Je šanca na tehotenstvo podľa testov?
Ahojte ms má prísť až 30.4 no nedalo mi to a spravila som testy ( cleart test a vrchný TOTO test spravený poobede ......stredný TOTO test ráno....... spodný TOTO test včera ráno ) čo myslíte

Skúste zas ráno. Clearblue aj mne takú urobil a nič h toho nebolo. A u toto som toez videla baby že mali čiarky a nebolo to ono. Budem držať palce dajte ráno vedieť 🙂
Skúste zas ráno. Clearblue aj mne takú urobil a nič h toho nebolo. A u toto som toez videla baby že mali čiarky a nebolo to ono. Budem držať palce dajte ráno vedieť 🙂
@modrykolibrik
@zanzilady ahojte nakoľko som po nočnej tak až teraz som robila test a dopadol takto
@modrykolibrik
@zanzilady ahojte nakoľko som po nočnej tak až teraz som robila test a dopadol takto
@barbado noooo ciarocka tam je. Aj vyzerá silnejšie 🥹tak skúste aj zajtra alebo o 2 dni 🥹
Ahooooj, akooo
Bože toto napätie je na tom najhoršie 🙂 skús ozaj ten plastový z plus lekárne 🙂 tam to bude jasne. 🥹daj vedieť
@zanzilady zajtra mám dosť ms ...A teraz som len tak spravila ovulacne testy a sú takéto deň pred ms
@barbado celkom silne 🙂 ale ja som pred ms mala bežne silnejší ovu test. Tak napätie a čakanie ešte bude trvať asi di zajtra. Ale zaujímavé že na všetkých sú slabé tie čiarky. Ale zas ja si myslím že keď už 23 bola čiarka (ak by to bola naozajstná) tak dnes na hocijakom teste by to už malo byt jasne. Len pre porovnanie pošlem moje testy. 2 druhy. A to som testovala od 11-12 dňa od ovulácie. Určite nechcem brat nádej ale po týždni by ta čiarka mala byt už ozaj viditeľná. Ešte závisí koľko máš lutealnu fázu. Na kolky deň od ovulácie ti chodí ms. N
Hlavne pre svoju psychiku sa netestuj takto každý mesiac❤️až keď bude meškať menštruácia. Je to strašné náročné na psychiku takto tlačiť sama na seba. Držím silno palce.

Niečo sa tam črtá vidím tam druhu čiarku. Keď tak otestuj neskor