Je tam podľa vás niečo?
Dobrý večer vidíte tam niečo? Lebo ja ja nie ale môj priateľ áno 🤷😁😃 . Ms mešká dva dni ...

Pockaj par dni a sprav si este test.
@milena866 áno vidím jednu čiarku... Prečo nepockas aspoň týždeň a potom si urobiť testy ??
Skus o dva dni...
@milena866 test je negativny - kde vidis druhu ciarku? 🤷♀️
kazdy den je to rovnake a stale dokola... ved pockam chviku a urobim si dalsi.
Akože ja chápem, ze to bábätko veľmi chcete a aj sa tešíte, aj ja som bábätko veľmi chcela a tešila sa, ale kedy pochopíte, že tieto diskusie s nahananim duchov su absolútne zbytočne? Možno je test teraz negatívny, ale tehotná ste, možno je to len zla fotka a v skutočnosti tam ta druha ciarka je, možno tam aj dáky duch je, ale tehotná hneď nemusíte byť.. Ani lekár vam z fotky tehotenského testu nič nepovie.. Ked budu meškať stále, tak v každom prípade treba skočiť k lekárovi, ale ms môže stále prísť ak by náhodou vyšiel aj pozitivny test
a presne vdaka takym ako vy a vam podobnym sa nemusia vyrobcovia tehotenskych testov v nicom strachovat, vzdy budu vdaka vam v pluse 😂
@milena866 jasne ano, lebo to ja si robim tehotenske testy ako sialena aj ked k tomu nemam dovod a hladam tam stale nieco... nepochopim tu logiku, robit testy pred menstruaciou alebo dokonca par dni po ovulacii?? zeny ukludnite sa uz 🙈
a teraz to nie je to konkretne proti vam, ani vyssie spomenuty priklad nie je vas pripad.. ale kazdy den je tu x diskusii o tom, ci nieco vidime na teste, fotky sa upravuju pomocou filtrou, rozoberaju, no nechapem.. ak tam ma nieco byt tak tam bude a bude to vidno bez toho aby trebalo rozoberat testy a menit filtre na fotkach predsa 🙄
a hlavne nechapem, naco to treba trepat tu na MK, je to zalezitost vas a vasho partnera, nie tisic dalsich ludi.. ja ked som si na teste nasla dve ciarky, vedel o tom len manzel!! a postupom casu sme to povedali rodine, ani ma nenapadlo davat to sem na MK ako to robia poniektore....
..kazdopadne vam drzim palce, aby ste si tie dve ciarky na teste nasli
@malebiele Sto ľudí sto chutí. Niekto si urobí test po vynechaní MS a niekto pred. Nevidím dôvod sa navážať do niekoho,kto si ho robí pred alebo tam dáva filter. Je to každého osobná vec ako sa k tomu postaví a či si to nechá pre seba alebo to rozkričí do celého sveta. Keď si rolujem diskusie a vidím diskusiu,ktorá sa mi nepáči,tak ju nerozklikujem, nekomentujem (akurát si pomyslím svoje)a idem ďalej. Nič ma to predsa nestojí to nerozkliknuť. Je to akurát sekunda,čo tu diskusiu preskočím. A ušetrím nervy sebe aj dotyčnému ,čo tému založil 🙂
To je ešte veľmi krátka doba treba počkať aspoň dva týždne
@milena866 ja si myslím že áno. Mi sme.mali niečo také podobné a máme doma už nášho drobca
Mne stále meškajú už 7 dní a test je negatívny tak uvidím možno dostanem menštruáciu 😏
@sofimatko52 ďakujem veľmi pekne uvidím či mi príde menštruácia 😏

@milena866 niesi