icon

Je šanca na pozitívny výsledok po anomáliách na ultrazvuku?

nikola88888
19. máj 2025

Dobrý deň minuly týždeň v stredu som bola u lekára. Podľa ms som mala byt 7+2 avšak podľa Sona som bola 6+3. Gestacny vak bol akýsi splosteny mal zvláštny tvar 17mm, zltkovy váčok tam bol, plod vravel lekár že tiež ale do správy napísal nediferencujem, a nebola zatiaľ akcia srdiecka . O týždeň mám ist na kontrolu ale do správy mi napísal diff.dg. Missed ab. Chcem sa opýtať, nachystam ma lekár ba najhoršie že začnem krvácať, krvácať som zatiaľ nezačala, príznaky pokračujú akurát nie som taká nafúknutá a testy mám stále silno silno pozitívne, myslite že je ešte sanca ? Pri odchode keď som plakala mi povedal vetu ze už sa mu stalo že sa žena po týždni vrátila a všetky anomálie boli preč a všetko bolo ok avšak mne to príde len ako z ľútosti .. ďakujem za odpoved

snugglingduckling
19. máj 2025

@nikola88888 ja si myslím ze je to naozaj medzi nebom a zemou tentokrát a musíš len počkať... môže to dopadnúť dobre aj nemusí - naozaj to nevie ani ten doktor.. áno, šance že to dopadne dobre su nižšie ako keby bolo všetko v poriadlu na kontorle ale ani vtedy to nie je 100% - určite nadej je... veľmi ti držím palce a posielam objatie a silu. Viem čím si prechadzaš ❤️

bambieblue
19. máj 2025

@nikola88888 nechcem byť zlá ale ta diagnóza nevyzerá dobre... Abnormálne zmeny tiež značia že sa bunky nevyvijajú v norme čo značí deformácie v delení buniek. Radšej sa priprav na negatívne správy. A pozitívny test budeš mať ešte lebo stále je tam vysoké hcg. Ja po ma a po čistení som ešte vyše týždňa mala sysle silno pozitívny test aj priznaky som mala no postupne odozneli

okm221
19. máj 2025

Ahoj, myslím ze si to ty, ak som videla rovnaký eiospebok aj na fb.. Bohužiaľ priprav sa na najhoršie čím skôr.. Ja som to hneď prijala aj keď som tiež čakala 2 týždne na vývoj.. Hneď som žiadala o zákrok, po zákroku som bola alo znovuzrodena
Pozitívny test som mala ešte týždeň po zákroku, aj keď je to ma a neprosperujuce, telo je v stále režime tehotenstva.. To isté aj príznaky.. Príznaky vo veľkej väčšine odzneli po zákroku a potom do týždňa úplne

krasneleto
20. máj 2025

@nikola88888 v tomto pripade je vsetko mozne.. moze sa to zvrtnut na dobry koniec, alebo potvrdit jeho diagnozu... sama uvidis pri najblizsej kontrole to bude jasne... drzim palce

nikola88888
autor
20. aug 2025
@krasneleto

@nikola88888 v tomto pripade je vsetko mozne.. moze sa to zvrtnut na dobry koniec, alebo potvrdit jeho diagnozu... sama uvidis pri najblizsej kontrole to bude jasne... drzim palce

@krasneleto dopadlo to nakoniec zle, bola som na čistení. Vďaka bábätku a zmenám v tele počas tehotenstva sa mi prišlo na to že mám cin ||. Jednu konizaciu mám za sebou musím ist ešte na druhu tak snáď už potom bude všetko ok a bábätko sa nám raz podarí ❤️

krasneleto
21. aug 2025
@nikola88888

@krasneleto dopadlo to nakoniec zle, bola som na čistení. Vďaka bábätku a zmenám v tele počas tehotenstva sa mi prišlo na to že mám cin ||. Jednu konizaciu mám za sebou musím ist ešte na druhu tak snáď už potom bude všetko ok a bábätko sa nám raz podarí ❤️

@nikola88888 to mi je uprimne luto... ale daj sa zdravotne do poriadku a verim, ze sa dockas prosperujuceho tehotenstva a vytuzeneho babatka