icon

Je tam niečo?

8. mar 2023

Prosim vas co poviete, sibe mi? Nieco vidim aj volnym okom, ale nedari sa mi to vyfotit, ked trosku pofiltrujem, tak ne to taketo... Ms mam uplne nepravidelnu, tak vobec neviem kedy to mam dostat...

Je tam niečo?Je tam niečo?
Strana
z3
beata_k
8. mar 2023

Negativny

kira61
8. mar 2023

Hej je jedna čiarka 🤣🤦🏻‍♀️ negatívny ...

diaalex
8. mar 2023

Negatívny

haley7897
8. mar 2023

Ja tam vidím náznak druhej, ale vybavicku by som na základe toho zatiaľ nenakupovala. Skus o 2 dni ranný test. Pripadne inú značku s vyššou citlivosťou

natali1991
8. mar 2023

Ja toto nepochopim 🤦🏼‍♀️ Akoze davat tu takyto test a pritom sama vidis ze tam absolutne nic neni a ani ten duch.. ja by som sa hambila sa toto tu spytat

waity888
8. mar 2023

Ak je to pepino test tak to vôbec neber vážne, to som si tu všimla že tie testy sú veľmi zlé a ukazujú čiarky snáď aj z čistej vody. Vyskúšaj o dva dni ráno iný test, držím palce 🙂

mysiacik28
9. mar 2023

@natali1991 ja by som sa hanbila napisat slovo haMbila ;)

natali1991
9. mar 2023

@mysiacik28 radsej taku chybu ako vypisovat taketo blbosti

autor
9. mar 2023

Dnesny

banderaska29
9. mar 2023

@natali1991 nie je to hanba. sme na modrom koníkovi. tu sa riešia testy, ovulacia, menzes, pôrod, vagíny, deti, grcky.... stále je možnost ist na pinterest, facebook, instagram, twitter a obzerat teda ine veci 🙂

natali1991
9. mar 2023

@banderaska29 tam mozes ist akurat tak ty ☺️ To ked sme na MK tak je v pohode sa pytat na cisty tehu test

lienka.7
9. mar 2023

Nie je tam vôbec nič. Sorry

autor
10. mar 2023

Skusila som inu znacku

thoughtfulweirdo
10. mar 2023

Na tých dnešných to už sú viditeľné slabé čiarky 🙂 zopakuj o 2-3 dni a uvidíš, či bude silnieť. Držím palce.

waity888
10. mar 2023

Áno súhlasím,vidím aj ja. Zase o dva dni a už by mala byť oveľa silnejšia 😊

banderaska29
10. mar 2023

@natali1991 je to v pohode pýtat sa na čokolvek. stale mas superschopnosť myškou ktoru držis v pravej ruke scrollovat na ine temy a všetko bude v poriadku

natali1991
10. mar 2023

@banderaska29 moja zlata ja som uz trosku dopredu a sem chodim na telefone a ja tu mam pravo byt lebo ja tehotna som takze ja si tu nenamyslam ciste testy

lienka.7
10. mar 2023

@banderaska29 prepac, ale
@natali1991 ma uplnu pravdu.
Niektoré by tu fakt mohli prestať vyšilovat a testovať sa tu pomaly den po styku ci su alebo nie sú tehu. Toto je fakt chore 🤦‍♀️
Taktiež rozoberanie testov je uplne off ako aj naháňanie duchov. Robím si test ked mi meska a pozerám co a ako test mi "vravi".
Ja som vzdy testovala ked mi meškali aspon 5 dni, vzdy pepinom a také koľajnice ze az som mala. Nemusela som tu davat tipos bingo.

bashawelle
10. mar 2023

@natali1991 právo byť na fóre nie je dané tehotenstvom 🤦‍♀️ keď tu niekto chce dávať fotky testov a teba to vyrušuje, čítaj iné témy a užívaj si vlastné tehotenstvo. Tiež síce nerozumiem potrebe zdieľať testy verejne, ale to je nutné v takýchto témach ženy ponižovať?

aylinn
10. mar 2023

@natali1991 wau super gratulujem , snáď sa cítiš lepšie 😄
Autorka sa možno snaží niekoľko rokov o dieťa a prídeš sem ty a začneš vykrikovať aké máš právo byt na tomto fóre lebo ty tehotná si a nenamyslas si čisté testy , zapoj rozum , pred tým ako niečo napíšeš

natali1991
10. mar 2023

@lienka.7 presne aj ja som teraz ked som ostala tehu som prvy test si spravila v den ms kedze ju mam ako hodinky a test bol ten duchujuci pepino pritom mne pekne ukazal dve ciarky nakolko som si ho nerobila tyzden pred ms .. pepino neduchuje to oen dievcata nevedia ocividne kedy sa ma testovat .. potom som si uz kupila iny test a tam dve ciary takze neni o com .. sa cudujem ze si niektore nerobi testy este pred sexom 🤦🏼‍♀️😂

natali1991
10. mar 2023

@aylinn mna nezaujima kolko sa snazi a co si mysli ze tu da biely test a waauuu si tehotna tyzden pred ms ani gratulujeme ti a aj tak ms dostane a to je uz akoze ake povzbudenie ?? Prosim uvedom sa uz aj ty a ano tehotna som a preto viem co znamena pozitivny test a aj dokonca viem kedy sa ma testovat vies ty mudrlantka 🤦🏼‍♀️

natali1991
10. mar 2023

@bashawelle a mna nevyrusuju fotky bielych tehu testov ale mna vyrusuju take falosne komentare ako tu niektore davate a falosne nadeje .. niektore ste tu pekne na hlavu sa cudujem ze ste vsetky neni gynekologicky ..

mandarinka555
10. mar 2023

Áno.... 💩

lienka.7
10. mar 2023

@aylinn prepac, ale neviem ci davat niekomu falosne nadaje z vyslovene negatívnych testov je ok. Za mna teda nie.
A ano, viem co to je, ked su "všetci" naokolo tehotny a ja nie. Ale nikdy som si nerobila testy ked mi ms nemeskala. A samozrejme, uz den po sexe mi bolo zle a pomaly tehu nevoľnosti som si vsugerovala aj ja... Tie co to robia by sa vážne mali nad sebou zamyslieť, či už to ich snaženie neprekračuje určitú hranicu "normalnosti".
A aj ked mi ms nahodou aj meskala, test bol negatívny, tak som sa nesnažila silou mocou kanalik "vydavat" za ducha a hľadať tu podporu.
Nemám problém podporiť v snažení zenu, ktorá sa snaží o babo a ma negat.testy, ale gratulovať tu ku kanáliku na teste mi príde ako farizejstvo.

keithy
10. mar 2023

Ahoj, ja som mala takéto testy a dcérka má už skoro 2 roky 🙂 skus zase za dva dni, držím palce 🙏

aylinn
11. mar 2023

@lienka.7 nehovorím o falošných nadejach ale to individuum hore sa vyslovene výživa v tom že ju môže potopiť

aylinn
Odpoveď bola odstránená
natali1991
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3