Je tam niečo?
Je tam nieco? alebo si domyslam? vidim tam velmi slabunku ciarku
?

@lauri12345 negatívne. Mešká ti už?
@sweetbrownie zrejme ano, pred mesiacom som vysadila hak a pred 2 dnami som mala krce v bruchu, vcera este horsie krce. Bolia ma prsia a podobne, no menzes nikde
@lauri12345 podľa mňa máš len niečo s hormónmi. Ak by sa ale bolesti stupnovali a test by bol pozitívny, choď k dr., mohlo by ísť o mimomaternicové tehotenstvo. Držím palce!
Jedna čiarka
Vobec nic
Po vysadeni HAK su tie prve cykly casto chaos. Teste je negativny.
snehobielo 🙂
Vidím 1 čiarku.
@misiacikova nechcem byt zlá, samozrejme budem veľmi rada ak sa budem mýliť, ale tieto testy začínajú byt dosť nespoľahlivé. Je to samozrejme krásna čiarka a veľmi veľmi verím, aby to bolo pravdivé, ale skús napr dr.max alebo livsane. Držím palce ❤️ a mužovi, ak vydržis, povedz až keď budeš mať potvrdené od dr 🙂
@misiacikova vidím 2 čiarky. Veď mužovi to môžeš povedať aj hneď. Veď predsa bol aj on pri oplodneni
@misiacikova Ja vidim jednoznacne 2 ciarky. Tie falosne pozitivne testy vypadaju inak, podla je to tam
@vela02 ďakujem za radu, mam uz nakúpené aj Clearblue a dnes ráno som si robila Pepino kazetový a vyšiel mi takto isto, tak snáď to tam je 🤞 práve to je moja dilema, či mu to poviem keď bude čiarka silnejšia alebo až keď mi to Dr.potvrdí.
@nelca0510 ďakujem 😊 asi mu to oznámim uz zajtra, ja nevydržím 🙈
@mircalla ďakujem 😊😊
@misiacikova tak potom samozrejme gratulujem ❤️ nechcela som ťa zneistiť, len aby si pre istotu skúsila aj iný..❤️
@misiacikova gratulujem podla mna je to tam ;) ja som mojmu chcela oznamit cca tyzden potom ako mi vysiel prvy pozitivny test no par dni nato som ochorela jrho sekli v krizoch tak som mu to povedala 13dpo... aby sme mali krajsi den ;) hned mu bol oaj na chrbticu lepsie :D
@vela02 chápem to 😊 zajtra si spravím ten Clearblue a uvidím či bude čiarka silnejšia
@bejka90 haha pekne si to spravila 😊 ja som dnes 11DPO, ale rozmýšľam ze zajtra mu to poviem, bude pekná príležitosť 😊
@misiacikova jasneee ;) gratulujem 🙂
@bejka90 ďakujem krásne! 🥰 nemôžem tomu uveriť

ja nič...a to som si aj okuliare zobrala...