icon

Je potenie príznak tehu?

baby26
4. apr 2019

Mali ste niektora ako priznak tehu silne potenie a bolo vam na omdletie?

beky1813
4. apr 2019

@baby26 nie 🙄

mondolina
4. apr 2019

@baby26
Kedy máš mať menštruáciu?

baby26
autor
4. apr 2019

Zajtra

lubik87
4. apr 2019

@baby26 určite to.moze byť jeden z Príznakov keďže aj za potením sa skrývajú hormóny...

ivca88
4. apr 2019

Potit sa mozes preto, lebo na to stale myslis. Niektore si vlastnoy psychikou a nahovaranim tehotenstva oddialia menzes.
Chapem ze babatko velmi chces, bola som na tom podobne. Ale nemozes sledovat kazdy mini detailik.
Sleduj najma signaly ovulacie a potom uz len cakaj. Alebo a testuj ak si nedockava, ale potom zase zeny riesia ,,mozem byť tehotna aj napriek negatívnemu testu "? .... to je na antidepresiva ☹
Netrap sa takto

diewcatqoo
4. apr 2019

@baby26 ja som sa v tehotenstve potila jak svina a mala som strasne zavraty. Ale bolo to az neskor, nie na uplnom zaciatku.
Ako radia baby, nesleduj sa tak, nestresuj. Psychika robi velmi vela a cim viac tlacis na pilu, tym je to horsie.
Drzim palce

catherinah
4. apr 2019

PMS

baby26
autor
4. apr 2019

Dostala som uz menzes

adeladulova
5. apr 2019

@baby26 ahoj, ja som sa o bábätko s mojim muzom pokusala rok. Kazducky mesiac som sa tak hrozne pozorovala, signály a priznaky, a ked som uz bola presvedčená ze tehu som, nikdy som nebola. V jeden mesiac som si na nete vybrala ake male auto si chcem kupit, napisala som si setriaci kalendar, rozhodla som si v hlave o kolko viac chcem pracovat, a zamestnala som si hlavu. S muzom sme sa milovali iba dvakrát, a zrazu mrcha neprisla. Nevsimla som si nic z toho co pisali na nete aj ked spätne som podla tabuliek🙂 pointa je, nepozoruj sa, neverila som kamoskam, ze to naozaj funguje, bolo by super keby si to brala ako super radu a mesiac dva uz tehulkovat❤