Je šanca otehotnieť, keď mám ovuláciu?
Ked som mala vcera pohlavny styk a dnes mam ovulaciu je sanca otehotniet
Predtým ako počneš a porodíš, odporúčam vrátiť sa do tretieho ročníka ZDŠky, kde sa učí o rozmnožovaní. Je šanca otehotnieť, keď mám ovuláciu, akože sory? Ale toto už vie pomaly aj moj 6 ročný syn (dobre, trošku preháňam, ale chápeš). Kedy by si chcela otehotnieť? Dva tyždne po ovulacii? :D
A to vyjadrenie "Dnes už nemusím"... ne. Nemusíš :D Si myslím, že by si asi ani nemala... radšej :D
@thirstymonk si velmi mudra aj inteligentna a urcite aj velmi krasna a mas mudreho syna tak ho posli na Harvard
@katarinaschober To je síce pekné, ale ten piktogram ujka nemám pri svojom nicku pre srandu králikov, ale preto, že som muž.
@thirstymonk tiez si myslim,ze istí ludia by sa nemali rozmnozovat,pre dobro toho dietata
@katarinaschober tak ovu si ešte nemala ta nastáva 12 až 48 hodín po poslednom pozitívnom teste
Držím palce. Viem, že je to ťažké, ale naozaj je najlepšie sa na to nesústrediť.
K veci - vajíčko žije kratšie ako spermie, čiže ideál je, aby tam v čase ovulácie spermie už čakali. Takže ak máš pár dní pred ovuláciou styk každý druhý deň, je veľká šanca, že sa trafíte.
@katarinaschober no ale ovulacny test (ak bol naozaj pozitivny) iba zaznamena zvysenu hladinu LH hormonu, teda ovulacia by mala prebehnut do 24-48 hodin. Mne sa uz stalo, ze prisla az o 4 dni, co sa potvrdilo zvysenim bazalnej teploty. Vacsinou teda tie 2 dni to bolo. Takze ak mas pozitivny test, tak to neznamena, ze vtedy mas ovulaciu.

Áno je šanca otehotnieť a kľudne môžete mať sex ak dnes aj zajtra aj o tri dni ak máte chuť. Obzvlášť ak nemáš ovuláciu odsledovanu lekarom