icon

Je šanca otehotnieť, keď mám ovuláciu?

katarinaschober
22. aug 2024

Ked som mala vcera pohlavny styk a dnes mam ovulaciu je sanca otehotniet

Strana
z2
sense
22. aug 2024

Áno je šanca otehotnieť a kľudne môžete mať sex ak dnes aj zajtra aj o tri dni ak máte chuť. Obzvlášť ak nemáš ovuláciu odsledovanu lekarom

domka222
22. aug 2024

@katarinaschober čo je to choj?

thirstymonk
22. aug 2024

Predtým ako počneš a porodíš, odporúčam vrátiť sa do tretieho ročníka ZDŠky, kde sa učí o rozmnožovaní. Je šanca otehotnieť, keď mám ovuláciu, akože sory? Ale toto už vie pomaly aj moj 6 ročný syn (dobre, trošku preháňam, ale chápeš). Kedy by si chcela otehotnieť? Dva tyždne po ovulacii? :D

A to vyjadrenie "Dnes už nemusím"... ne. Nemusíš :D Si myslím, že by si asi ani nemala... radšej :D

katarinaschober
autor
22. aug 2024

@thirstymonk si velmi mudra aj inteligentna a urcite aj velmi krasna a mas mudreho syna tak ho posli na Harvard

thirstymonk
22. aug 2024

@katarinaschober To je síce pekné, ale ten piktogram ujka nemám pri svojom nicku pre srandu králikov, ale preto, že som muž.

mamaaja82
22. aug 2024

@thirstymonk tiez si myslim,ze istí ludia by sa nemali rozmnozovat,pre dobro toho dietata

kristinkaris
22. aug 2024

Ovulacny test si mala kedy pozitívny ?

katarinaschober
autor
22. aug 2024

@mamaaja82 tak preco si sa rozmnozila

katarinaschober
autor
22. aug 2024

@kristinkaris dnes rano

kristinkaris
22. aug 2024

@katarinaschober tak ovu si ešte nemala ta nastáva 12 až 48 hodín po poslednom pozitívnom teste

katarinaschober
autor
22. aug 2024

@kristinkaris takze najlepsie zajtra mat pohlavny styk

kristinkaris
22. aug 2024
jarnajar
22. aug 2024

Držím palce. Viem, že je to ťažké, ale naozaj je najlepšie sa na to nesústrediť.
K veci - vajíčko žije kratšie ako spermie, čiže ideál je, aby tam v čase ovulácie spermie už čakali. Takže ak máš pár dní pred ovuláciou styk každý druhý deň, je veľká šanca, že sa trafíte.

katarinaschober
autor
22. aug 2024

@jarnajar dakujem za normalnu odpoved

mamaaja82
22. aug 2024

@katarinaschober si hlupa a navyse uboha.

katarinaschober
autor
22. aug 2024

@mamaaja82 haha a to pise ta prava vzdelana inteligentna

nevenka
23. aug 2024

@katarinaschober no ale ovulacny test (ak bol naozaj pozitivny) iba zaznamena zvysenu hladinu LH hormonu, teda ovulacia by mala prebehnut do 24-48 hodin. Mne sa uz stalo, ze prisla az o 4 dni, co sa potvrdilo zvysenim bazalnej teploty. Vacsinou teda tie 2 dni to bolo. Takze ak mas pozitivny test, tak to neznamena, ze vtedy mas ovulaciu.

nevenka
23. aug 2024

@kristinkaris mne sa stalo, ze prisla az o 4 dni.

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
katarinaschober
autor
27. aug 2024

@princeznaayla komentuj k veci a nie od veci

Strana
z2