila bolesti ako pocas menzesu..a ten uz neprisiel

annie2205
•
13. máj 2021

Presne som toto iste mala dnes v noci. Totálne nepríjemne pichanie v maternici a rovnako som 8DPO a dnes ráno namna toto vybehlo, takze určite to môže byt uhniezdovanim 😊 Skús urobiť test, odporúčam mamatest 😊 Držím palce♥️

autor
•
13. máj 2021

@annie2205 juuj gratulujem 🤗 spravila som rano a bol biely mamatest, uz to preslo, asi je to potom pms. Dnes som 9-10 dpo. Raz som mala biochemicke a mamatest mi ukazal 9 dpo vecer uz taku ciarku ako tebe 😙

domka222
•
13. máj 2021

Keď sa nevieš teraz dočkať, potom ako budeš čakať 9 mesiacov, ak to náhodou vyšlo?

autor
•
13. máj 2021

@domka222 ked to raz vyjde po 6 rokoch snazenia a dr.mi potvrdi tehu, budem sa tesit 😉 (obaja mame vsetky vysetrenia aj podrobne spravene a nic sa nenaslo)..

domka222
•
13. máj 2021

To teda prajem veľa šťastia 🍀 nech čoskoro bude 👶

autor
•
13. máj 2021

@domka222 dakujem 😚

annie2205
•
13. máj 2021

Možno, že ti ukaze ešte neskôr 😊 nooo ja už nič take ako biochemické nečakám 😁 Som po MA a kyretazi takze teraz to už musí vyjsť 😁

netti87
•
13. máj 2021

@annie2205 Gratulujem moja 🌺

netti87
•
13. máj 2021

Po 6 rokov snazenia ? Velmi drzim palce ,vela stastie ☺️

autor
•
13. máj 2021

@netti87 dakujem pekne, aj ked som si uz zvykla, ze to za kazdym nevyjde 😑

lulupulu
•
15. máj 2021

Len ma zaujíma ze ako vieš ze ta pichlo v maternici 😀😀 toto sa snáď ani zistiť neda a to som 2x tehotna

annie2205
•
15. máj 2021

@lulupulu to, že sa ti to nestalo neznamená, že to neexistuje 😁 lebo mna tiež pichalo v maternici a tehotná som

kkovacovak
•
15. máj 2021

@lulupulu tiež viem kedy ma pichá v maternici. A to dosť často. Tak isto ako som vždy pred tehotenstvom cítila pichanie vaječníku.

autor
•
15. máj 2021

@kkovacovak mna dnes picha vo vajecniku alebo pri nom, skusila som rano test a nejaky naznak ciarky tam bol, uvidime aky bude zajtra. Hrozne ma bolia krize a pobolieva ma brusko na ms.. ale prsia nic, vobec ziadna zmena ani bolest ani nie su pevnejsie ako to byva pred ms.

kkovacovak
•
15. máj 2021

Tak to je ešte skoro. Mne ukázal test napr až 14 dní po začatí uhniezďovania. A to taký slabý že bolo treba naozaj veľa fantázie. Ešte je to len zbytočné vyhadzovanie peňazí

autor
•
15. máj 2021

@kkovacovak ked som raz mala biochemicke, uz 10 dpo mi ukazal ciarku a silnela potom. Tak uvidim zajtra lebo dostat mam zajtra najneskor pondelok.