icon

Je tento test chybný?

15. júl 2024

Ako si mám vysvetliť tento test?
Tento test je foteny po 5 minútach.
Vidím tam druhú čiarku ale celkovo ten test ako keby nevyschol úplne. Ešte sa mi to nestalo

Je tento test chybný?
Strana
z2
autor
15. júl 2024
majamat
15. júl 2024

pozitivny tes musi obsahovat 2 viditelne ciarky, ziadny duch nie je isty a druha vec je, ze je premoceny.

autor
15. júl 2024

@majamat ešte sa mi to s testom nestalo, keďže idem presne podľa návodu. Možno bol len chybný kus. Skúsim iný, aj keď moc nebude ranný už teda

bejbs123
15. júl 2024

Ten test je premoceny,preto nevyschol uplne,tento test je teda neplatny

bambulka711
15. júl 2024

Podľa mňa je v každom prípade pozitívny 🙂 dnes netestuj už, čiarka je slabá na testovanie cez deň. Skús vydržať do zajtra 😊

autor
15. júl 2024

@bambulka711 ďakujem, ja ju tiež vidím. Skúsim teda zajtra.

autor
15. júl 2024
autor
15. júl 2024

Na živo je to výraznejšie

zuzanockamt
15. júl 2024

Tá druhá čiarka tam je, je to pozitívny test.

bambulka711
15. júl 2024

Gratulujem 🥰

bejbs123
15. júl 2024

Netvrdim,ze nemozes byt tehu,ale tento test je chybny a teda je irelevantne,ci je alebo tam nie je druha ciarky,stava sa to ked zeny bud nenamacaju test,ale ho ocikaju alebo si test namacanim natiahne viac moc a tym sa premoci…treba spravit druhy test

autor
15. júl 2024

@bejbs123 pýtala som sa len preto že s mi to stalo prvýkrát. Nikdy som nemala takýto test.
Každopádne ho zajtra ráno zopakujem.
Čo sa týka odoberanie vzorky idem stále podľa návodu.

autor
15. júl 2024

@bambulka711 kiežby 😊

bejbs123
15. júl 2024

Ja len upozornujem na to,kedze ti tu uz zeny gratuluju,ze tento test je chybny,drzim palce zajtra

autor
15. júl 2024

@bejbs123 áno, ja to beriem. Aj keby bol pozitívny, budem sa asi celé tehotenstvo báť tešiť sa.

majamat
15. júl 2024

duch sa nepovazuje za pozitivny test, to len na MK vznikla taka moda.

https://www.youtube.com/watch?v=r16qGxk3IgI
autor
15. júl 2024

@majamat toto podľa mňa nieje duch čo mi dnes vyšlo ale čiarka, ktoré je vidno.

majamat
15. júl 2024

duch je ciarka, ktora je vlemi velmi slaba a ty tam mas ducha. klasicka ciarka vyzera inak. tu na foto je duch. a navyse uz ti to tu pisali viacere, mas test premoceny, vtedy sa farbivoi rozpija a moze sa urobit ciarka aj z rozpiteho farbiva.

majamat
15. júl 2024

a toto su realne ciarky - druhy a treti test.tvoj ani zdaleka tak nevyzera.

bambulka711
15. júl 2024

Je to čiarka, či pravá alebo nie uvidíš o pár dní. Žiadny, ani rozmočený test nespraví ružovú čiarku len tak. Ak je šedá, je to kanálik. Musí tam prebehnúť reakcia, aby čiarka bola ružová. Sprav ráno nový a uvidíš 🙂

autor
15. júl 2024

@bambulka711 pozerám a tá čiarka je ružová. Ale áno urobím ráno znova zajtra. Uvidím

bambulka711
15. júl 2024

Ja si myslím, že to tam je, lebo proste, čiarka vznikne ako reakcia na hcg, či je rozmočený alebo nie. Ale ako píšu aj opačné názory, treba to brať opatrne, s pokorou a vyčkať, či bude tmavnúť. Začiatok je veľmi citlivé obdobie. Daj nám vedieť 🙂

autor
15. júl 2024

@bambulka711 ďakujem, áno dám vedieť.

bejbs123
15. júl 2024

@bambulka711 tieto vase komentare sunozaj nepravdive

bambulka711
15. júl 2024

@bejbs123 tak, ako ja si nedovolím povedať, že určite nemáte pravdu, tak prosím, berte s rešpektom aj môj názor. Nikto z nás nemá vešteckú guľu a ja hovorím zo svojich skúseností. Ďakujem a prajem pekný deň.

bejbs123
15. júl 2024

@bambulka711 toto je choroba na mk,ze sa tu zenam casto davaju falosne nadeje,ze sa im gratuluje na neplatny test alebo na kanalik,vela zien tu malo takto rozmoceny test a spravili druhy alebo iny a bol negativny,opakujem to neznamena,ze tehotna nemoze byt,bodaj by,prajem to kazdej,ale treba spravit dalsi test…ked je digitalny clearblue neplatny vyhodi taku knizku,palickovy tesr nevie znazornit jasne chybu,no neznamena to,ze vsetky urobene testy su aj platne

majamat
15. júl 2024

@bejbs123 suhlas. sice som si hovorila, ze to uz neurobim, ale nedalo mi to a to som na to myslela opakovane niekolkokrat za posledne obdobie.

spocitala som prispevky, kde je vyfoteny test s duchom. nasla som ich 19, pricom v jednom je tema duchovia a ziadne tehu a tize v niektorych sa testy s duchmi vyskytuju aj v komentoch.

dokopy asi 25 foto takychto testov. z toho realne o tehu islo 3x a 22x neslo o tehu, pripadne je tu aj moznost biochemickeho tehu. no nie je mozne, aby islo o tehu v kazdom pripade. aztaky vysoky vyskyt biochemickych tehu byt nemoze.

a popritom je tam mnozstvo prispevkov, kde neviem vysledok. nakukla som aj na profil a asi v 2 pripadoch zruseny a v dalsich pripadoch nic.
myslim si, ze ak zena ziada na nete o radu, chce byt tehu ( vacsina chce ), potom pozitivitu s radostou v tomto svojo prispevku oznami. takze je tu predpoklad, ze z prispevkov, kde nepozname vysledok, realne zrejme nie je ziadne dalsie tehu. a to ich tam bolo naoaj vela. mozno aj okolo 100 dokopy. cize ak odpocitame spominanch 25, zostava 75 prispevkov, kde je vysoka pravdepodobnost, ze z ducha tehu nebolo.

majamat
15. júl 2024
bejbs123
15. júl 2024

@majamat ja som hlavne alergicka na to,ked vidim,ze sa tym zenam gratuluje 🙈 ved este nema jasny vysledok a niekto gratuluje? Nie su to falosne nadeje? Mne to pride dost cez…

Posielam na porovnanie moj test,ten test je jasny a test nie je premoceny

majamat
15. júl 2024

@bejbs123 suhlasim. mne aj vadi, ze ak teda takato zienka aj dostane ms, tak to hned zvaluju na biochemicke, pricom to niekedy aj biochemicke byt moze, ale vo vcsine pripadov nie. vec nemoze byt olko biochemickych, dalsia vec, ze v niektorych pripadoch zeny boli aj na krv a HCG z krvi nizke, co bicohemicke vylucuje.

Strana
z2