Je tam druhá čiarka, či len mne už prepína?

Vyzera, ze je.
Nie, nie je
Nič nevidím.
Nie je.
Ja to zatiaľ nevidím ani na ducha no daj tomu ešte pár dní a skús si urobiť test znova ! 😊 Držím prsty.
Áno, je. Pekne ju vidno.
Ja som zabudla dopisat , že som mala ms ale len 3 dní a slabucke. Mávam vždy 7dni a silné....ale bolia ma prsia a je mi zle .dnes mi skončilo to špinenie ci co to bolo a bolo mi to divne tak som skúsila test.robeny bol teraz poobede .
To je len kanalik, test je negatívny
Nič tam není
Ak je to pepino, tak je negatívny
@lenkadenisa je to intime
Ja nic nevidim🤷♀️
Ale ba, cosi tam vidim
Sprav z ranneho moču
Nieco tam.je...ci ciarka abo kanalik tazko povedat 🙂
Kup si digitalny test.
Ja čiarku vidím, poznám tieto testy, keď si ho mala mokrý bola čiarka viditeľnejšia však? Na týchto testoch čiarky po zaschnutí vyblednú
@domulibalazova ano hneď ako som namocila nabehla čiarka a keď uschol zosilnela trosku.ja týmto testom verím. Používala som ich pri všetkých 3tehu ...dve deti mám jedno som v januári mala biochemické. Keď som nebola tehotná nikdy na nich nebol ani duch ani náznak ani kanalik. Ale tera mi je to divne ...véd som predsa mala ms ci co to vlastne bolo
Negat
@martinka0944 ja dnes ráno takýto. To je ten spodný
Jasné nič
Na tom spodnom je daco ale je velmi slabunke , kolko mas do MS?
Nič nevidim
Ta "MS" mohlo byt pokojne uhniezdovanie...vtedy sa moze spinit
@angi07 sranda je,že ja som ms resp niečo ako ms mala 3dni .....včera to skončilo ale príznaky som mala tak som spravila test
@nucky ale až necelé 4dni ? By trvalo ? Pri predošlých tehu som toto nemala.ked som otehotnela normálne mi vynechala ms a mala som teda silnejšie testy . V januári som mala biochemické mam podozrenie ze to nastalo aj teraz
No ja som mala 3 dni takto 🤷♀️ a vysledok uz beha okolo mna
@nucky aj takto slabulinke testy ?