icon

Je test pozitívny?

levika26
16. sep 2019

Ahojte dievčatá.. Dnes som mala dostať menzes.. Nakoľko sa snažíme a menzes nedochadza urobila som si test.. Počas dňa nie ráno.. Je pozitívny?

Je test pozitívny?
matuskova003
16. sep 2019

áno je 🙂

patricia_b
16. sep 2019

skús si urobiť ešte jeden, ale podľa mňa áno

eliaska101
16. sep 2019

@levika26 áno, vyzerá ako pozitívny ale vyskúšaj zopakovať ešte po nejakých 7 dňoch.

sivana09
16. sep 2019

@levika26 ano, pozitivny, gratulujem 🙂

hennyinnsbruck
16. sep 2019

Keď su dve čiarky na tehotenskom teste, je pozitívny. Zopakuj o 2-3 dní co silnie pekne.

levika26
autor
16. sep 2019

Test som si robila hneď pretože už mám za sebou jeden portrat v 16tt.. Pri ďalšom tehu mam nabehnúť na pichanie fraxiparinu.. Mam poruchu zrazanlivosti.. Ale teraz neviem kedy ísť k lekárovi.. Ci hneď aj keď asi tehu ešte nepotvrdil alebo cakat

hennyinnsbruck
16. sep 2019

@levika26 zopakuj test (rovnaká znacka) dajme tomu pozajtra, a keď je vše ok zavolaj mu. 😊✊

mirka_a_hrasok
16. sep 2019

@levika26 ja si tiez myslim, ze si v tom, drzim palce, skus si urobit dalsi za dva dni a potom chod k lekarovi 🙂

noemi155
16. sep 2019

@levika26 zajtra urob znova test a keď budes mat silnejšie zavolaj na gyndu ak ti povie že je to ešte priskoro ,tak nečakaj ale na hematologiu chod určite a začni pichat fraxi
Ja som tiež nemala od gyn potvrdené tehu a fraxi som pichala hneď a sama mi dr povedala že keby sa aj tehotenstvo nepotvrdí,že fraxi mi nemá ako ublížiť a len ho vysadím a ide sa ďalej
A našťastie všetko v poriadku

levika26
autor
16. sep 2019

@noemi155 ahoj.. Tak ja mam na správe z hematologie napisane že v prípade tehu mi fraxi môže predpísať aj gynekológ.. Asi to spravím ako píšeš.. Zavolám gynekológovi a ak povie ze je priskoro zájdem na hemetologiu

narianka
Autor odpoveď zmazal
san_dra11
16. sep 2019

@levika26 druha ciarka je sice slabsia ale je ju tam vidiet. Myslim, ze si v tom a gratulujem ti 🙂

christie11
16. sep 2019

@levika26 ja som hned po pozitivnom teste volala na hematologiu,objednali ma o dva dni,odobrali krv a okamzite nasadili liecbu.tiez mam poruchu zrazanlivosti.u gynekologicky som bola az o dva tyzdne na to.ale s nasadenou liecbou od hematologicky som bola hned kludnejsia,najma po problemoch v prvom tehotenstve.

mariah0307
16. sep 2019

@levika26 pokial máš pozitívny test (co podla mňa tento je) by som sa hlasila k lekarovi, resp, mne moj povedal ze ak menzes meska 7dni a je pozit test. Tak popripade mu zavolaj ;).. gratulka ;)

irenkatrencin
16. sep 2019

Ano je. Ja som mala menzes pre 3 mesiace tehotenstva.

silvusias
16. sep 2019

Anoooo 🙂 Gratulujem. Sprav zase o pár dní ale tú istú značku a čiarky by mala byť silnejšia

zlatica99
16. sep 2019

@levika26 aj podľa mňa sa môžeš tak potichu začať tešiť. Test vyzerá, že je pozitívny. Ale ako ti poradili baby, ešte o pár dní vyskúšaj a čiarka by mala byť silnejšia. Potom to už budeš mať na 100% potvrdené.

noemi155
16. sep 2019

@levika26 aj ja som to tak riešila v marci môj gyndos mal dofcu išla som k zastupujucemu ten to tam mal mega predpotopne ale povedal,že pravdepodobne som tehu zobral krv a v pondelok som sa mala hlásiť u svojho
Ale to bola streda a už som raz potratila tak som neváhala a šla som na hematologiu povedala čo a ako a hneď mi aj nasadila fraxi.
Urob to tak,nemáš čo stratiť

lula313
16. sep 2019

@levika26 kup si digitálny clearblue a keď bude pozitivny, hneď sa objednaj, aby si si ho mohla začať pichat

rumba01
16. sep 2019

@levika26 tak skus este zajtra alebo pozajstra hned rano, z prveho mocu. ale vyzera, ze budes v tom, lebo test je celkom zretelny, na to, ze este ti kvazi ani nemeska ms

svettii
16. sep 2019

@levika26 Radšej choď, nečakaj zbytočne ak sa ti nedá skorej dosť ku gynekológovi

gabuliacik
16. sep 2019

@levika26 pozitivny,gratulujem. A utekaj ku gynekologovi,nech si hned mozes zacat pichat fraxi. Ja som si pichala kvoli potratom do 17tt. Teraz som 38tt a cakam na porod😉
Drzim palce

levika26
autor
16. sep 2019

@gabuliacik a v ktorom týždni si si začala pichať fraxi? Ja pôjdem hneď zajtra ak bude test ráno pozitív.. Dúfam že mi hneď predpise fraxi aj keď je skoro

gabuliacik
16. sep 2019

@levika26 v 5tt

gabuliacik
16. sep 2019

@levika26 preco si myslis ze je skoro? Skoro na co? Skoro nie je.

levika26
autor
17. sep 2019

No dnes takto.. Ciarka sa mi zdá slabšia.. Ale zatiaľ nestresujem... K lekárovi idem až poobede

petulapetra
29. okt 2019

Ahojte prosím vás vidíte tam niekdo niečo🤔😒

rocherre
5. dec 2019

Ahojte, vidite tam tiez ducha, alebo si to nahovaram?

levika26
autor
5. dec 2019

@rocherre skus to lepšie odfotit