jedine co vidim su tie hrozne odrasty na nechtoch.. takze miesto skumania testu kde nic nieje sup k nechtarke ;)
Dôležité je, kedy si tu ovuláciu naposledy mala a nie, kolky den cyklu si, pripadne kolko ti hypoteticky pri tvojej nepravidelnej menštruácii mešká.
Ja na teste nevidím nic.
@vela02 ďakujem veľmi pekne ja si tieto komentáre nevšímaj každý vidi len to zle ale nik si nevšimne že prečo to tak je 🙂
Ja vidím len jednu čiarku, za mňa je test negatívny, ale ak nevieš kedy bola ovulácia tak skus o dva dni
Ahoj, ciarocka slaba tam je, ale ci je to hcg abo kanalik neviem.na foto to dobre nevidno.ale aspon sa mas od coho odrazit a sleduj, ci bude dalsie dni silnejsia.
nebol to zamer zhodit autorku ale dobre mienena rada... namisto stresovania sa nad ocuranym testom , kde aj tak nic nieje treba zamerat myslienky na daco ine -a chodit s nechtami ako ma autorka je riadny faux pas - takze riesenie ako mysliet na daco ine 😉 ale jasne vy ste take sladucke a milucke na seba ,ze chapem ze v tych co niesu ako vy vidite len zlu strigu co uraza ... boooooo pozor na nma :P
Nic tam nevidim ,nechapem preco sa hned testujete a hladate na silu ciarky ...Ked to nieje viditelne tak niesi
Tiez tam vobec nic nevidim, ani len slabucke, ani po zmeneni jasu/kontrastu, proste tam nic nie je, prepac :/
@nelca0510 ježííííš, no niečo strašnéééééé 🤦♀️
Mne sa tam črtá máličko no ktovie meškajú ti?
Aj mne sa tam crta, ale neviem odlisit na fotke ci je to do ruzova. Drzim ti palce pre ziadany vysledok♥️
Ja tam nič nevidím, ale nejde mi to ani priblizit a momentálne nemám ani kvalitný mobil 🤣 každopádne otestuj o dva tri dni a strašne silno držím palce 🥰 a farba tých nechtov sa mi tak páči, že som poslala nechtarke, aby mi zajtra presne také spravila 😊
@nelca0510 zato ty si lepší genetický materiál ako ona....určite...lebo nejaká má odrasty a fotí test na diskusné mamičkovske fórum...no nehoraznost.keby si moje nechty videla pri dvoch deťoch z toho jedno 7mesacne tak by si ma zaskatulkovala asi k domorodcom hneď...daj si horalku a nekomentuj, keď namiesto slušnej odpovede len zdisujes cudziu ženu..
@nelca0510 Ahojte dievčatá. Tá diskusia o tej slečne,čo sa jej spodná suseda opaluje hore bez a ona to nevie prežiť je vymazana? ----- no prosím !!!!!!!!! Takáto žena s takýmito problémami tu na MK ide poučovať ženu ktorá pridala na diskusné MAMICKOVSKE fórum otázku ohľadom tehotenstva...mňa .ebne....musela som...prepáč...
@niqua jeeej ďakujem ❤️
Ako si dopadla ak sa smiem spýtať, kľudne aj do správy 🙂

Lovci duchov 🙈