Je test pozitívny alebo nie?
Ahojte, tak čo myslite podľa fotky? Ano alebo nie ? 🙂

@kiwinkkaa moja mila tiez som tak dopadla na 10 den meskania som Zacala normalne krvacat podelok som.bola objednana a uz ani nepojdem zBytocne asi tiez sa vyplavilo a stava sa mi to doat casto cca pres 3 mesiacmi taka ista situacia ako teraz testy slabo pozitivne a nakoniec silny menzes tak se skusat dalej a drzim palce nech to zvladnete
@malinka_19 ja ho nevidim pozitivny, mozno keby pridas foto z ineho uhla
@malinka_19 neviem presne povedat je tam rozliata farba ruzova skuste este jeden test nech vam.to vynde ako si prajete drzim palce🤗 napr.ja som mala vyssiw podany prispevok mam aj test odfoteny a predsa som dostala menzes a nic z toho.
@patka27 ďakujem skúsim ešte ráno z raného moču a budem múdrejšia v piatok by mala prísť mrcha snáď nepríde
@malinka_19 bodaj by neprisla a nech ciarka len silnie vam ja som.mala.akoze normalne pozitivny slabucko ale predsa volnym okom vidiet bolo cca 4 dni pred mrchou nakoniec dosla a som ani nestihla ist k lekarke stalo sa to v auguste a oktober ... neviem.tieZ co sa deje.
..🤔
@patka27 keďže už mám dcérku počula som že žena môže krvácať aj počas tehotenstva neskúšali ste teh. Test po menštruáci
@malinka_19 aj ja mam.uz jednu 5 rocnu dcerku uz som.neskusala bola som aj k.lekarovi na usg na pripravu stimulaciu tak uvidime ako dalej a vy mate aj nejake priznaky???
@patka27 šťastnú migrénu mam cely deň nechuť do jedla prsia mam ťažké už na dotyk niekdy mam bolesť v podbrušku no neviem z priateľom stazilkujeme každý 2 deň na plno
@malinka_19 nech to vynde a snazite sa uz dlho??

@kiwinkkaa jednoznacne ano ste tehotna mozme.len pogratulovat a verit ze vsetko bude fajn napriek.tomu aj ja robila som test a uz vysiel.negativny robila som vecer mam.obavy menzes meska 9 dni som.objednana pondelok.k.lekarovi prsia stale bolia.🙄