Je tam duch na tehotenskom teste?
Ahojte
Momentálne som 26dc, test som robila včera ráno čiže 25dc.
Je to duch alebo kanalik na teste prosím?
Je to test pepino preto som zmätená keďže viem že tie zvyknú duchovat.
Druhý deň mám slabý výtok, nesilnie.
Vďaka za rady 😊

@nina0412 viem aké to je ,viem presne ako veľmi chceš tam vidieť tú druhú čiarku . Prešla som si podobným ale bola som na seba úprimná a keď to tam raz není tak to tam nieje ani duch ani kasper ani nič. Zbytočne hľadáš niečo čo tam nieje . Radšej počkaj na MS ak nepríde potom si urob a netráp samú seba hľadaním niečoho čo nieje. Neber to v zlom ale takéto seba klamy sú zbytočne.
@lenkapriezvisko ja som mala práveže dnes dostať a nerobila by som si nádeje keby mi iné testy nič neukázali ale pred vcerom som mala takéto
Aj ja som myslela ze mi ide menstruacia co som mala krce a to si uz drobec robil miesto…aj ja som nahanala duchov…dievcata velmi vam prajem nech sa vase tuzby naplnia🥰
@nina0412 to je jedno, proste otestujes, bud tam nieco bude, alebo nie. ak ms nepride, tak otestujes znovu.
to nema nic s tym, aky mas cyklus, ak si tehu, test jasne ukaze, ak nie si, nukaze. len musia prebehnut od ovulky aspon 2t.
akoze chapem, ze nevies, kedy mas ovulku,a le tu je jednoducha pomoc. ak najdes ducha, otestuj o tyzden a uvidis, ci ten duch nieco znamenal., po tyzdni budu kupjanice, ka si tehu. ak o tyzden nic nebude, potom test nic neznamenal.
@macicka111 žiaľ ja tam nevidím nič
@macicka111 dnes takto
@macicka111 na tvojom mieste vyskúšam inú značku zamna pepino robia riadne falošne čiarky
@macicka111 dnes tam už čosi vidím ale ako píše Nina skúsila by som iný test.
Ja som mala tiež takúto na pepine a iný test bol biely
Aký si dc? Resp koľko ti mešká?
@smile108 mešká zatiaľ len jeden deň
@macicka111 vidím tam 😍 ja takto
@macicka111 no vyzerá to dosť nádejne držím palce nech vyjde aj digi pozitívne 🙏😊
@nina0412

@nina0412 na tom prvom (vrchnom )vyzerá aj ako keby sa črtalo niečo ale neviem ... uvidíš ci príde