Je test pozitívny?
Dobre rano ,
prosim vas zeny je tento test pozitivny??
Ja tam tu druhu ciarku vidim velmi velmi slabunko.
Ci to moze aj presvitat?? Je to mama test.
Mam sice este 6dni do ms, ano viem ze je to velmi skoro, ale ja sa citim uz tyzden hrozne, strasne ma boli podbrusko a uz som to nevydrzala. 🤦♀️
Dakujem

Toto je negatívny test. Počkaj na MS a keď nepríde, sprav si test. To ako cítiš môže znamenať PMS, vtedy je ti presne tak, ako keď si tehotná - bolia ťa prsia, bolia ťa kríže, podbruško, nafukovanie, zmeny nálad, podráždenosť, zvláštne chute, citlivosť na pachy apd.
Ja som mala teraz pozitivny test, ze uplne slabucka ciarka, uz 8 dpo, 21.den cyklu. Presviedcali ma tu, ze negativne a nemoze to byt pozitivny test, no dalsi den bol silnejsi a 2 dni uz bol jasne pozitivny. Vydrz a skus urobit zajtra. Uz som 7.tyzden, v januari idem k lekarovi az. Ale bola som u neho pred Vianocami, v maternici bola mala bodka a HCG vyse 1000. Drzim palce.
@anonym_autor Áno, pozitívny
Toto je negatívny test. Počkaj na MS a keď nepríde, sprav si test. To ako cítiš môže znamenať PMS, vtedy je ti presne tak, ako keď si tehotná - bolia ťa prsia, bolia ťa kríže, podbruško, nafukovanie, zmeny nálad, podráždenosť, zvláštne chute, citlivosť na pachy apd.
@anonym_21ebfe mna od ovulacie brucho neprestalo boliet 🤦♀️ niekedy silnejsie niekedy slabsie.
Teraz mam pocit ze mi exploduje brucho a krize.
Skusim o par dni opat
@anonym_21ebfe mna od ovulacie brucho neprestalo boliet 🤦♀️ niekedy silnejsie niekedy slabsie.
Teraz mam pocit ze mi exploduje brucho a krize.
Skusim o par dni opat
@anonym_autor ja mám teraz ovuláciu a nie je mi dobre vôbec. Minulý mesiac to začalo tri dni po ovulácii a pokračovalo do skončenia MS.
Pozitívny nie ale o pár dní môže byť. Počkaj týždeň a uvidíš.

Nie, pozitivny test je taky kde nemusis hladat ciarky…