icon

Je tehotenský test na 23. deň po ovulácii spoľahlivý?

13. nov 2025

ahojte asi to vyznie hlupo ze to vobec riesim… ale cakam na moj prvy ultrazvuk ktory bude 18.11
no a za ten cas som si robila testy ze ako ciarka tmavne a ja tava som si urobila aj dnes 23 dpo s tym ze ciarka na easyhome aj clearblue nieje silnejsia nez kontrolna ale taka ista mozno trosku svetlejsia ako kontrolna dala som to do chatgpt kde ma vystrasil na smrt ze je to divne pretoze uz test by mal byt na 100% tmavsi nez kontrolna… co myslite vy? ake ste mali testy?
toto su moje myslitw su ze su dostatocne silne na 23dpo? zbytocny stres toto ale otwhotnela som po 1 potrate po 11 rokoch a som proste hlupa ze si robim testy este stale kludne napiste uprimne aj keby to nemalo byt nieco pekne lepsiw vediet vopred ako ostat u lekara v soku

Je tehotenský test na 23. deň po ovulácii spoľahlivý?Je tehotenský test na 23. deň po ovulácii spoľahlivý?Je tehotenský test na 23. deň po ovulácii spoľahlivý?
marhulka13
13. nov 2025

@anonym_autor ved to sú normálne pozitívne testy. Prečo to vôbec držíš za tu ocikanu stranu?

ja200223
13. nov 2025

Ja vidím jasne pozitívne testy

cyneric
13. nov 2025

Miesto ChatGPT sa radšej choď (s prepáčením) von poprechádzať a nadýchať sa čerstvého vzduchu. A najlepšie tú aplikáciu z mobilu odinštaluj aby ťa nelákala pýtať sa sprostosti.

Je to pozitívny test, pozitívnejší už nebude. Môžeš si testy robiť pokojne ďalej, nič nové nezistíš. Dve čiarky neznamenajú že ultrazvuk/tehotenstvo prebehne v poriadku, zdeľujú ti iba tú informáciu že máš v sebe prítomné tehotenské hormóny.

... prečo si fotíš tehotenský test na plienke?

autor
13. nov 2025
@cyneric

Miesto ChatGPT sa radšej choď (s prepáčením) von poprechádzať a nadýchať sa čerstvého vzduchu. A najlepšie tú aplikáciu z mobilu odinštaluj aby ťa nelákala pýtať sa sprostosti.

Je to pozitívny test, pozitívnejší už nebude. Môžeš si testy robiť pokojne ďalej, nič nové nezistíš. Dve čiarky neznamenajú že ultrazvuk/tehotenstvo prebehne v poriadku, zdeľujú ti iba tú informáciu že máš v sebe prítomné tehotenské hormóny.

... prečo si fotíš tehotenský test na plienke?

@cyneric velmi mi pomohla tato aplikacie pochopit moju diagnozy pco
ja som zanu vdacna ale
niekedy Vie aj poriadne vystrasit pre nic a ked sa opytas tu istu otazku 2x tak 2x dostanes aj Inu odpoved 😃😃 na plienke je preto lebo som nemala po ruke nic len synovu plienku je cista nepocikana a biela 😃😃

autor
13. nov 2025
@marhulka13

@anonym_autor ved to sú normálne pozitívne testy. Prečo to vôbec držíš za tu ocikanu stranu?

@marhulka13 mam tam prelozeny toaletak alenieje to vidno a twst bol uz uschnuty a tak ale nejako som si to aj Tak neuvedomila aj si ma tym pobavila ze to drzim takto 😃😃😃

autor
13. nov 2025

dievcata je jasne pozitivny jasne ze je

len ide o to ze vraj ciarka ma byt silnejsia nez ta Kontrolna ako ked je pozit lh test ze proste silnejsia nez ta kontrolna ako mna by to nenapadlo keby nie ta aplikacia no a ja take testy vlastne nemam ze su take mega silne silnejsie nez
kontrolna

cyneric
13. nov 2025
@anonym_autor

@cyneric velmi mi pomohla tato aplikacie pochopit moju diagnozy pco
ja som zanu vdacna ale
niekedy Vie aj poriadne vystrasit pre nic a ked sa opytas tu istu otazku 2x tak 2x dostanes aj Inu odpoved 😃😃 na plienke je preto lebo som nemala po ruke nic len synovu plienku je cista nepocikana a biela 😃😃

