Je tam druhá čiarka na teste?
@anonym_autor Už tam slabo niečo vidno. 😊 Ak sa nemýlim, je to test z Dr. Max? Ten býva podľa mňa o niečo menej citlivý, aspoň ja mám takú skúsenosť, že ukázal pozitívny výsledok najneskôr (skúšala som Mamatest, Livsane a ďalšie... vtedy som bola na testovanie úplne závislá. 😅). Odporúčam ti urobiť si nový test o dva dni, rozdiel už bude oveľa výraznejší. Držím palce!
-33týždňová budúca mamička-
negativny, naco sa testujest tak skoro? Idealne je den kedy ma prist MS alebo den po.
@anonym_bcb5a4 niekto 13dpo uz moze mat prvy den cyklu alebo uz aj den dva meskajucu ms
@anonym_autor tiez som taky mala. Teraz som v 9 t. Drzim palce, nech silnie. Ja pri takom teste som si urobila clearblue s indikatorom tyzdna a vyslo vsetko pekne.
@anonym_autor tiez som taky mala. Teraz som v 9 t. Drzim palce, nech silnie. Ja pri takom teste som si urobila clearblue s indikatorom tyzdna a vyslo vsetko pekne.
@anonym_564e57 je to z dm baby top test 😄 prvykrat som tuto znacku kupila, neviem preco. Este skúsim ine, alebo digitalny 😊
@anonym_99ebe6 presne toto je moj pripad, 2 dni uz meska.
@sweet20 dakujem, skusim. Trpezlivost v tomto pripade nie je moja silna stranka, ale vydrzim este do zajtra 😄
@anonym_564e57 je to z dm baby top test 😄 prvykrat som tuto znacku kupila, neviem preco. Este skúsim ine, alebo digitalny 😊
@anonym_99ebe6 presne toto je moj pripad, 2 dni uz meska.
@sweet20 dakujem, skusim. Trpezlivost v tomto pripade nie je moja silna stranka, ale vydrzim este do zajtra 😄
@anonym_autor tak daj vediet, ze ako zajtra vyjde ten s indikatorom tyzdna
@anonym_acbf99 nie
@anonym_acbf99 keď sa veľmi zahladim tak áno
@anonym_autor moja 🔮 tam vidí 3icky!
@anonym_autor moja 🔮 tam vidí 3icky!
@anonym_d34ade nekomentuj keď si ironicky,nikto sa nepýtal na tvoju vešteckú guľu
@anonym_d34ade nekomentuj keď si ironicky,nikto sa nepýtal na tvoju vešteckú guľu
@zuzanabelani tak sem nedavaj negatívne testy. A ked nevies chod na krv, tam ti to povedia uplne presne

negativny, naco sa testujest tak skoro? Idealne je den kedy ma prist MS alebo den po.