icon

Je silnejšia dnešná čiarka?

queen16
2. dec 2020

Viem že to je skoro ale som netrpezliva vraj keď čiarka silnie tak to vyšlo je tá dnesna silnejšia? Alebo sa mi to len zdá

Je silnejšia dnešná čiarka?
Strana
z2
zojanka
2. dec 2020

@queen16 isteže 🤣🤣 mne netreba 100x povedať/napísať jednu vec aby som pochopila ....

veronikaszabova
2. dec 2020

@zojanka to je ako hrach na stenu hadzat...

queen16
autor
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
2. dec 2020

@queen16 no teraz si sa vyfarbila. Nahlasujem.

mrkvicka060
2. dec 2020

@queen16 dufam, ze tehotna nie si. Ty najprv musis vyriesit samu seba, az potom riesit dieta.

mrkvicka060
2. dec 2020

@queen16 pozor, aby sa ti toto spravanie raz nevratilo velmi skaredym sposobom....

zojanka
2. dec 2020

@queen16 ty sa nerozmnožuj prosím

ikaros332
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
2. dec 2020

@ikaros332 ty mas 16r, si tehotna, nemozes za seba podpisat reverz, tak netrep koniny.

ikaros332
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
2. dec 2020

@ikaros332 nemozes

amelia000
2. dec 2020

@veronikaszabova 16 rocne tehotne decko ti tu bude davat rozum :D

ikaros332
Autor odpoveď zmazal
amelia000
2. dec 2020

@ikaros332 zato ty sa nauc tu svoju pouzivat 😂

veronikaszabova
2. dec 2020

@berenika39
@rusalinka

Adminky, vulgarizmus rad radom.....

veronikaszabova
2. dec 2020

@ikaros332 zbytocne mazes komenty, admini ich vidia aj tak.

petamich
2. dec 2020

@veronikaszabova @amelia000 baby to je zbytocne reagovat, clovek sa snazi poradit, povedat vlastne skusenosti a mysli to v dobrom, inteligentny clovek by to pochopil, obzvlast ak to povie 5 zien, ktore maju prakticku skusenost a ked sa niekto pyta iba preto aby dostal odpoved "ano si tehotna", tak takym sa aj tak nikto nezavdaci 🥴

ikaros332
2. dec 2020

@veronikaszabova mažem kvôli tomu, aby ste mi nevypisovali také hlúpe komentáre, že sa mi až rozum zastavuje👌

veronikaszabova
2. dec 2020
lrnka
2. dec 2020

@queen16 blbé komenty si nevšímaj si tehotna

babydesire
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
3. dec 2020

@lrnka ako jej mozes napisat, ze je tehotna, ked je cca 4 den po ovulacii a po pichnuti pregnylu --- lieku, ktory jej minimalne 10 dni bude ukazovat falosnu ciarku na teste? Strasne by ma zaujimalo tvoje vysvetlenie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sense
3. dec 2020

@lrnka za 4 dní sa vajíčko neuhniezdi a nezačne produkovať hcg v takom množstve aby jej ukázalo takú čiarku....

Ten liek nepoznám ale určite su v pribalovom letáku napísané všetky informácie ohľadom lieku...

Autorke prajem nech jej to vyjde, ale psychika robí veľa, a falošné nádeje budú viesť k o to väčšiemu sklamaniu ak to nevyjde.... Počkaj tých 10 ci 14 dní ci kedy ti ma prísť ms a testuj až potom. Ak ti ma byt dopriate a si tehotna tak to budeš vedieť aj bez denného testovania po ovuláciu... Kt ešte neznamená ze to naozaj vyšlo... Ale chápem zúfalí ľudia robia zúfalé činy...

sense
3. dec 2020

@lrnka upozornenie z príbaloveho letaka.... Takže tie dve čiarky môžu byť akurát tak falošná nádej...

petrapisova
5. dec 2020

Takto som to mala aj ja ,robila som si test už po 2 dní meškania menzesu aaaa som Tehotna 🥰

Strana
z2