Je tehotenský test negatívny?

@bambulienka25 Na tvoj názor sa nikto nepítal tie sprosté komentáre si nechaj pre seba nemusíš pisat
@bambulienka25 tak si pis inym ženám a nie nám ! My ti tiež nekomentujeme nič
@zuzanockamt kto ja mam pozit ci koho myslis
@nataly00 obidve
@bambulienka25 vieš, ono mam pocit, že sa nedohadas...ked chce byť zena veľmi tehotná, vidí 2 ciarky všade. Testy sú negatívne, nikdy nemá zmysle testovať sa pred MS. Niektorým ľuďom nevysvetlis, napr. takým ženam, čo sa testujú ovulacny testom, lebo ten to ukáže skôr ako tehotensky (zevraj). :(
@bambulienka25 noo, minule som jednej povedala, že je blbá pokiaľ nechápe, ako funguje teh.test a administrátor vymazal môj prispevok:D takze by sme asi mali vždy napísať, že vidíme 2 ciarky
@bambulienka25 co si povieme:( mňa to mrzí, vážne... Len robiť si test 5 dni pred MS je príliš skoro:(
@nelca0510 ked napises, ze je blba, bud rada, ze ti to len admin vymazal, je to totiz urazka.
@bambulienka25 a 5 dni pred ms nie je skoro. V dvoch tehotenstvach mi test 9dpo=5dni pred ms ukazal ciarku. K uhniezdeniu doslo 5dpo krasne bolo vidiet v grafe BT. Takze si najprv dostudujte a az potom komentujte.
A bude to pekne ak to bude bez urazok.
Btw autorka ma ducha na teste 😊 drzim palce, aby sa udrzalo.
@bambulienka25 a ak sa uhniezdi na 5 den kolko dni trva kym je hcg od uhniezdenia dostatocne, aby ho zachytil test?
@bambulienka25 samozrejme, ze moze trvat dlhsie a vacsinou to tak aj je. Ale netvrd, ze je nerealne 5 dni pred ms, ked je neskutocne vela pripadov, kedy hcg bolo zachytene 9dpo.
@kikusha2212 aká urážka. Je to pravda.
@nelca0510 nech je pravda akakolvek je trestne urazat druhych 🤦♀
@bambulienka25 už tu bola taka expertka:D deň po styku:D
@bambulienka25 kazda nech si robi ako chce. Ktora ma peniaze na milion testov za cyklus, nech ich robi. Je to kazdej vlastne rozhodnutie. Tiez sa mi nepaci vidiet tu kopu negativnych testov, hlavne ak su na to urcene skupinky. Ale sme ludia, tak treba pisat ohladuplne a nepodsuvat nepravdive informacie.

@lala0950 ja som si merala aj BT a 8 DPO negatívne testy a 9 DPO pozitívne...bolo to vidieť aj na teplote