icon

Je tam duch?

22. dec 2022

Som 9dpo. Viem skoro, ale nevydržala som. Cyklus 28 dňový. Baby top test.

Je tam duch?
autor
23. dec 2022

@zuzi0911 ďakujem krásne. Dúfam ze do tretice všetko dobré.

kuko55
23. dec 2022

Je to tam, už nech len silnie a onedlho budeš mať 2 silné čiarky😇

autor
23. dec 2022

@kuko55 ďakujem dúfam
Ozvem sa. ❤

maryetta
23. dec 2022

Anoooo veru sa tam nieco ukazuje. 🤩

autor
23. dec 2022

@maryetta žeby som aj zajtra spravila. Joj ženy to bude ako dar z nebies pre mňa. 🩷

maryetta
23. dec 2022

Ja som si robila test 24.12. Pri prvom. Ale popravde tyzden predtym ked tam bol duch som si myslela ze je to proste len kanalik. Ale kedze ms nechodila tak som spravila az 24.12. Ze sak co bude tak bude a uz boli kolajnice. Velmi ti to prajem. 😉
Je uzasne vidiet niekoho kto sa na babatko tak velmi tesi.

autor
23. dec 2022

@maryetta tak mne ešte nemeska. Ale nebudem sa radovať predcasne. Už som sa dvakrát tento rok a nič z toho. Tak len po tisku si spravím zajtra. Nieže by som bola šiši ale mam ešte doma testy. 😅😅😅😅 ja som nikdy kanalik nemala pri týchto testoch. Bud bol pozitívny alebo nie.

maryetta
23. dec 2022

Tak ja som bola “neznala”. To som ozaj prvykrat testovala. A na papieriku bolo ze ciarka. Tak reku toto nie je silna ciarka 😂 tak som to ani neriesila predtym kym to neboli kolajnice 😂
Kazdopadne drzim palce. Vyzera to byt na dobrej ceste 😉 nech to tak bude 💪🏼

autor
23. dec 2022

@maryetta ďakujem. Ozvem sa. 🩷

flora2511
23. dec 2022

Vyzerá to nádejne a velmi ti to prajem. My sme na tom podobne, dlho nič, niekoľko biochemických. Mali by ste ten najkrajší vianočný darček ❤️ Zajtra mam dostať, tiez dúfame vo vianočný zázrak 🙂 Držím ti moc palce.

autor
23. dec 2022

@flora2511 oooo dúfam ze nám to vide. Testovala si? Dáme si zajtra vedieť? Ja dúfam ze to teraz dám. ❤

flora2511
23. dec 2022

Jasne že testovala 😂 Dnes naobed hneď ako som prišla z mesta. Tam má vlastne napadlo, že je už 12 a este nič som nejedla a ani kávu nepila a aj tak nemám na nič chut. Tak, že zájdem do lekárne, kúpim test a ráno spravím. Do rana ďaleko a v krabičke boli 2, takze spravila 😀 Nieco tam je, no len po tých MA sa tomu nejako bojím veriť a je to take slabé, že som si povedala, že toto neberiem ako pozitívny výsledok. Ráno budeme múdrejšie 🙏🏻

autor
23. dec 2022

@flora2511 dáme si ráno vedieť. Mna už dnes prsia bolia a kríze tiež tak duuuufam ze zajtra nebude už len duch. 🤞🤞🤞

flora2511
23. dec 2022

Toto mi vyšlo. Sklíčko sa moc lesklo a pásik nebol na foto vidieť, preto je rozobratý, no este stále je tam ;) Tiez má bolia prsia, aj kríze už par dni, no keď mi prestalo chutiť som spozornela. Ved uvidíme, ake bolo by to krásne.

autor
23. dec 2022

@flora2511 vieš čo som ja včera jedla? Karamelový koláč a za tým paradajky a mam strašnú chuť na klobásu. Ale nepripisujem to hormónom. Zatiaľ. 🤣🤣🤣 ale ty tam máš tiež krásneho ducha. 🩷

flora2511
23. dec 2022

No pekne 😅 super že idu Vianoce, môžeš jesť jedno cez druhé a nikto ta nebude podozrievať.

No ja som zvedava ako nakoniec dopadneme. Aj keby mi zajtra vyšiel pozitívny, stále sa neviem dostať cez 7. tyzden tehotenstva. Uverím tomu až po 3 kráľoch 😅 Verím ale, že ty to budeš mat jednoznacnejsie a vsetko pojde hladko.

autor
23. dec 2022

@flora2511 presne tak isto aj ja. Bude rada ak mi🩸🩸 nepride. Ja som tento rok už dvakrát neprešla cez 6tt. Sa bojím ako čert kríža.

zuzi0911
23. dec 2022

Daj si duphaston ci iný progesteron predpísať keď yz si mala problémy..

flora2511
23. dec 2022

@zuzi0911 zijem v zahraničí a tu ak nedonesies doktorke výsledky hcg z krvi, tak sa neudeje nič. V utotok by som mohla ist dať si spraviť testy, ak nedostanem. Tu je výhoda, že prides do labaku, povieš čo chces, zaplatíš a spravia ti 🙂 a potom pojdem vybavovať ptogesteton.

autor
23. dec 2022

@zuzi0911 nechcú mi nič. Hneď ma genetiku poslali
Mala som ísť 9.1. Ale o predpísané niečoho ani počuť.

autor
23. dec 2022

@flora2511 no tu na strednom Slovensku nevybavis medzi sviatkami nič. Robia až od 9.1. 🤦‍♀️🤦‍♀️

flora2511
23. dec 2022

To je naprd,lebo už to mas v hlave a preto som tŕpla čo bude cely čas. Teraz si užijeme sviatky, Silvestrovské oslavy s mierou. Budeme myslieť na zábavu, veriť, že je to vianočný zázrak, takze to vyjde 🥰

zuzi0911
23. dec 2022

@flora2511 aspon ,že to nejako ide .Mne napr dr dal automaticky duphaston keď som mala jeden MA...
Ublížiť to neublíži a ak môže tak pomôže...
Držte sa dievčatá 🥰

flora2511
23. dec 2022

To je divne že ti nechce dať, na Slovensku mi vždy už akoby s princípu predpísali progesteron. Až potom robili vsetky testy. Možno ma tvoja doktorka len iný postup a nechce zbytočne dávať umelé hormóny.

flora2511
23. dec 2022

@zuzi0911 ďakujeme Zuzi. Podpora je teraz veľmi cenná 🥰

autor
23. dec 2022

@zuzi0911 ďakujem pekne za podporu. Cením si to. Snáď to už do tretice dáme. 🩷 zajtra testnem 🤣🤣🤣

@flora2511 možno neviem
Od nového roka mam nového už aj z tohto ze hneď na genetiku, niec iné k tomu mi nepovedali.

zuzi0911
23. dec 2022

@flora2511 všetko dobre dopadne ..❤
Krásne Vianoce vám prajem a čakám v januári krásne správy 😊

autor
23. dec 2022

@zuzi0911 ďakujeme. 🩷🩷🩷

flora2511
23. dec 2022

@zuzi0911 ženy držme sa vsetky! Sme skvele a vsetko dobre dopadne. 🥰 Krásne Vianoce 🎄prajem za každých okolnosti a ráno sa vidíme 😀

autor
24. dec 2022

@flora2511 ženy všetkým držím palce, nech mame najkrajšie darčeky pod stromček. Alebo aj oneskorene. ❤❤ ja trpím nespavosťou, takže dnes takto. Čakala som silnejšie snáď je všetko v poriadku. 🙏