icon

Je tento test podľa vás pozitívny?

mikimi
1. júl 2019
Strana
z2
river_song
1. júl 2019

Áno

nika3136
1. júl 2019

Podľa mňa určite

mikimi
autor
1. júl 2019

Ahojte žienky. Potrebovala by som poradiť. Dnes som mala dostať mrchu už včera som mala spinenie ale bolo to asi dve kvapky dorhomady. Tak dnes som čakala že sa to rozbehne a mrcha sa nerozbehla. Môžem povedať že je to spinenie a za cely deň asi tak dorhomady 5 kvapiek. Brucho už vyše týždňa cítim ako na mrchu. Dnes ráno som si spravila test. Prikladám foto

pininka1
1. júl 2019

Tak test je negatívny žiaľ. Ja tam teda nič nevidim

veronikaszabova
1. júl 2019

@mikimi negativny

river_song
1. júl 2019

Nie

lucka12399
1. júl 2019

@mikimi nevidno nic .. mrcha moze byt taka aj z inych dovodov

mikimi
autor
1. júl 2019

Môže sa stať že je ešte malo hcg a test ukáže až o niekoľko dni ? Nikdy som nemala problém s menzesom .. nedá mi to a cely deň len nad tým premýšľam ... mala niektorá z vás spinenie a až potom dve čiarky ?

veronikaszabova
1. júl 2019

@mikimi kazda zena, kazde telo, kazdy cyklus je iny... to, ked ti niekto napise, ze mal spinenie a bol tehotny, neznamena ze to bude platit aj u teba.
Pockaj par dni, ked nepride menstruacia, sprav dalsi test.

pininka1
1. júl 2019

@mikimi ani test nemusí byť 100%. Mne sa stalo že som mala rôzne príznaky, a test negatívny, ani neviem prečo som ho nevyhodila a keď som ho išla ráno vyhodiť, boli tam dve čiarky a naozaj som tehotná bola.

bibuska2
1. júl 2019

Ahojte som tu v tej diskusii nová chcem sa spýtať ci mate niektora skúsenosti veľmi mam citlivú bradavku na ľavej strane a ta na pravej je citlivá len keď ju stlacim ďakujem za odpoveď

whatever1
1. júl 2019

@bibuska2 tak si ich nestlacaj😅

pcjaja
2. júl 2019

@mikimi ahoj, aj ja som mala včera dostať a nedostala som... vyzerá, že máme aj ten istý test

enci158
2. júl 2019

Vidite tam nieco?

veronikaszabova
2. júl 2019

@enci158 negativny

maryetta
2. júl 2019

@enci158 na tom dole nieco sa mi crta.

enci158
2. júl 2019

Zatiaľ mi kramy, nemeskaju... Maju prísť siedmeho... Ale prsia ma bola iz dva týždne neskutočne aj pichanie zdola... Uvidime

enci158
2. júl 2019

@maryetta necham sa prekvapiť co z toho bude

dominikadisturco
2. júl 2019

Ahojte, som už úplne mimo a nešťastná z toho čo sa mi deje, mrchu som mala dostať 23.6 tušila som že nepríde 🙂 v deň očakávanej mrchy pozitívny Digi test 1/2tt ukazoval, čiže radosť neskutočná. V piatok poobede som začala špiniť, volala som dr.ze čo mám robiť povedala že trochu hnedé spinenie nevadí, že ak uvidím čerstvú krv mám ísť na pohotovosť. Večer o 23 pohotovosť slabunke krvavé spinenie, vyšetril ma nič nevidel lebo je vraj skoro, sestrička ma vysmiala ze to je určite menzes že čo tam chcem že aké tehotenstvo pritom ešte večer o 11tam bola čiarka(nie tak silná ako kontrolná). V sobotu malinke krvácanie, v nedeľu riadne krvácanie úplne bez bolesti v pondelok nič, dnes zase hnedé slabunke spinenie, v pondelok ráno som naklusala ku dr. Videla papier z pohotovosti a povedala že nemusím ani čakať, že to určite odišlo s menzesom, vysvetlila som jej ako to bolo a kázala prísť o týždeň nevysetrila ma ani nevzala krv/vlastne ma hneď odbila že som potratila a asi 20x sa spýtala či bol test skutočne pozitívny. Teraz som si robila tehu test po 4roch dňoch prvý je z piatka keď som spinila, druhý teraz už po akoze menzese, čakala som že to bude slabnúť..ale je tá čiarka silnejšia...tak teraz som jeleň z toho či som tehu alebo nie 😔

veronikaszabova
2. júl 2019

@dominikadisturco zajtra spat ku gynekologovi a nenechat sa odbit.

dominikadisturco
2. júl 2019

@veronikaszabova ja som nemala síl sa hádať plakala som celou cestou domov, ale som zhrozená z prístupu aj na pohotovosti aj u dr.

veronikaszabova
2. júl 2019

@dominikadisturco treba si viacej otvorit hubu, stat si za svojim a neodchadzat z ordinacie, dokial ta poriadne nevysetria.

dominikadisturco
2. júl 2019

@veronikaszabova máte pravdu 😔

veronikaszabova
2. júl 2019

@dominikadisturco tu si tykame ;)
Treba byt raznejsia a ozvat sa. Drzim palce!

whatever1
2. júl 2019

@dominikadisturco Mala by si testovat rovnakou znackou, takto tazko porovnat ci ciarka zosilnela. Ono po potrate v tele ostava hcg este neaku dobu...ale ak bude čiarka silniet tak 👍 Držím palce

mikimi
autor
2. júl 2019

@enci158 na tom druhom niečo vidno ja už mám ročného fesaka a keď som zistila že som s ním tehotná bola som 3 dni pred očakávanou menštruáciou a slabá druha čiarka v deň očakávanej ms boli obe rovnaké
@pcjaja a áno presne takýto test som mala aj ja v deň očakávanej ms ,,,,len nie je iste či každé tehotenstvo bude rovnaké ,,spinila som dva dni úplne slabo včera som si spravila ten test čo nič nevidno no dnes žeby som sa nejak rozkrvacala nedá sa to tak povedať .. chcela by som len vedieť či je tu nejaká mamina čo mala slabú menštruáciu a či bola tehotná a ak kedy jej test ukázal

bibuska2
2. júl 2019

Ahojky vidieť tu niečo??

veronikaszabova
3. júl 2019
nikol1212
6. júl 2019

Ahojte maminy.
Pripojim sa k teme. Tiez sa s manzelom snazime o babatko. Mrcha mi mala prist 1.07 ale neprisla tak som si dnes spravila test .. myslite ze je to tam alebo nie ? Gynekolko ma bohuzial dovolenku do 12.07 . Dakujem

whatever1
6. júl 2019

@nikol1212 je tam

Strana
z2