Dobrý deň mam chcela by som sa opýtať či je tento test pozitívny alebo je to duch ? Ďakujem za odpovede☺️
@sarus30 ano je
@sarus30 áno gratulujem❤️
To nie je duch ale slabá čiarka. Gratulujem
Áno
A je normálne ked som teraz zacala slabučký krvácať
@sarus30 je pozitívny a aj slabé krvácanie spinenie na začiatku tehu je normálne
@saska.j menstruacia mi mešká iba jeden deň ale dúfam že máte pravdu s priatelom sa už o babätko snazime 2 roky dúfam že to tento raz vyjde 🙏🏼
@sarus30 pozitívny gratulujem
@sarus30 ja som tak mala pri oboch potom mi nasadil tabletky
@saska.j a kedy ste navštívili lekára ?
@sarus30 bola som tuším v 6tt
@saska.j ďakujem za odpovede ☺️
@sarus30 radsej zavolaj doktorovi keď krvacaš ja som sa tiež tak ukludňovala a nedopadlo to dobre...radšej zbytočne ako neskoro
Ahojte ospravedlňujem sa za škaredú foto. Viete mi poradiť či môžem tento test považovať ako pozitívny?
@poppychor ja tam nieco vidim koľko dni vám mešká ?
@sarus30 4 dní.
@poppychor skúste si urobiť test o 2 dni a skúste inu značku
@sarus30 určite skúsim ďakujem 🙂
@poppychor to ste mali test pepino?
@sarus30 áno taký ružový. Viete ja mám zvýšený prolaktin čiže nemôžem otehotnieť a z tohoto som dosť prekvapená.
@poppychor pepino casto klameukáže slabú čiarku a tehotná nieste ja som sa už 2 krat na nom popálila a preto si ho už nekupujem. Ja som tiež 2 roky sa s priatelom pokúšala a o babätko a tiež som bola v šoku ked mi vyskočila druha čiarka
Dnes som si spravila tiež zvyšní pepino test a vyšiel takto myslite si že čiarka silnie alebo sa mi to zdá☺️
@sarus30 pekne čiarka silnie. Gratulujem.
@poppychor ako ste dopadli ?
@sarus30Digitálny mi vyšiel negatívny... Ešte počkám či mi prídu dni.
@poppychor jooj držím vám palčeky ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sarus30 ano je