@anonym_autor Kým berieš do úvahy že ChatGPT je jazykový model ktorý vo väčšine prípadov nemá (absolútne žiadne) tušenie o čom rozpráva, iba si vytiahne text z prvých pár článkov na ktoré narazí a spojí vety dohromady, tak je to ok.

A to s tou čiarkou je pekný príklad keď si vyhalucinuje odpoveď, čiarka sa zafarbí podľa pigmentu na teste. Nie všetky testy sú robené rovnakým spôsobom a nie všetky testy (aj v rámci jedného druhu) obsahujú rovnaké množstvo pigmentu. S každým testom je zbalený aj dlhý príbalový leták kde je presne popísané čo ten test skúma a ako sa majú vyhodnocovať výsledky. Pokiaľ tam nie je explicitne napísané že intenzita čiarky (nie iba jej výskyt) niečo znamená, tak nemáš dôvod na obavy.

ja200223
13. nov 2025
@anonym_autor

dievcata je jasne pozitivny jasne ze je

len ide o to ze vraj ciarka ma byt silnejsia nez ta Kontrolna ako ked je pozit lh test ze proste silnejsia nez ta kontrolna ako mna by to nenapadlo keby nie ta aplikacia no a ja take testy vlastne nemam ze su take mega silne silnejsie nez
kontrolna

@anonym_autor neboj sa nič, uvidíš na kontrole🙂 nech ti to dobre dopadne!🙏🏽

autor
13. nov 2025
@ja200223

Ja vidím jasne pozitívne testy

@ja200223 dakujem 🙏🙏🙏

autor
13. nov 2025
@cyneric

@anonym_autor Kým berieš do úvahy že ChatGPT je jazykový model ktorý vo väčšine prípadov nemá (absolútne žiadne) tušenie o čom rozpráva, iba si vytiahne text z prvých pár článkov na ktoré narazí a spojí vety dohromady, tak je to ok.

A to s tou čiarkou je pekný príklad keď si vyhalucinuje odpoveď, čiarka sa zafarbí podľa pigmentu na teste. Nie všetky testy sú robené rovnakým spôsobom a nie všetky testy (aj v rámci jedného druhu) obsahujú rovnaké množstvo pigmentu. S každým testom je zbalený aj dlhý príbalový leták kde je presne popísané čo ten test skúma a ako sa majú vyhodnocovať výsledky. Pokiaľ tam nie je explicitne napísané že intenzita čiarky (nie iba jej výskyt) niečo znamená, tak nemáš dôvod na obavy.

@cyneric jasne mas pravdu fakt stresujem koli nicomu dakujem ti preto som tu lebo asi mi uz ide cez mozog ta aplikacia

anonym_48265c
13. nov 2025

Ja ti neviem, ale co ja viem tak ciarka by mala byt silnejsia ako kontrolna pri ovulacnych testoch🤔🤔🤔. Ty mas jasne pozitivne tehotenske testy. Ako pisali vysie, zalezi aj od testu kolko ma farbiva. Ja som si robila 2 znacky teh.testov. Na jednom som mala stale slabe ciarky, na druhom ciarky pekne viditelne. Neries hluposti. Ak nemas ziadne ine problemy, krvacanie, bolesti...daj sa do kludu a uzivaj si tehotenstvo ❤️. A to ti pisem ja, ktora je po 2 potratoch.

autor
13. nov 2025
@anonym_48265c

Ja ti neviem, ale co ja viem tak ciarka by mala byt silnejsia ako kontrolna pri ovulacnych testoch🤔🤔🤔. Ty mas jasne pozitivne tehotenske testy. Ako pisali vysie, zalezi aj od testu kolko ma farbiva. Ja som si robila 2 znacky teh.testov. Na jednom som mala stale slabe ciarky, na druhom ciarky pekne viditelne. Neries hluposti. Ak nemas ziadne ine problemy, krvacanie, bolesti...daj sa do kludu a uzivaj si tehotenstvo ❤️. A to ti pisem ja, ktora je po 2 potratoch.

