icon

Je podmienkou, že hCG sa musí zdvojnásobiť?

22. mar 2024

Je podmienkou že hcg sa musí zdvoj ci ztrojnasobit?

Ahojte. Začínam byť zúfalá. Poraďte, ak môžte, pripadne mate podobnú skúsenosť. Doteraz krásne rástlo hcg až viac ako som čakala. No posledné hcg z nejakých 18 tis za 4 dni necelých 47 tisíc. Keď máme rátať dvoj ci troj to nevychádza.
Ďalej vám poviem, ze podla ms mam byt 5+4 no dr na ultrazvuku badal síce gestacny vraj je oplosteny aj žĺtkovy ale plod zatiaľ nie vôbec, ( co som ani nečakala) ale s tým, ze mu to vychádza na 4+...cize nejaký týždeň smerom nadol.
Prestala som tomu dávať nádeje mrzí ma to moc, nakoľko mi od začiatku nebyva zle, co pri iných tehotenstvach som bola v koncoch ako mi bývalo zle
Akurát keď som mala MA vtedy mi nebolo zle.
Môžem rátať s najhorším scenárom však? Teda podľa toho či ste mali rovnaký priebeh.
Ďakujem 🙏😪

Strana
z2
autor
23. mar 2024

@andreatytler inak ma napadlo, keď som sa objednavala k svojmu, tak sestrička mi vraví ze dáme na 4.4 reku až? Ze áno ved budete v 7 týždni. No a ja ze ok... Až trz ma to napadlo co vlastne povedala, ze až vtedy budem v 7, to by teda znamenalo, ze trz som zrejme 5? Podla ms zas to nesedí. Toto už co je🙈🫠

petruska173
23. mar 2024

Len pre upresnenie -
4tyzden +1 deň = hovorí sa piaty týždeň.
5 týždeň +1 deň = šiesty týždeň (Teda ukončených 5 týždňov a práve prebiehajúci šiesty)

autor
23. mar 2024

@petruska173 ano to viem 🤗 jasne, len celé to je také záhadné... Ja sama nechápem ako kedy a kolko. A to deti už mám, ale toto je nejaký čudný začiatok. Každopádne dám vedieť, ze čo..

autor
25. mar 2024

Ženy moje drahé mali ste pravdu, na dnes som bola dohodnutá na kvalitný ultrazvuk so super lekárom, krásny plodik je na mieste, krásne tlče srdenko, všetko sedí. Ďakujem vám všetkým za podporu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

cookie29
25. mar 2024

super, blahozelam

autor
25. mar 2024

@cookie29 ďakujeeeeem naozaj 💝

andreatytler
25. mar 2024

Och, tesim sa s tebou.😀

autor
25. mar 2024

@andreatytler ďakujem 💝 milo som bola prekvapená ráno 🙏

andreatytler
25. mar 2024

Cize ak dnes videli akciu srdiecka, budes niekde v 7 tyzdni a to vysvetluje preco to Hcg us nestupa tak silno.

autor
25. mar 2024

@andreatytler presne tak zlatusik, dokonca o deň viac mu ukázalo, ale to už berem s rezervou, podstatne je, ze je to ok a budem veriť Bohu ze to tak aj zostane.

dadka1997
26. mar 2024

Jeeej no vidíš, to to rada čitam 😍😍😍😍

autor
26. mar 2024

@dadka1997 ďakujem 🙏🙏🙏 bala som sa, ale uz len nech rastie bábätko ❤️

dadka1997
27. mar 2024

Drzim palčeky 🥰🥰

bibiana1910
8. jan 2025

@dadka1997 ahoj, môžem sa ta spýtať keď si mala tak nízke hcg, rástlo ti potom dvojnásobne ako malo ? Mne za 5 dní hcg narástlo len o 310 jednotiek, na sone je vidieť len váčok čomu rozumiem lebo je naozaj skoro nato vidieť niečo iné nakoľko som len 5+3tt ale hcg nerastie ako má

dadka1997
9. jan 2025

@bibiana1910 kazde telo inak produkuje hcg hormon cize podla mna to pravidlo nie je, ale od toho su doktori, mme veľmi pomaly stúpalo, pri hcg 81 som nemala nič v maternici, teda rsp nic nevideli, takze si myslili ze to bude mimomaternicove a uz pri mne je 7 ročne moje babatko 😃🥰🥰 ... 5+3 aj mne pri terajsom potvrdeni tehu bolo vidiet iba vačok, čiže bud kľudná a čakaj 🥰🥰🥰drzim palce

bibiana1910
9. jan 2025

@dadka1997 ďakujem za tvoju odpoved 😊 čakám, nič iné mi nezostáva pri prvej dcére mi hcg stúpalo tabuľkovo preto mám z toho teraz dosť zmiešané pocity keďže nestúpa ako má, ale tak uvidíme 😊

Strana
z2