Je tento test pozitívny?
čím viac názorov tým bližšie k pravde. Už som tu nedávno dávala príspevok, ale našla som asi úplne najlepšiu fotku kde to vidno. Tak sa pýtam ešte raz, ospravedlňujem sa. Dnes som mala dostať, ale menštruáciu ale neprisla. Na teste úplne jasno vidím tenučkú čiarku, vyslovene modrej farby. Dnes je to cca 9-10 dpo. Čo na to hovoríte? podľa mňa žiaden duch, a nie je to ani kanálik, pretože tá čiarka je vyslovene fakt modrej farby. Dakujem. Tuto v Bratislave sneží, prajem Vám pekný deň, nech už to dopadne akokoľvek.

Tieto maju vzdy ciarku...bohuzial som malokedy videla bez ciarky...skus o 2 dni spravit digitalny clearblue s tyzdnami, tie su dobre. Ale na tento bohuzial sa spoliehat neda. Mozes byt-nemusis, je tenucka ako tie ich falosne byvaju.
@atomiclena gratulujem!
@atomiclena 🤦
@diamond007 emotikona toho, že sa chytáte za hlavu mi neporadí, nič v zlom. Nie je lepšie vyjadriť sa slovne? Aj ked máte možno názor, ktorý ma nepoteší ?
@diamond007 na čo reaguješ ak ti to vadí? Nie je jednoduchšie to ignorovať? nepáči sa ti to, vadí ti to, ignoruj... zbytočne ...bež niekam preč so svojim negativnym prispevkom.
@diamond007 prosím ťa nekomentuj mi dalej tento príspevok, dakujem.
Myslím, že test je jasný, toto je čiarka, nie kanalik. Skus urobiť o dva dni ďalší, či pekne zosilnie
Ale podľa mňa je to tam 👍
@jaskolka dám vám vedieť, teda aspon sa s vami podelim o stastie ak sa to podari.
@janai1 si prečitaj čo som hore napisala, našla som fotografiu kde to lepšie vidno, neprijemnost si strč do vrecka 🙂)))
@atomiclena skus testovat znova. Mne sa takato tenucka ciarka urobila na jednom teste inej znacky. Tiez som bola v tom, ze sa podarilo. Bola krasne ruzova, ale tenka ako ta tvoja. Tehotna som nebola. Snad to nebude tvoj pripad.
@janai1 ospravedlnila som sa hore? čo viac by si si rada prečítala? preboha nemáš čo robiť, než zbytočne míňať svoje nervy na niečo tak zbytočné? na čo sa rozčuľuješ?
@janai1 ešte som aj požiadala o to, aby prvý príspevok zmazali, tak sa nenervuj 🙂
@keytinka136 juuj to ma mrzí, však možno aj mna bude...kto vie, akej značkyy si mala test, nepamatas?
@atomiclena drzim palce, aby nemrzelo. Mozno sa zadarilo. Bol to livsane desiatkovy. Potom som skusala este dva z tejto znacky a neurobili ciarku, ale duchov mali oba.
@atomiclena Ak to ma byt iba ciarka, tak to vyzera pozitivne. Nema byt pri tychto clearblue plusko? Nie som si ista, nemam s nimi skusenosti. Ak tam ma byt plusko, tak to tam nevidim. Mna zatial nikdy nesklamali pepino testy. Skus ked tak ten. Drzim palce.
clearblue mi nikdy neduchoval, je to krasna ciarka 👶
@cherry_cherry ahoj nema, ma tam byť čiarka
@janai1 prečo si vysmešná ? nepristane ti to, čo k pribalovemu letaku som si neprečitala podľa teba? Vysledok nie je po limite. Test bol prevedený správne. Na čo sa zhadzuješ? Na čo šíriš negatívnu energiu tam kde ju nikto nechce? Nasral ta dnes niekto? To nie je môj problem 🙂 Prajem ti pekny den, nech sa menej nervujes, škoda zdravia 🙂
jooooooj strašne sa teším, a modlim nech je to tehotenstvo ❤
@atomiclena no ale na tomto teste nema byt ciarka ale + (plusko nie?. A ja nevidim ziadne plusko iba ciarku
nie nema, pozerala som pribalovy letak, nema
@atomiclena tak potom si tehotna ! 🤰🏻
@amelia89 v pohode nič sa nedeje, viem že su aj take na križiky, ale preštudovala som letak, dakujem 🙂
@atomiclena ako nemyslim to zle ale ak by si si naozaj ten letak prestudovala videla by si ze je tam napisane ze je jedno ako silne alebo slabe su ciarke- 2 ciarky signalizuju tehotenstvo.
Ja som si vo svojom zivote urobila 2x tehotensky test a zvladla som to interpretovat sama bez pomoci MK.
Lebo pises ze viac nazorov je lepsich ale viac nazarov naco? Logicky su tam 2 ciarky,si tehotna, ostatne veci uz konzultuj s priatelom a gynekologom
Vela zdravia 🍀

Čiarku vidím aj ja 🙂 Ak si chceš byť ale úplne istá, počkaj ešte pár dní 🙂