Je slabá menštruácia príznakom tehotenstva?
Ahojte, co poviete na toto. Mala som zvlastny pocit, pretoze naozaj som sa rozplakala zakazdym, na wc som zacala chodit vkuse a tiez som bola nejako vnutorne nervozna z nicoho vlastne. Mala som menstruaciu, ale slabu a kratku. Po nej priznaky pretrvavali a hlavne to cikanie, okrem neho som nemala vytok ani ziaden iny priznak. Nedalo mi to a cez den, ked som si urobila tedt neukazal nic a z ranneho toto.

Pozri si diskusiu ohľadom pepina vyššie. Uvidíš tam asi ešte tmavšie testy a tehotenstvo to nebolo
@dadka1997 Časté močenie je príznakom tehotenstva. Od začiatku som to mala pri obidvoch tehotenstvách.
@zuzanockamt nie je príznakom tehotenstva, to nevravím, že sa to nemusí stať
@dadka1997 Je to jeden z prvých príznakov.
@zuzanockamt a ďalej píšu, že tento príznak si všimneš približne po šiestich týždňoch. Čiže, keď je už aj test pozitivny
@domka222 Aj skôr.
Ahojte baby,chcela by som vás požiadať o radu lebo už neviem na čom som,MS som dostala skôr ako zvyknem mávať…(MS dostávam vždy koncom mesiaca 28-29) prve 2 dni som mala také slabo ružové potom 1 deň klasické svetlo červené a momentálne mám zas slabo ružové🤷🏻♀️ mam nafúknuté brucho, a cítim jak keby mi nieco sedí na žalúdku je to divný pocit..strašne ťažko mi je na žalúdok
Prsia mam zrazu jak keby ovisnute a okolo bradavkach sa mi spravili jak keby také pupáčiky 🤯 test si plánujem kúpiť v pondelok ale do vtedy som chcela aspoň nieco zistiť s priateľom sa snažíme o babo.

@ericka333 priznaky pms sa casto mylia s tymi tehotenskymi, lenže vela zien zabuda na to, že aj tehotenske stavy, vznikaju rastom hcg v tele.. caste cikanie by som skor pripisovala s prechladnutim, mozno si viac pila vody.. a toto vyzera negativny test