Je to tam, už nech len silnie a onedlho budeš mať 2 silné čiarky😇
@kuko55 ďakujem dúfam
Ozvem sa. ❤
Anoooo veru sa tam nieco ukazuje. 🤩
@maryetta žeby som aj zajtra spravila. Joj ženy to bude ako dar z nebies pre mňa. 🩷
Ja som si robila test 24.12. Pri prvom. Ale popravde tyzden predtym ked tam bol duch som si myslela ze je to proste len kanalik. Ale kedze ms nechodila tak som spravila az 24.12. Ze sak co bude tak bude a uz boli kolajnice. Velmi ti to prajem. 😉
Je uzasne vidiet niekoho kto sa na babatko tak velmi tesi.
@maryetta tak mne ešte nemeska. Ale nebudem sa radovať predcasne. Už som sa dvakrát tento rok a nič z toho. Tak len po tisku si spravím zajtra. Nieže by som bola šiši ale mam ešte doma testy. 😅😅😅😅 ja som nikdy kanalik nemala pri týchto testoch. Bud bol pozitívny alebo nie.
Tak ja som bola “neznala”. To som ozaj prvykrat testovala. A na papieriku bolo ze ciarka. Tak reku toto nie je silna ciarka 😂 tak som to ani neriesila predtym kym to neboli kolajnice 😂
Kazdopadne drzim palce. Vyzera to byt na dobrej ceste 😉 nech to tak bude 💪🏼
@maryetta ďakujem. Ozvem sa. 🩷
Vyzerá to nádejne a velmi ti to prajem. My sme na tom podobne, dlho nič, niekoľko biochemických. Mali by ste ten najkrajší vianočný darček ❤️ Zajtra mam dostať, tiez dúfame vo vianočný zázrak 🙂 Držím ti moc palce.
@flora2511 oooo dúfam ze nám to vide. Testovala si? Dáme si zajtra vedieť? Ja dúfam ze to teraz dám. ❤
Jasne že testovala 😂 Dnes naobed hneď ako som prišla z mesta. Tam má vlastne napadlo, že je už 12 a este nič som nejedla a ani kávu nepila a aj tak nemám na nič chut. Tak, že zájdem do lekárne, kúpim test a ráno spravím. Do rana ďaleko a v krabičke boli 2, takze spravila 😀 Nieco tam je, no len po tých MA sa tomu nejako bojím veriť a je to take slabé, že som si povedala, že toto neberiem ako pozitívny výsledok. Ráno budeme múdrejšie 🙏🏻
@flora2511 dáme si ráno vedieť. Mna už dnes prsia bolia a kríze tiež tak duuuufam ze zajtra nebude už len duch. 🤞🤞🤞
@flora2511 vieš čo som ja včera jedla? Karamelový koláč a za tým paradajky a mam strašnú chuť na klobásu. Ale nepripisujem to hormónom. Zatiaľ. 🤣🤣🤣 ale ty tam máš tiež krásneho ducha. 🩷
No pekne 😅 super že idu Vianoce, môžeš jesť jedno cez druhé a nikto ta nebude podozrievať.
No ja som zvedava ako nakoniec dopadneme. Aj keby mi zajtra vyšiel pozitívny, stále sa neviem dostať cez 7. tyzden tehotenstva. Uverím tomu až po 3 kráľoch 😅 Verím ale, že ty to budeš mat jednoznacnejsie a vsetko pojde hladko.
@flora2511 presne tak isto aj ja. Bude rada ak mi🩸🩸 nepride. Ja som tento rok už dvakrát neprešla cez 6tt. Sa bojím ako čert kríža.
Daj si duphaston ci iný progesteron predpísať keď yz si mala problémy..
@zuzi0911 nechcú mi nič. Hneď ma genetiku poslali
Mala som ísť 9.1. Ale o predpísané niečoho ani počuť.
@flora2511 no tu na strednom Slovensku nevybavis medzi sviatkami nič. Robia až od 9.1. 🤦♀️🤦♀️
To je naprd,lebo už to mas v hlave a preto som tŕpla čo bude cely čas. Teraz si užijeme sviatky, Silvestrovské oslavy s mierou. Budeme myslieť na zábavu, veriť, že je to vianočný zázrak, takze to vyjde 🥰
To je divne že ti nechce dať, na Slovensku mi vždy už akoby s princípu predpísali progesteron. Až potom robili vsetky testy. Možno ma tvoja doktorka len iný postup a nechce zbytočne dávať umelé hormóny.
@zuzi0911 ďakujeme. 🩷🩷🩷
@flora2511 ženy všetkým držím palce, nech mame najkrajšie darčeky pod stromček. Alebo aj oneskorene. ❤❤ ja trpím nespavosťou, takže dnes takto. Čakala som silnejšie snáď je všetko v poriadku. 🙏

@zuzi0911 ďakujem krásne. Dúfam ze do tretice všetko dobré.