Je tam čiarka?

@bambulienka25 tu jednu cervenu vidim aj ja ale vidim tam aj taku uplne slabú druhu
Podla mna je to negativny test daco tam sice je ale muselo by to mat ruzovu farbu a toto ju nema.
zial toto je negativny test, ta ciarka co vidis je kanalik
Koľko to mešká? Ten test je negatívny... Počkaj dva dni a skus znova...
Negatívny. Pozri si návod,tam to máš vysvetlené,kedy je pozitívny.
@ssaska123 Sú tam dve, druhá veľmi slabá, ale keďže si pred MS, tak tá druhá čiarka tomu akurát zodpovedá.
@ssaska123 urob si zajtra znovu test a uvidíš... ja som už mala pekne 2 čiarky
Ako dlho sa snažíte? Ako vieš ze bola ovu? Máš presný cyklus?
@maminka1986 ano vzdy mam presne a snažíme sa uz asi polrok
Je, ale slabunka, o par dni bude vyraznejsia, ja som tak tiez mala
@ssaska123 no skus zajtra mne to príde ako kanalik.
@ssaska123 rozumiem tvojej tuzbe aj neistote. Ale testy nie su na to, abytiurcili tehotenstvo uz z duchov a kanalikov. Ale na urcenie uz po meskani ms. Ze niektorej vyslo ako pisu pomaly uz 4hod po sexe, je irelevantne. Psychicky si skodis, ked sa testujes este pred vynechanim ms. Ja som pri prvom mala v den meskania neg a testovala som potom az o par dni. S jasnou ciarkou. Posledny test, co si dala, je poskodeny. Kanaliky nie su duchy a duch nemusi znamenat tehotenstvo.
Za mna je to negatívny test. Na tej pravej strane vidím kanalik, miesto kde by mala byt čiarka
O 2 - 3 dni si urob ďalší test a uvidis na com si po prípade chod k svojej gyn. Nestresuj sa zbytocne 🙂 drzim palce nech to dopadne ako si prajes
@ssaska123 nie ,iba som to proste vedela. 2 dni pred terminom menzesu som si robila tento test. Za mna jednoznacne je test na fotke pozitivny. Aj mne muz hovoril ze som po potrate prepnuta a ze sa mi to iba zda....lebo som psychicky naviazana ake ja som mala vnutorny pocit a ten neklamal
@ssaska123 takze to ide podla planu 👍 velmi vela bab malo takyto test a boli tehu. Vtedy som to aj ja riesila. Ciarku bolo vidiet iba pri okne s urciteho uhla. Test o par dni bol podobny. Potom som uz neriesila zavolala som na gyn a povedali ze mam prist za tyzden dva aby bolo vidiet aj srdiecko no a bolo to tam 💕