@anonym_48265c no si zober ze mam… obe jasne pozitivne ale hlavne obe su citilive 10miu

ale urcite niesu silnejsie nez kontrolna ciarka a to som aj googlila a ine zeny mali riadne silne testy o dost silnejsie ako kontrolne ciarky tak ma to trosku znepokojuje…

autor
13. nov 2025
@anonym_48265c

@anonym_48265c ja som bola uplne kludna ked mi konecne easyhome ukazal dialnicu pretoze tie som mala mega slabe aj ked ostatne ako mamatest boli jasne pozitivne napokon ked som videla silne ciarky na easyhome som sa tak potesila ze vsetko bude ok tiez som po potrate snazili sme sa velmi dlho 11 rokov adoptovali sme si synceka a odrazu sa stal tento zazrak
a potom som to dala do chat gpt ja neviem co ma to napadlo len tak ze som 23dpo a mam taky test je to ok? a napise mi to ze velmi Nie lebo hcg by uz malo byt take vysoke ze ciarka by mala byt silnejsia ako Kontrolna no neporazi ta. ? 😄

anonym_35fe8d
13. nov 2025

Ale Ty odkial beries ze ciarka ma byt tmavsia nez kontrolna? To tak funguje pri ovulacnom teste. A fakt uplne zbytocne "vysalievas". Ukludni sa trosku... 🙂

anonym_48265c
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_48265c ja som bola uplne kludna ked mi konecne easyhome ukazal dialnicu pretoze tie som mala mega slabe aj ked ostatne ako mamatest boli jasne pozitivne napokon ked som videla silne ciarky na easyhome som sa tak potesila ze vsetko bude ok tiez som po potrate snazili sme sa velmi dlho 11 rokov adoptovali sme si synceka a odrazu sa stal tento zazrak
a potom som to dala do chat gpt ja neviem co ma to napadlo len tak ze som 23dpo a mam taky test je to ok? a napise mi to ze velmi Nie lebo hcg by uz malo byt take vysoke ze ciarka by mala byt silnejsia ako Kontrolna no neporazi ta. ? 😄

@anonym_autor no hlavne by som neverila vsetkemu co mi napise chatgpt.

anonym_3ab8fa
14. nov 2025

Ja som mala cca na 25dpo silnejsiu ciarku ako kontrolnu. Este ti to len stmavne, aby bola silnejsia. Keby je nieco zle, tak by ti ciarka zosvetlovala. A dokonca by ti ciarka zosvetlovala az po "krvacani". Nicoho sa neboj, nestresuj zbytocne. Drzim palce, ale viem, ake je to vsetko stresujuce a teraz sa mi to vsetko lahko hovori. 🍀

krasneleto
14. nov 2025

@anonym_autor nie si hlupa, testy vsak odloz... su jasne pozitivny, ci ide a pojde o prosperujuce tehotenstvo uz neovplyvnis ziadnym sposobom, ostava verit, ze je vsetko v poriadku

ivik4
14. nov 2025

Ako velmi pozitivny test by si este chcela?
Moju druhu ciarku ledva vidiet bolo a tehotna som bola. Mnohe ine tiez

nikolani
14. nov 2025

@anonym_autor príbalový leták tehotenského testu, ktorý si si spravila, určite nehovorí o tom, že na jeho pozitivitu je potrebné mať testovaciu čiarku tmavšiu ako kontrolnú. Toto naozaj obsahujú len ovulacne testy. Riaď sa radšej príbalovým letákom, ktorý ti hovorí o tom, ako ten konkrétny test funguje, a nie appkou o ktorej je známe, že často uvádza hluposti.

