Je silnejšia dnešná čiarka?
@zojanka to je ako hrach na stenu hadzat...
@queen16 no teraz si sa vyfarbila. Nahlasujem.
@queen16 dufam, ze tehotna nie si. Ty najprv musis vyriesit samu seba, az potom riesit dieta.
@queen16 pozor, aby sa ti toto spravanie raz nevratilo velmi skaredym sposobom....
@ikaros332 ty mas 16r, si tehotna, nemozes za seba podpisat reverz, tak netrep koniny.
@ikaros332 nemozes
@veronikaszabova 16 rocne tehotne decko ti tu bude davat rozum :D
Adminky, vulgarizmus rad radom.....
@ikaros332 zbytocne mazes komenty, admini ich vidia aj tak.
@veronikaszabova @amelia000 baby to je zbytocne reagovat, clovek sa snazi poradit, povedat vlastne skusenosti a mysli to v dobrom, inteligentny clovek by to pochopil, obzvlast ak to povie 5 zien, ktore maju prakticku skusenost a ked sa niekto pyta iba preto aby dostal odpoved "ano si tehotna", tak takym sa aj tak nikto nezavdaci 🥴
@veronikaszabova mažem kvôli tomu, aby ste mi nevypisovali také hlúpe komentáre, že sa mi až rozum zastavuje👌
@lrnka ako jej mozes napisat, ze je tehotna, ked je cca 4 den po ovulacii a po pichnuti pregnylu --- lieku, ktory jej minimalne 10 dni bude ukazovat falosnu ciarku na teste? Strasne by ma zaujimalo tvoje vysvetlenie.
@lrnka za 4 dní sa vajíčko neuhniezdi a nezačne produkovať hcg v takom množstve aby jej ukázalo takú čiarku....
Ten liek nepoznám ale určite su v pribalovom letáku napísané všetky informácie ohľadom lieku...
Autorke prajem nech jej to vyjde, ale psychika robí veľa, a falošné nádeje budú viesť k o to väčšiemu sklamaniu ak to nevyjde.... Počkaj tých 10 ci 14 dní ci kedy ti ma prísť ms a testuj až potom. Ak ti ma byt dopriate a si tehotna tak to budeš vedieť aj bez denného testovania po ovuláciu... Kt ešte neznamená ze to naozaj vyšlo... Ale chápem zúfalí ľudia robia zúfalé činy...
Takto som to mala aj ja ,robila som si test už po 2 dní meškania menzesu aaaa som Tehotna 🥰

@queen16 isteže 🤣🤣 mne netreba 100x povedať/napísať jednu vec aby som pochopila ....