icon

Je šanca na tehotenstvo podľa testov?

barbado
23. apr 2025

Ahojte ms má prísť až 30.4 no nedalo mi to a spravila som testy ( cleart test a vrchný TOTO test spravený poobede ......stredný TOTO test ráno....... spodný TOTO test včera ráno ) čo myslíte

Je šanca na tehotenstvo podľa testov?Je šanca na tehotenstvo podľa testov?
modrykolibrik
23. apr 2025

Niečo sa tam črtá vidím tam druhu čiarku. Keď tak otestuj neskor

zanzilady
23. apr 2025

Skúste zas ráno. Clearblue aj mne takú urobil a nič h toho nebolo. A u toto som toez videla baby že mali čiarky a nebolo to ono. Budem držať palce dajte ráno vedieť 🙂

barbado
autor
24. apr 2025
@zanzilady

Skúste zas ráno. Clearblue aj mne takú urobil a nič h toho nebolo. A u toto som toez videla baby že mali čiarky a nebolo to ono. Budem držať palce dajte ráno vedieť 🙂

@modrykolibrik
@zanzilady ahojte nakoľko som po nočnej tak až teraz som robila test a dopadol takto

zanzilady
24. apr 2025
@barbado

@modrykolibrik
@zanzilady ahojte nakoľko som po nočnej tak až teraz som robila test a dopadol takto

@barbado noooo ciarocka tam je. Aj vyzerá silnejšie 🥹tak skúste aj zajtra alebo o 2 dni 🥹

barbado
autor
24. apr 2025
@zanzilady

@barbado noooo ciarocka tam je. Aj vyzerá silnejšie 🥹tak skúste aj zajtra alebo o 2 dni 🥹

@zanzilady určite skúsim o 2 dní

modrykolibrik
26. apr 2025
@barbado

@barbado
@barbado určite to bude 🙂

zanzilady
27. apr 2025
@barbado

Ahoj 🙂 skúsila si ? Ako to vyzerá ?
@barbado

barbado
autor
27. apr 2025
@zanzilady

Ahoj 🙂 skúsila si ? Ako to vyzerá ?
@barbado

@zanzilady ahoj zatiaľ neviem spravím až zajtra ráno test

zanzilady
27. apr 2025
@barbado

@zanzilady ahoj zatiaľ neviem spravím až zajtra ráno test

@barbado budem držať palce

barbado
autor
27. apr 2025
@zanzilady

@barbado budem držať palce

@zanzilady ďakujem bodaj by to vyšlo

zanzilady
28. apr 2025

Ahooooj, akooo

barbado
autor
28. apr 2025
@zanzilady

Ahooooj, akooo

@zanzilady ahoj mala som doma len pepino komfort a je tam slabá čiarka ....Pred prácou behnem do lekárne a kúpim a zajtra spravím ms má prísť v stredu tak hádam nepríde ...No testy sú zvláštne že slabá čiarka je už od 23.4 a nič viac

zanzilady
28. apr 2025

Bože toto napätie je na tom najhoršie 🙂 skús ozaj ten plastový z plus lekárne 🙂 tam to bude jasne. 🥹daj vedieť

barbado
autor
28. apr 2025
@zanzilady

Bože toto napätie je na tom najhoršie 🙂 skús ozaj ten plastový z plus lekárne 🙂 tam to bude jasne. 🥹daj vedieť

@zanzilady uvidím aký budú mať a dám určite vedieť

barbado
autor
28. apr 2025
@zanzilady

@zanzilady no kúpila som top test a MaybeBaby Strip 2v1 iba tie mi ponúkla tak uvidíme ráno

zanzilady
28. apr 2025
@barbado

@zanzilady no kúpila som top test a MaybeBaby Strip 2v1 iba tie mi ponúkla tak uvidíme ráno

@barbado som zvedavá. Zajtra to už bude buď alebo 🥹držím veľmi palce

barbado
autor
29. apr 2025
@zanzilady

@barbado som zvedavá. Zajtra to už bude buď alebo 🥹držím veľmi palce

@zanzilady ahoj tak testu som spravila a zas len slabá čiarka voľnom okom sú vidno len neviem či to zachutí foťák no dám ti sem foto ....keď tak skúsim zajtra nič za to nedám

zanzilady
29. apr 2025
@barbado

@zanzilady ahoj tak testu som spravila a zas len slabá čiarka voľnom okom sú vidno len neviem či to zachutí foťák no dám ti sem foto ....keď tak skúsim zajtra nič za to nedám

@barbado no veru vidím to tam aj ja. Kedy máš dostať ms ? Alebo koľko od ovulácie si ?

barbado
autor
29. apr 2025
@zanzilady

@barbado no veru vidím to tam aj ja. Kedy máš dostať ms ? Alebo koľko od ovulácie si ?

@zanzilady zajtra mám dosť ms ...A teraz som len tak spravila ovulacne testy a sú takéto deň pred ms

zanzilady
29. apr 2025
@barbado

@zanzilady zajtra mám dosť ms ...A teraz som len tak spravila ovulacne testy a sú takéto deň pred ms

@barbado celkom silne 🙂 ale ja som pred ms mala bežne silnejší ovu test. Tak napätie a čakanie ešte bude trvať asi di zajtra. Ale zaujímavé že na všetkých sú slabé tie čiarky. Ale zas ja si myslím že keď už 23 bola čiarka (ak by to bola naozajstná) tak dnes na hocijakom teste by to už malo byt jasne. Len pre porovnanie pošlem moje testy. 2 druhy. A to som testovala od 11-12 dňa od ovulácie. Určite nechcem brat nádej ale po týždni by ta čiarka mala byt už ozaj viditeľná. Ešte závisí koľko máš lutealnu fázu. Na kolky deň od ovulácie ti chodí ms. N

zanzilady
29. apr 2025
barbado
autor
29. apr 2025
@zanzilady

@zanzilady krásne čiarky máš ....Ja si nádej už nerobím ale zajtra skúsim pre istotu a keď nie tak nie

zanzilady
29. apr 2025
@barbado

@zanzilady krásne čiarky máš ....Ja si nádej už nerobím ale zajtra skúsim pre istotu a keď nie tak nie

@barbado tak tak ono to raz vyjde 🙂 my sme skúšali rok a pol 🥹

barbado
autor
30. apr 2025
@zanzilady

@barbado tak tak ono to raz vyjde 🙂 my sme skúšali rok a pol 🥹

@zanzilady ahoj no ms zatiaľ neprišla a testu dnes takto

zanzilady
30. apr 2025
@barbado

@zanzilady ahoj no ms zatiaľ neprišla a testu dnes takto

@barbado fiha no všade niečo vidno 🥹tak len nech už ms nechodí

barbado
autor
30. apr 2025
@zanzilady

@barbado fiha no všade niečo vidno 🥹tak len nech už ms nechodí

@zanzilady tak nič ..prišla ms presne na deň

zanzilady
30. apr 2025
@barbado

@zanzilady tak nič ..prišla ms presne na deň

@barbado ochhhhhh tak to ma mrzí. Hádam bude dalsi mesiac šťastný🤞

veronicka88
30. apr 2025

Hlavne pre svoju psychiku sa netestuj takto každý mesiac❤️až keď bude meškať menštruácia. Je to strašné náročné na psychiku takto tlačiť sama na seba. Držím silno palce.