Je tam niečo vidno?
@miskooo1987 No Misko, prave si si vysluzil pozvanku do napravnej skupiny za tvoje vyjadrenia 😂. Radi ta tam privitame.
Skús testovať o polnoci v čase 23:13 potom ráno na lacno cca o 6:08
Nechcem uraziť ale ty si mala mecheche 28 a čakáš že dnes budeš mať pozitívny tehu test lebo tvoj ti povedal že jeho náboje sú až až ostré 😂 pre tvoje info kľudne môžeš mať posunutú ovu a minul plodné .po ďalšie od plodných dní ti test ukáže ako takého ducha na 10 deň ale to nie každej niekomu neukáže ani v deň meškajucej ms . .myslím že by si mala skôr opýtať uja Google ako funguje ženské telo ☺️😂🙏keď to teda nevieš .
@mariska1989 toto nie je jej prve testovanie 😂😂😂😂
Viď diskusiu, co som dala - 1x testovala po 3 dnoch 😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mne ukázal test slabého ducha až dva dni pred ms. Teraz už viem ze je zbytočné veľmi skoro testovať. Ja nič nevidím.
@veronikaszabova piko a taký sa množia teda skôr množiť chcú 🙈
@lala0950 nie
@veronikaszabova ďakujem za odpoveď
@lala0950 a naco furt testujes?
@veronikaszabova aj priateľ už chce vidieť výsledok alebo čo on tiež vidi ciarku ..nevie mi to niekto dať do negatívu?? Dakujem
@lala0950 ty furt nechapes 🤦♀️
@lala0950 ved to... " vidi ciarku .."... len jednu
@lala0950 čosi tam slabučke je ale to môže byť aj kanálik. Nechápem načo zbytočne testuješ .si užívajte jeden druhého a nečakajte na to že ty test ukáže // .zbytočne vyhodené prachy a zbytočne skoro testuješ .aspoň na 10 deň po ovu sa ako tak oplatí robiť test s tým že by bol duch no naj čakať na ms .potom nečuduj že sa ti tu každá druhá vysmieva keď takto dohlupa testuješ
@mariska1989 ja už neviem asi vas posluchnem a nebudem testovať