Je tam tehotenstvo?
chapem, ze tam za kazdu cenu chces vidiet dve ciarky, ale.... Snad mas sama tolko sudnosti a je ti jasne, ze bars spravis tych testov aj 10, su zial snehobiele.
Treba to prijat, zmierit sa tym a ist dalej, a nevyvolavat duchov, tam kde nie su.
@helebrandova Skus urobit lepsiu fotku. Nie je dobre vidno, ci su tam slabe ciarky alebo je to kanalik. Kazdopadne drzim prsty nech sa vam podari ☺️
@helebrandova po 3 deťoch by si mala vedieť ako fungujú TT testy
Ja vidim ciarku len na jednom pri dobrej voli... tipujem, ze ti este ani nemeska.
@helebrandova nie, 1 čiarka.
@bambulienka25 a ty by si už mohla vedieť čo tu toľko mudrujes v každej diskusii, že TT znamená týždeň tehotenstva 🤦♀️🤦♀️
@jjanulienka to TT bude z kontextu odpovede TehoTenský test,nie týždeň tehotenstva,keďže tu nejde o tehotenstvo
@helebrandova Ja som si robila test cca 2 dni pred novym cyklom,co som ocakavala a vysledok takýto,takze zrejme pockat na dalsi pokus :/ viditelne to ma byt bez váhania
@ja_bb tento je pozitívny
@ja_bb tiez si myslím ze pozitivny
@anjelicek26 poslednu menštruáciu som mala 6 februára od tedy ešte nemám
@jjanulienka mein gott 🤣 a vedela si ze TT znamená aj telesná teplota? Aj TehoTenstvo? 🤣
@helebrandova Ja tam veľmi slabé čiarky vidím - na tých dvoch vpravo, ale aj na tých zelených sa niečo črtá, len tam je to horšie vidno.
Nabudúce napíš,že sú to covid tedty a dámy hneď uvidia aj druhú čiarku. Už to tu dlhšie pozorujem.
@helebrandova Otáčam telefón, robím jas ale ajtak nič nevidím 🤷.
Držím palce nek sa podarí čo najskôr 🥰.
@alina765 dneska som si robila ďalší a toto my vyšlo som zúfalá neviem čo mám urobiť na jednej strane mam strach a na druhé neviem či to dam zo štyrmi detmi uvažujem o prerušením tehotenstva
@helebrandova
Dieťa je dar od boha ♥️, užívaj si tehotenstvo niekto má aj viac detí, a sú rady že majú ďalšie.
Veľmi si prajem mať takýto test aj ostatné žienky ktoré sa snažia mať bábo.
Si tehotná, tak buď rada že v tebe rastie nový život, lebo iné sa snažia roky mesiace a nedarí sa im.
Gratulujem držím palce ❤️❤️🥰 a prajem veľa veľa síl❣️.
@helebrandova tak mala si na to myslieť skôr. Gratulujem a nech sa rozhodneš akokolvek,veľa šťastia🙂
@bambulienka25 TT je aj trnava
Tak ciarka tam je, ale za tri dni ti to malo viac stmavnut.
@anjelicek26 test som robila poobede tak možno preto 🤷🏼♀️ Zajtra idem na Gyn…aby sa vylúčilo mimomaternicove
@helebrandova pravdaže to dáš, to je jedno či 3, či 4 deti. Držím palce a veľa zdravia prajem!

Je tam jedna čiarka na každom teste🤷♀️