Je tam druhá čiarka, či len mne už prepína?
Ano....najskor som mala ducha tesne po a potom po dvoch dnoch silnejsiu....len vravim, ze to moze byt aj toto 🤷♀️
@zara1357 áno robila som a Skoro ma porazilo ....asi bol chybný
Ahojky, myslím, že ten digi bol chybný, toto presne ukázal jednej kočke, riešilo sa to myslím v skupinke Snažilky alebo Snažilky 2022...ak si mala na Intimed slabunké čiarky, myslím že Digi by ti ukázal plusko alebo maximálne plusko 1-2, lebo digi je test s citlivosťou 25 a Intimed sú 10tkové, čiže citlivejšie, tak by som ešte pár dní testovala s Intimed a potom by som skúsila digi 🙂
Toto sú kanáliky na intime teste,no a Digi test je chybný,presne takýto test mala jedna baba v snazilkach.
@domulibalazova presne to si myslím aj ja . To už by na 10tkovych boli silnejšie čiarky. 🙂
@sunny15 ďakujem toto som chcela vedieť nakoľko som sa nikde nevedela dopátrať ci to môžem brat fo úvahy,alebo je ten digitálny nejak poškodený.
Ahojte, prosim vás čo hovoríte na moj test. Robila som okolo 17hod, cca 5-6dní pred MS pretože mi už bolo asi tretí deň na zvracanie, tak mi to nedalo. Test bol konkrétne Rapiclear direct. Môže to byt už nejaký náznak druhej čiarky alebo je to len kanalik? 🙏🏼 Takýto výsledok sa ukázal asi za 10min. Ďakujem
@ela9503 hm ciarka mi pride ze nie je tam kde ma byt... urob si iny...napriklad Livsane.
@miskamicha takýto som našla pozitívny presne ten ktorý som robil aj ja u jednej kočky s ktorým som porovnávala svoj…ale určite, čakám ešte par dni kým spravím další 🙂 ďakujem
@ela9503 tak potom.ho mas pozit 😁 skus ake iny test zas o dva dni. Ja som kazetove nerobila 🙂
Ahoj skúšala si ešte robiť test?
@anonym00000 keby len jeden :D a vieš čo je sranda ? Včera som bola na krv. Hcg je 1 :D takže tým testom dobre hrabe
Mne podobne čiarky robili testy intime 3 dni po styku. Veľmi ma to preľakalo ms prišla tak ako mala (beriem antikoncepciu) a ďalšie testy už boli negatívne a to som ich tiež nerobila malo. Na krv som nebola. Teraz nám nejakých 10 dní do ms počas pauzy tak som zvedavá či bude všetko ok. Každopádne u teba to je veľmi zvláštne. Kedy ti ma prísť ms?
@anonym00000 no práveže 18.7 som dostala ms ale bola slabucka 4dnova bez zrazenim bez bolesti.mne to bolo divne keďže som mala aj príznaky a 2deti už mám takže tie príznaky dobre poznám. Tuto diskusiu som založila deň keď mi skončila ta divná ms a vyšiel mi duch na teste intime. 2x za sebou. Kúpila som ti teda mamatest a testovala každý deň....môžeš vidieť postupku:D včera mi to nedalo a išla som na krv ako samplatca. Výsledok bol hcg 1. Čiže twhu to nieje. Mala som teda posledný mamatest doma(ten posledný na foto) a dnes ráno ze ved ho použijem....a ta čiarka je silnejsia . No ja už ozaj nechápem. Ako môže byť pozit keď hcg je 1. A všetky tie testy na foto ta druha ciarka nabehla hneď po namoceni, to nie ze sa zobrazila na starom teste ...
Fuu, skús iné testy, digitálny si ešte skúšala?
@anonym00000 nie 🙂 ja už žiadne testy nebudem kupovať, tento som robila iba preto ze som ho ešte mala doma 🙂 pre mňa je smerodajna krv a keď v nej neje hcg v moci určite nebude 🙂 len sa cítim ozaj divne chcem ist zajtra k dr ci nemám cystu alebo co
Cysty môžu spôsobovať falošne pozitívne testy vraj
@anonym00000 čítala som, preto zájdem radšej za gyn, aby som vedela co sa to deje
Mohlo sa kludne jednat o biochemicke. Ja som tak mala hcg cca 18 a potom rychlo kleslo sa den a nieco na 1.
@anonym00000 ježišimária. Nič na tom teste nie je. Žiadna druhá palička a keď ju nevidiš ty, tak mi ti ju tam nevyčarujeme.
@anonym00000 žiaľ nič :( koľko si dpo
@miskamicha ja som mala v januári biochemicke a malo to úplne iný priebeh .tak neviem viac mi povie Dr 🙂
Takže bola som u gyn. A zaver je cysta. Takže som prekvapená :D
Ja tam vidim aj 3 ciarky 😂 nic tam nie je zial.