Je šanca otehotnieť, keď mám ovuláciu?
Ked som mala vcera pohlavny styk a dnes mam ovulaciu je sanca otehotniet
@katarinaschober čo je to choj?
Predtým ako počneš a porodíš, odporúčam vrátiť sa do tretieho ročníka ZDŠky, kde sa učí o rozmnožovaní. Je šanca otehotnieť, keď mám ovuláciu, akože sory? Ale toto už vie pomaly aj moj 6 ročný syn (dobre, trošku preháňam, ale chápeš). Kedy by si chcela otehotnieť? Dva tyždne po ovulacii? :D
A to vyjadrenie "Dnes už nemusím"... ne. Nemusíš :D Si myslím, že by si asi ani nemala... radšej :D
@thirstymonk si velmi mudra aj inteligentna a urcite aj velmi krasna a mas mudreho syna tak ho posli na Harvard
@katarinaschober To je síce pekné, ale ten piktogram ujka nemám pri svojom nicku pre srandu králikov, ale preto, že som muž.
@thirstymonk tiez si myslim,ze istí ludia by sa nemali rozmnozovat,pre dobro toho dietata
Ovulacny test si mala kedy pozitívny ?
@mamaaja82 tak preco si sa rozmnozila
@kristinkaris dnes rano
@katarinaschober tak ovu si ešte nemala ta nastáva 12 až 48 hodín po poslednom pozitívnom teste
@kristinkaris takze najlepsie zajtra mat pohlavny styk
@katarinaschober jj
Držím palce. Viem, že je to ťažké, ale naozaj je najlepšie sa na to nesústrediť.
K veci - vajíčko žije kratšie ako spermie, čiže ideál je, aby tam v čase ovulácie spermie už čakali. Takže ak máš pár dní pred ovuláciou styk každý druhý deň, je veľká šanca, že sa trafíte.
@jarnajar dakujem za normalnu odpoved
@katarinaschober si hlupa a navyse uboha.
@mamaaja82 haha a to pise ta prava vzdelana inteligentna
@katarinaschober no ale ovulacny test (ak bol naozaj pozitivny) iba zaznamena zvysenu hladinu LH hormonu, teda ovulacia by mala prebehnut do 24-48 hodin. Mne sa uz stalo, ze prisla az o 4 dni, co sa potvrdilo zvysenim bazalnej teploty. Vacsinou teda tie 2 dni to bolo. Takze ak mas pozitivny test, tak to neznamena, ze vtedy mas ovulaciu.
@kristinkaris mne sa stalo, ze prisla az o 4 dni.
@princeznaayla komentuj k veci a nie od veci

Áno je šanca otehotnieť a kľudne môžete mať sex ak dnes aj zajtra aj o tri dni ak máte chuť. Obzvlášť ak nemáš ovuláciu odsledovanu lekarom