Je tam ešte šanca, že budem tehotná?
Ahoj milé i nemilé žienky, mám menšiu dilemu.
Poslednú MS som mala 20.-25.9., ovulácia by mala prebiehať od 1.-7.10. (nesledujem ju ale poznám ju podľa bolestí) 4.-5.10 sme mali nechránený styk. Ďalšiu MS mám dostať 20.10. 🙂
Včera večer som dostala také "príjemné" pálenie záhy a dnes ma neskutočne bolia prsia, dokonca som pocítila takú chvíľkovú bolesť v okolí ľavého vaječníka. Pálenie záhy nemávam vôbec a prsia ma vždy začnú bolieť 3 dni pred očakávanou MS. Tak ma dnes napadlo si spraviť tehotenský test i keď je to len pár dni po našom skúšaní, a samozrejme som sa dočkala negatívneho výsledku i keď som asi na 10sekúnd spozorovala akoby druhú čiarku alebo len moje bludy 😀
Myslíte si, že testovanie bolo naozaj, že príliš skoro a je tam ešte šanca, že možno za pár dní sa tam niečo objaví? Do nasledujúcej MS my zostáva ešte celý dlhý týždeň 😆
@kappikk aj sa nejak inak cítiš? Bolenie podbruška, pŕs a podobne ? 🙂
Baby a nechcete ísť na krv ? Budete vedieť na 100% ci ste alebo nie ;) ja som bola dávnejšie na krvy tie testy v labaku neboli drahe tuším do 5-10 e to stálo na to hcg 🙂
No lenze bola viditelna az po limite 🤷🏻♀️
citim sa kazdy den akoby som sla uz dostat, boli ma brucho dost, a prsia boleli ale mam pocit ze tam bolest ustupuje.
@noami12 tak mne mešká len druhý deň. Test som teraz ešte nerobila, pretože cítim akoby mala každou minútou prísť. Ale áno už som nad tým rozmýšlala ale tiež chcem ešte počkať, veď predsa môže prísť každú chvíľku 🙂
@kappikk toto s prsiami som si všimla i ja. Naskôr boli také napnuté a boľavé a teraz bolesť ustúpila, síce nie úplne ale je to taká slabá bolesť na dotyk, predtým ma boleli i keď som chodila 😀 a bruško je natom s bolesťou stále rovnako a sem tam zacítim bolesť v krížoch čo je pre mňa novinka, asi vyskúšam zajtra test, uvidím ako budem ráno stíhať. 🙂
@kappikk a autorka - moc vám držím palce myslím na vás!!! ❤️
Mňa boleli tiež prsia potom to ustupilo a teraz raz bolia raz nie, tiež som cítila ako MS keby mala prísť, ale potom som teda testovala a bol pozitivny. Včera som sa cítila uplne normálne až večer ma prsia boleli trochu dnes zasa trosku v podbrušku. Takže nádej mate, ja tiež po dátume keď mi meskala som stále si myslela ze príde, že už určite, že už si test nebudem robiť lebo to cítim ze už sa spustí 😀 a nič
@kappikk ja sa už testovať nebudem 🙂 MS prišla pekne ráno po zobudení 🙂 takže uvidíme budúci mesiac 🙂
tak skoda.. ale mame aspon vyzvu na novy cyklus 🤭
@kappikk moje slová 🙂
Ahojky, tak ako ? snazilkujete opat ? 🙂
@kappikk ahoj, tento mesiac sme neboli spolu. Môj muž bol na služobke, takže až o mesiac 🙂 a vy čo? 🙂
My sme skusali ale asi opat nic z toho 🙂
dnes 12dpo a test negat a bolest ako pred ms takze ocividne tiez dalsi mesiac 😀
@kappikk to ma mrzí, ale ešte neskláňaj hlavu, všetko je možné 🙂
Uvidime, mozno ano.. ak nie, nevadi 🙂 ideme dalej ..
@kappikk no toto vyzerá pekne pozitívne ale nie je to náhodou pepino test? Lebo tie duchujú tak by som vyskúšala otestovať ešte raz. Ak mávaš nepravidelnú MS tak ovulácia mohla byť posunutá a zadarilo sa. Takže držím palce aby MS už neprišla a druhý test bol pekne pozitívny! 😇🙂🤞
Samozrejme , ze je to pepino a samozrejme ze toto je falosny vysledok 🙈
mne staci len dopisat prispevok tu na Mk a hned pride ms takze toto je moja umela vyvolavacka asi 😀
@kappikk joj pobavilo 😅 budúci mesiac sa to podarí. A zvyšné pepino testy do koša. 😀

@kappikk je vidieť 😊 držím palceeee nech sa to podarí, dúfam, že za dva dni bude už pekne viditeľna 🙂🙏