icon

Je slabá menštruácia príznakom tehotenstva?

ericka333
24. aug 2024

Ahojte, co poviete na toto. Mala som zvlastny pocit, pretoze naozaj som sa rozplakala zakazdym, na wc som zacala chodit vkuse a tiez som bola nejako vnutorne nervozna z nicoho vlastne. Mala som menstruaciu, ale slabu a kratku. Po nej priznaky pretrvavali a hlavne to cikanie, okrem neho som nemala vytok ani ziaden iny priznak. Nedalo mi to a cez den, ked som si urobila tedt neukazal nic a z ranneho toto.

Je slabá menštruácia príznakom tehotenstva?
dadka1997
24. aug 2024

@ericka333 priznaky pms sa casto mylia s tymi tehotenskymi, lenže vela zien zabuda na to, že aj tehotenske stavy, vznikaju rastom hcg v tele.. caste cikanie by som skor pripisovala s prechladnutim, mozno si viac pila vody.. a toto vyzera negativny test

ericka333
autor
24. aug 2024

@dadka1997 ale nemam ziaden vytok, ani nic co by naznacovalo prechladnutie, tiez sa mi hocikedy zatoci v hlave co nikdy predtym

domka222
24. aug 2024

Pozri si diskusiu ohľadom pepina vyššie. Uvidíš tam asi ešte tmavšie testy a tehotenstvo to nebolo

dadka1997
24. aug 2024

@ericka333 co ma vytok s prechladnutim ?

zuzanockamt
24. aug 2024

@dadka1997 Časté močenie je príznakom tehotenstva. Od začiatku som to mala pri obidvoch tehotenstvách.

dadka1997
24. aug 2024

@zuzanockamt nie je príznakom tehotenstva, to nevravím, že sa to nemusí stať

zuzanockamt
24. aug 2024

@dadka1997 Je to jeden z prvých príznakov.

kessica87
24. aug 2024

@ericka333 zas a znova dookola pepino testy.... negatívny

domka222
24. aug 2024

@zuzanockamt a ďalej píšu, že tento príznak si všimneš približne po šiestich týždňoch. Čiže, keď je už aj test pozitivny

zuzanockamt
24. aug 2024

@domka222 Aj skôr.

cata3216
23. nov 2024

Ahojte baby,chcela by som vás požiadať o radu lebo už neviem na čom som,MS som dostala skôr ako zvyknem mávať…(MS dostávam vždy koncom mesiaca 28-29) prve 2 dni som mala také slabo ružové potom 1 deň klasické svetlo červené a momentálne mám zas slabo ružové🤷🏻‍♀️ mam nafúknuté brucho, a cítim jak keby mi nieco sedí na žalúdku je to divný pocit..strašne ťažko mi je na žalúdok
Prsia mam zrazu jak keby ovisnute a okolo bradavkach sa mi spravili jak keby také pupáčiky 🤯 test si plánujem kúpiť v pondelok ale do vtedy som chcela aspoň nieco zistiť s priateľom sa snažíme o babo.