Je pozitívny?
Mne sa to snáď sníva ♥️mám dva dni do ms test bol meaby baby😁môžem tomu veriť?

@19misiatko93 toto je už pozitívny test môžeš sa pomaly začať tešiť 🙂 gratulujem
@pabla99 ja odpadneeeem🤣🤣🤣🤣♥️♥️♥️
@19misiatko93 viem si predstaviť tie pocity !!! 😍 užívaj!!!
koľko ste sa snažili ak sa smiem opytat ? 😊
@pabla99 v máji som si dala vybrať teliesko takže až tak dlho nie 😁
Bude aprilcatko🥰👍
@anjelicek26 jedno mám 12rocne už😁
@19misiatko93 pre Nas Bude April premiera😂
@anjelicek26 tak predsa sa podarilo opäť?
@liligreg Tak som len 5+5... Sono az v pondelok.. Tak sa tesime este velmi opatrnne🥰
@19misiatko93 gratulujem ☺️ mne tiež on ukázal správne
@anjelicek26 nech všetko dobre dopadne
@anjelicek26 sa to v poslednej dobe roztrhlo s tými pozitívnymi tehu testami😍 v apríli bude riadny baby boom !!
@anjelicek26 waaaau. To rada čitam. Veľmi velmi vám prajem 🤩🙏🏻
@maryetta Tak som opatrna,je to pomaly zazrak toto.. snad je v maternici a nie niekde vo vajcovode,kedze jeden je nepriechodny.. Tak stres s toho celeho,Ale aj radost samozrejme.. ved kiez by to tentoraz dobre dopadlo...picham lieky na riedenie krvi,musim vkladat progesteron🥶
@anjelicek26 progesteron beriem aj ja teraz.
Kazdopadne vydrzime 💪🏼 Nech bojuje malicke. A h kolko ludi sa mu uz teraz tesi 😍🤩
@anjelicek26 tak pomohla zmena práce 😁 Gratulujem a siiiiilno držím palce!
@simonkazga Tak v novej praci zacinam az 15.8. a ani sme sa uz nesnazili, o to vacsie prekvapko.. novy sef ma dorazi😏😅😂
@anjelicek26 ja verim ze budes mat baby sefa 🤩 fakt velmi ma potesila tato sprava a prajem vela vela zdravia nech je vsetko ok.
@anjelicek26 och,to je uzasne,moc gratulujem!
@pet888 Uz sme to aj uzavreli,ze to proste nebude, a potom ked to clovek vypusti s hlavy, tak sa stane zazrak🥰
@anjelicek26 ono to tak vzdy byva,ked to clovek pusti a zacne sa sustredit na svoj zivot,nie na plodenie,tak vtedy to pride✨Ja sledujem tvoj pribeh a mne sa nedavno stalo to,co aj tebe,ale silno verim,ze aj ja pridem do stastneho konca🍀Moc drzim palce,nech to teraz dobre dopadne✊A autorke tohto postu samozrejme tiez velmi gratulujem☺️
@19misiatko93 jasne gratulujem
áno , krasny testik Gratulko
@juliavolna ale mám od včera hrozne bolesti v podbrušku vaječníkoch snáď bude všetko Okey pred 12 rokmi keď som čakala syna som bola veľmi mladá a nerozmýšľala som nad takými vecami
@denulik1234 ja vidim
@luciah187 ráno som si robila zase a je silnejšia tak snáď to aj dobre dopadne 😊
@19misiatko93 urcite je to OK, Len maternica reaguje na uhniezdenie a zacina rast😘
@denulik1234 vyzera to na ciarku🥰👍

@19misiatko93 je pozitívny, nie je to žiadny duch