Je tehotenský test 9 dní po ovulácii spoľahlivý?
Ahojtee.. čo myslíte je tam niečo?

Všade je ciarka.. ci sa udrzi a posilnie ukazu ďalšie dni..
@maminkadeticiek ako to dopadlo ak sa smiem opýtať.. ja viem že je to ešte skoro že ms ešte môže prísť
@marcelka339 Pol na pol.2 vydrzali,2 casom odisli.Samozrejme kazdy den bola ciarka silnejsia a silnejsia.Ale to je vzdy individualne.50%tehotenstiev sa neudrzi,mnozstvo odide s prvou menstruaciou.Nic ine len trpezlivo cakat nepomoze.Drzim palce.
@maminkadeticiek mám psoriázu tak ja ani neviem čo od tochto vlastne čakať mám veľké obavy s toho bojim sa že to môže mať vplyv na malé
@marcelka339 psoriáza nemá vplyv na babo
@marcelka339 pozri ake testy mam ja a tehotna nie som, takze asi tak 🤷🏼♀️
@ysseba ale ako to je možné ja tomu neviem pochopiť že test len tak môže urobiť druhu čiarku testy máš pekne ako si prišla na to že niesi tehotná? Dosla ms alebo si bola u doktora?
Keby si bola tehotná je tam normálna čiarka.
@sisska96 veď ona má normálnu čiarku zodpovedajúcu 9 DPO
@ysseba mne taku čiarku urobila cysta...
@anjelicek26 Tiež si myslím, že to bude cysta. Ty keď si mala cystu, tak si mala PMS? Mala si nejaké príznaky, že máš cystu? Ja mám podbruško úplne "mŕtve", žiadna bolesť, pichanie vo vaječníkoch, nič. Jedine prsia ma bolia ako fras...
@ysseba na sone bola cysta a podla krvi anovulak.. prsia neboleli vôbec.
@sisska96 tak asi som tehotná keď digitálny vyšiel dnes takto 🤔😊😊
@marcelka339 boli ste nakoniec tehotna innaprieo ostatnym negativnym?
@majuska1214 ahoj áno ešte stále som tehotná dnes už 37+2 😀
@majuska1214 ahoj áno ešte stále som tehotná dnes už 37+2 😀
@marcelka339 ahoj ty si mala od začiatku prúžkov testy negatívne? a priznaky si mala na začiatku?dakujem

Podla mna to co tam je zodpoveda 9dpo.Viem to lebo svojho casu som bola rovnako nedockava a ked sa postastilo 9dpo vyzeral takto.