icon

Je tento test pozitívny?

atomiclena
31. jan 2022

čím viac názorov tým bližšie k pravde. Už som tu nedávno dávala príspevok, ale našla som asi úplne najlepšiu fotku kde to vidno. Tak sa pýtam ešte raz, ospravedlňujem sa. Dnes som mala dostať, ale menštruáciu ale neprisla. Na teste úplne jasno vidím tenučkú čiarku, vyslovene modrej farby. Dnes je to cca 9-10 dpo. Čo na to hovoríte? podľa mňa žiaden duch, a nie je to ani kanálik, pretože tá čiarka je vyslovene fakt modrej farby. Dakujem. Tuto v Bratislave sneží, prajem Vám pekný deň, nech už to dopadne akokoľvek.

Je tento test pozitívny?
atomiclena
autor
31. jan 2022

@amelia89 máš pravdu 🙂

atomiclena
autor
31. jan 2022

Takto...

atomiclena
autor
31. jan 2022

Je to roztrasene lebo sa ešte trasiem z pocitov

nika3136
31. jan 2022

@atomiclena
Blahozelam, je to jasne 🥰 nech vsetko dobre dopadne a vasa rodinka sa v zdravi rozrastie

julie19
1. feb 2022

Gratulujem 🙂 nech to silnie 🤞

atomiclena
autor
1. feb 2022

dakujem, musim sa priznat že toto je od obdobia hmm.. styk bol 21 a 23 takže toto je velmi skore. Ostatne testiky mi vychadzuje snehobiele. Clearblue vcasny tyčinkovy dnes pekna modra čiarka, digitalny pozitivny 1 +2, menštrucia meška druhy den. Bolesti absolutne žiadne. Ešte stale ratam s možnosťou biochemickeho tehotenstva. Aky je rozdiel medzi 25kovym a 10vm testom, ktory je silnejši? Myslite, že sa mám vykaslat na ostatne testy? A jednoducho sa tesit z pozitivnych testov jednej značky, možno je ešte skoro a preto to dalsie testy nedokazu zachytit. Som opatrna, sklamala som sa už velakrat:(

atomiclena
autor
1. feb 2022

snívalo sa mi v noci o tom, že mám bábatko

atomiclena
autor
1. feb 2022

a znejakého dôvodu o rybkách. Vraj to znamená prírastok do rodiny.

keytinka136
1. feb 2022

@atomiclena gratulujem. Ano, rybky znamenaju prirastok do rodinky 🐟🐟🐟 Ak ukazal digitalny, uz je to jasne. A desiatkove su lepsie.

joja101
1. feb 2022

Gratulujeeem

atomiclena
autor
1. feb 2022

@joja101 Dakujem ti moja len aby to vydržalo 🙂

oblecenie99
1. feb 2022

Robila som len 2 testy, čiarky boli slabsie. Jeden až predčasne, druhý už neskôr. Absolútne som sa vtedy nezamyslala nad tým, či má byť čiarka slabá ci silná. Tu som sa vlastne dozvedela, že existuju akesi koľajnice duchovia, silnejšie, slabšie čiarky. Je to tam? Je. Bodka. Kontaktovala som gynekológa, išla aj na krvné testy a neskôr na usg.
Kašli na ostatné značky. Iba ta to bude zbytočne stresovať. Keď nebude ciarka, tak preto, keby bola slabšia, tak preto.. Užívaj si súčasný výsledok testu. A gratulujem 🍀

atomiclena
autor
1. feb 2022

dakujem toto som asi potrebovala pocut, nech nekupujem dalsie testy, nech neriešim prečo dalsie neukazuju, veriť proste tymto ktore vyšli a tešiť sa. Len ja som tak opatrna, že možno ti to prie hlupe a aj nezdrave ano viem, ale dnes som si dala pre istotu už aj maly tampon, lebo nejako podvedome mam strach, že sa to zase neudrži. Ale udrži, ja toho drobca si prajem najviac na svete

julie19
1. feb 2022

@atomiclena ja som pred dvoma rokmi v januári mala čiary ako dopravné značenie a aj tak to bolo biochemické 🤷‍♀️… to by som vôbec neriešila intenzitu, pokaziť sa to môže vždy … ale vždy to môže byt aj všetko OK ;) 🤞

atomiclena
autor
1. feb 2022

ja viem. život si zariadi veci po svojom

atomiclena
autor
Autor odpoveď zmazal
atomiclena
autor
Autor odpoveď zmazal
atomiclena
autor
1. feb 2022

Život si zariadil po svojom, dnes vyšiel digitálny test negativne

selena_luna
1. feb 2022

@atomiclena no ak ti uz vysli pozit objednaj sa k dr. Hcg neklesne zo dna na den tak hlboko ze digital sa ukaze ako negat. Este by som to cierne nevidela.

atomiclena
autor
1. feb 2022

@selena_luna je to 12dpo ☹, ten pozitívny som robila včera večer, tento negatívny mi vyšiel teraz, žeby veľmi koncentrovaný moc, alebo už 5 biochemické tehu tento rok ☹. Zajtra idem na krv.

selena_luna
1. feb 2022

@atomiclena drzim palce. Stale to moze byt chyba v dnesnom teste.

anjelicek26
1. feb 2022

Tazko povedat, ktory test je chybny. Kazdopadne treba lekara, kazdu chvilu mat ciarky na teste nie je normalne... to robia prakticky len neprasknute cysty okrem toho biochemickeho... nemavas bolesti, tlak v podbrusku? Spinenie pred MS? Nemerias bazalku? Lekar nech ta poriadne vysetri.

atomiclena
autor
2. feb 2022

Nemala by som mať ale na 13dpo už pekne čiarky na testoch? Menštruácia mešká druhý deň myslí. Krv som dnes nestihla, idem až zajtra.

oblecenie99
2. feb 2022

@atomiclena Vyššie som ti písala, že ja som nemala žiadne silné čiarky, a tá moja slabá čiarka práve pobehuje v jasličkách. Skús sa naozaj ukľudniť, nesledovať sa, nedávať tampón, a pod. blbosti. Keby to teraz naozaj vyšlo, zober si, že tehotenstvo trvá 9 mesiacov, takýmto tempom sa zblázniš za ten čas z úzkostí. Kľud. Budeš vedieť po krvných testoch.

atomiclena
autor
2. feb 2022

@oblecenie99 kolko testov si robila, po kolkych dnoch, boli aj negativne, kolko negativnych, kolko pozitivnych, prepač som len zvedava. Snažim sa ukludnit, dnes som žiadne testy nekupovala. Mam toho dosť už.

zuzi0911
2. feb 2022

Ciarka je pekná...ale tieto testy neviem ci je to ten,aké nemá tam byt +?ci to je iný?

atomiclena
autor
2. feb 2022

@zuzi0911 je to iny, ma tam byt iba čiarka, predvčerom som mala pozitivny digi test, žiaľ včera negativny.

kulumulu123
2. feb 2022

@atomiclena áno gratulujem

atomiclena
autor
2. feb 2022

@kulumulu123 predvčerom som mala pozitivny digi test, žiaľ včera negativny, ostatne testy okrem clearblue mi este nič neukazuju. Dnes je to bud 11dpo alebo 13dpo

atomiclena
autor
2. feb 2022

inak môže človek použiť akože odstaty moč na test akože ktory bol odobraty pred hodinou napr?