katulienka160
14. nov 2025

@anonym_autor ahoj, nie si hlúpa.. to na uvod 😁 ale ak ta poteší, nie si ani sama..takto som sa vystresovala aj ja tri roky dozadu 😁 na konci októbra, keď mi deň meškala MS som si spravila test a boli tam dve čiarky, testovacia samozrejme slabsia ako kontrolná..o dva dni kontrolný test, uz bola ciarka silnejsia, tak ze super, tesili sme sa 😊 o dva dni som si urobila dalsi 😁 (tej istej znacky) a cakala som, že čiarka bude silnejsia ako dva dni predtym ale bola slabsia... No krvi by si sa mi nedorezala... Samozrejme som sa nikomu nepriznala ale uz som mala v hlave scenare. Cakala som kedy začnem krvácať.. a pritom čiarka krasna, len trosku slabsia ako predošlá. Od toho dna uz som sa netestovala a len cakala na utz a modlila sa. A dopadlo to dobre 😊 vysledok testu mi prave odfukuje pri obednom spanku 😁
Takze naozaj to nemusi znamenať nič zlé... A len som ta chcela upokojiť, že v tom nie si sama, je nás takych testovaciek viac 😁 kazdy sme nejaky... Niekto si ani nespravi test a pocka si na prvy utz, niekto si spravi jeden test a neriesi... A potom sme tu my, co si spravime aj dva - tri za sebou pre istotu. A co 😊
A najmä ked má žena za sebou snaženie, či potrat..vtedy sú tie obavy ešte väčšie.
Velmi držím palce az je vsetko v poriadku ❤️

autor
14. nov 2025
@katulienka160

@anonym_autor ahoj, nie si hlúpa.. to na uvod 😁 ale ak ta poteší, nie si ani sama..takto som sa vystresovala aj ja tri roky dozadu 😁 na konci októbra, keď mi deň meškala MS som si spravila test a boli tam dve čiarky, testovacia samozrejme slabsia ako kontrolná..o dva dni kontrolný test, uz bola ciarka silnejsia, tak ze super, tesili sme sa 😊 o dva dni som si urobila dalsi 😁 (tej istej znacky) a cakala som, že čiarka bude silnejsia ako dva dni predtym ale bola slabsia... No krvi by si sa mi nedorezala... Samozrejme som sa nikomu nepriznala ale uz som mala v hlave scenare. Cakala som kedy začnem krvácať.. a pritom čiarka krasna, len trosku slabsia ako predošlá. Od toho dna uz som sa netestovala a len cakala na utz a modlila sa. A dopadlo to dobre 😊 vysledok testu mi prave odfukuje pri obednom spanku 😁
Takze naozaj to nemusi znamenať nič zlé... A len som ta chcela upokojiť, že v tom nie si sama, je nás takych testovaciek viac 😁 kazdy sme nejaky... Niekto si ani nespravi test a pocka si na prvy utz, niekto si spravi jeden test a neriesi... A potom sme tu my, co si spravime aj dva - tri za sebou pre istotu. A co 😊
A najmä ked má žena za sebou snaženie, či potrat..vtedy sú tie obavy ešte väčšie.
Velmi držím palce az je vsetko v poriadku ❤️

@katulienka160 ty si zlata tak dobre mi tie tvoje slova padli ani nevies ako velmi som toto potrebovala pocut dakujem ti ❤️

katulienka160
16. nov 2025
@anonym_autor

@katulienka160 ty si zlata tak dobre mi tie tvoje slova padli ani nevies ako velmi som toto potrebovala pocut dakujem ti ❤️

@anonym_autor som rada,ze moje slova mali presne ten účinok, ako som chcela 😊 budem na teba zajtra myslieť a kľudne sa potom ozvi, ako si dopadla